Opublikowano 11 Listopada 201114 l tam jest fotokomorka i na predkosc reaguje czesto oswieca czerwone zeby spowolnic no to wtedy tej fotokomórce nie wyszło :decayed: :decayed: :polew: no nie dziwie sie, tez bym raczej nie hamowal :gwizdanie:
Opublikowano 11 Listopada 201114 l A jak jechałem za Tobą i siemianem to jednak przeszedł na czerwonym z premedytacją . mówisz o Żorach i tym małym przejściu w Baranowicach :gwizdanie: ale to była 23 wszystko oświetlone żywego człeka koło pasów sam wiesz ,że to miejsce jest dobrze widoczne z daleka no i było prawie 2 paki więc szkoda klocków ,a poza tym wtedy bym mu uciekł [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:37_________________________________________________ chopy potrzebuje 2 zarowki dwu-włoknowe gdzie dzis dostane ? na stacji paliwowej :gwizdanie: Tak, wtedy. Wiem, żartuję tylko. Każdemu z nas kiedyś zdarzyło się przemknąć na czerwonym .
Opublikowano 11 Listopada 201114 l mnie nigdy :gwizdanie: no chyba ,że na ciemnym pomarańczowym :decayed:
Opublikowano 11 Listopada 201114 l mnie nigdy :gwizdanie: no chyba ,że na ciemnym pomarańczowym :decayed: Bo ty od cysaroka zgapiosz
Opublikowano 11 Listopada 201114 l nie mam niestety juz takich zarowek a dobrze wiedziec bo se musze sprawic
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Znam jednego daltona co mówił mi, że on nie rozróżnia kolorów, tylko pamięta że jak świeci te na dole to może jechać .
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Znam jednego daltona co mówił mi, że on nie rozróżnia kolorów, tylko pamięta że jak świeci te na dole to może jechać . :polew:
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Znam jednego daltona co mówił mi, że on nie rozróżnia kolorów, tylko pamięta że jak świeci te na dole to może jechać . To jak badania przeszedł
Opublikowano 11 Listopada 201114 l tam jest fotokomorka i na predkosc reaguje czesto oswieca czerwone zeby spowolnic no to wtedy tej fotokomórce nie wyszło :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:40_________________________________________________ Ty sie smiej wszystko wyszlo na badaniach jak sie przyjmowalem na kopalnie 5 lat temu a bys Ty widzial moje zdziwienie a nie mowie o doktarce Ożesz tylko nas nie zawstydź a czym by niby mialem Was zawstydzic [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:52_________________________________________________ Znam jednego daltona co mówił mi, że on nie rozróżnia kolorów, tylko pamięta że jak świeci te na dole to może jechać . To jak badania przeszedł Qpil :gwizdanie: tylko nie mow Wiesku ze w tym poronionym kraju nie idzie
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Idzie, tylko jak spowoduje wpadek to do pierdla pójdzie herr doktor ;(
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Prawko sobie kiedyś załatwił i w sumie dobrze jeździ i bezpiecznie, tylko ma taki malutki fabryk feler .
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Idzie, tylko jak spowoduje wpadek to do pierdla pójdzie herr doktor ;( :gwizdanie: no wiesz Ty to i ja i Pretor pisze ze se zalatwil :gwizdanie: to wszystko jasne
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Wiesiek widzę że felgi sprzedajesz > http://allegro.pl/keskin-kt-1-9x16-rant-5x120-takze-bbs-oz-schnitzer-i1930174543.html
Opublikowano 11 Listopada 201114 l hmm...a moze to byl ten co mi wymusil kiedys pierwszenstwo i skasowal mi poprzednia furke, bo twierdzil ze on mial zielone :?: :decayed:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:57_________________________________________________ Wiesiek widzę że felgi sprzedajesz > http://allegro.pl/keskin-kt-1-9x16-rant-5x120-takze-bbs-oz-schnitzer-i1930174543.html :polew: ale szczupak
Opublikowano 11 Listopada 201114 l Wiesiek widzę że felgi sprzedajesz > http://allegro.pl/keskin-kt-1-9x16-rant-5x120-takze-bbs-oz-schnitzer-i1930174543.html Aleś się wpierdolił w obraz i fujarę Ci widać