Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

jak tam twój skarb :?: dalej płacze tzn kolke ma :?:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 08:55_________________________________________________295721_10150318662383775_283672728774_8133039_1299484048_n.jpg

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

295721_10150318662383775_283672728774_8133039_1299484048_n.jpg

No co, dziura aż po płuca ,no i do loda klękać nie musi :evil:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 09:20_________________________________________________

Szefie

Opublikowano
  • Autor

jak tam twój skarb :?: dalej płacze tzn kolke ma :?:

tak dalej są niespokojne dni ale podobno kolka przechodzi po 3 miesiącach więc jeszcze 5-6 tyg (oby) ale dzięki że pytasz :notworthy:

Szefie

:embarrassed:

jak tam plecy :?: dalej na L4 :?:

Opublikowano

jak tam plecy :?: dalej na L4 :?:

Coś Ty ,do roboty idę na II zm. :kwasny:

Trza orać :gwizdanie:

Opublikowano

:bry::hi:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:57_________________________________________________Pany mam pytanie odnośnie przeglądów technicznych naszych aut , z tego co wiem jak się ma hak w aucie to jest do niego osobne badanie techniczne ? Przede wszystkim więcej płacimy za taki przegląd ? :mysli:

Pytam bo już drugi raz płaciłem jak za zwykły przegląd tj. 100 zł w tym roku a hak mam ( tylko nie doczepiony :rolleyes: )

Opublikowano
  • Autor

Pany mam pytanie odnośnie przeglądów technicznych naszych aut , z tego co wiem jak się ma hak w aucie to jest do niego osobne badanie techniczne ? Przede wszystkim więcej płacimy za taki przegląd ? :mysli:

Pytam bo już drugi raz płaciłem jak za zwykły przegląd tj. 100 zł w tym roku a hak mam ( tylko nie doczepiony :rolleyes: )

tak dokładnie, jeśli auto jest z hakiem płaci się chyba jakieś 30-40 zł więcej za przegląd i w dowodzie jest wbite, że auto ma hak. na badaniu sprawdzają wtyczke. ojciec tak ma w swoim bo nie raz jest potrzeba aby przyczepke zapiąć

Opublikowano

:bry::hi:[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 10:57_________________________________________________Pany mam pytanie odnośnie przeglądów technicznych naszych aut , z tego co wiem jak się ma hak w aucie to jest do niego osobne badanie techniczne ? Przede wszystkim więcej płacimy za taki przegląd ? :mysli:

Tak masz rację za hak płaci się dodatkowo no i sprawdza wtyczkę czy działa.

Opublikowano

No ja mam wbite w dowodzie "---HAK---" ale za przegląd płacę tyle jakbym haka nie miał :kox: Chyba już drugi raz gościu na stacji się nie zorientowali bo nie mam go doczepionego tylko jest w bagażniku :naughty::kox:

Opublikowano

No to się ciesz ,ja lecę nartka :hi:

Opublikowano

Cieszę się :decayed:

Narka :hi:

Ja idę umyć mojego furacza :decayed:

Opublikowano

Cieszę się :decayed:

Narka :hi:

Ja idę umyć mojego furacza :decayed:

Ja mojego właśnie umyłem :decayed:

Kiedy moga po dodo wpaść :gwizdanie:

Opublikowano

I znowu jestem :kox:

Opublikowano

mnie tez pytał czy mam hak bo nie widac spod zderzaka a mam doczepiany. te 30zl nie pieniadz a w razie czego jaj nie bedzie. zadnej wtyki mi nie sprawdzal[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 14:44_________________________________________________przepuszczala uszczelka na 4 cyl :)

Opublikowano

hi.gif

furacz umyty :)

Opublikowano

A pucujcie :tongue4:

Te Zły chłopcze tobie też ciśnie jak cysarokom :?:

Opublikowano

A pucujcie :tongue4:

Te Zły chłopcze tobie też ciśnie jak cysarokom :?:

fajny taki większy kapelusz :decayed:

Opublikowano

mnie tez pytał czy mam hak bo nie widac spod zderzaka a mam doczepiany. te 30zl nie pieniadz a w razie czego jaj nie bedzie. zadnej wtyki mi nie sprawdzal

A niby jakie jaja mają być :?: :mysli: Nikt mnie nie pytał czy mam hak czy nie mam :cool1:

Przecież to tylko i wyłącznie jego błąd , że nie sprawdzał mi tej instalacji , nikt mi z tego powodu tez "jaj" robić nie będzie :cool1:

Kiedy moga po dodo wpaść :gwizdanie:

Kiedy Ci tam będzie pasowało :wink4:

Opublikowano