wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 w moim typie ,tylko ja takich zabawek się boję Oj tam, oj tam
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 to teraz nawet się to zacznie kulać to spamowanie ,gliwice spadną w statystykach :decayed:
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 mówiłem żwirkiem przelecieć ,to żeś się uparł na pastę lekko ścierną Eee... tam żwirek też by nic nie pomógł , mieliśmy użyć PYROLA , wtedy może by to jakoś wyszło
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 w moim typie ,tylko ja takich zabawek się boję Oj tam, oj tam nie ma żartów ,ja się do tego nie nadaję ,za młody na to jestem (za głupi) :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 to teraz nawet się to zacznie kulać to spamowanie ,gliwice spadną w statystykach :decayed: :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 mówiłem żwirkiem przelecieć ,to żeś się uparł na pastę lekko ścierną Eee... tam żwirek też by nic nie pomógł , mieliśmy użyć PYROLA wtedy może by to jakoś wyszło Kilofem dziura i zaklepać z drugiej strony. Wiecie dlaczego Japonia to taki mądry kraj :?: bo nie ma tam blondynek [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:06_________________________________________________ nie ma żartów ,ja się do tego nie nadaję ,za młody na to jestem (za głupi) :gwizdanie: Spoko
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 mówiłem żwirkiem przelecieć ,to żeś się uparł na pastę lekko ścierną Eee... tam żwirek też by nic nie pomógł , mieliśmy użyć PYROLA , wtedy może by to jakoś wyszło szpachla by nas nie puściła :polew: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:07_________________________________________________ Wiecie dlaczego Japonia to taki mądry kraj :?: bo nie ma tam blondynek :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Wiecie jak ostatnio w robocie u Marzeny napisał jakiś klient tego biura rach. słowo faktura ? Fucktura A inny Faktóra
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 nie nadążam odświeżać :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Fucktura No jak patrzy na same laski w robocie :polew:
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Fucktura No jak patrzy na same laski w robocie :polew: Nooo... 40 samic
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Fucktura No jak patrzy na same laski w robocie :polew: też się nie dziwię :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:11_________________________________________________ale przestój [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:12_________________________________________________H4mm3R się pewnie wkurzył za tą szpachlę :gwizdanie: żartowałem :gwizdanie: przecież :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ale przestój Ja idę se bronka wlać do kufla i zajarać [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:14_________________________________________________ H4mm3R się pewnie wkurzył za tą szpachlę :gwizdanie: :polew:
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ide po drina i też na balkonie [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:15_________________________________________________za 5 min wracam [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:15_________________________________________________ H4mm3R się pewnie wkurzył za tą szpachlę :gwizdanie: :polew: wiesz ,że on gotów do mnie przyjechać i mi pod blokiem auto na cegłach zostawi [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:16_________________________________________________zw .....................................
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ja jeszcze To ja też jeszcze idę [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:32_________________________________________________A Szymon dalej spam nadrabia chyba
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 dobra jedziemy z tym koksem :>
Rekomendowane odpowiedzi