Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wczesniej napisałem wyraźnie, dla mnie nie żal wydac kilka złotych na kawe czy herbate wiec mi pasuje.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pewne zdanie na ten temat ale na razie się wstrzymam jeszcze :cool1:

Dajesz bądź twardy ,weź to na klatę :paker:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:35_________________________________________________

Ja wczesniej napisałem wyraźnie, dla mnie nie żal wydac kilka złotych na kawe czy herbate wiec mi pasuje.

No to :good: jeden głos za.

Czekamy na dalsze opinie propzycje :cool1:

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:37_________________________________________________

No to :good: jeden głos za.

Czekamy na dalsze opinie propzycje :cool1:

Ja też jestem za :cool1: ... a nawet się wstrzymam :kox:

jestem za :good:

Opublikowano

czasami demokracja jest złym ustrojem...

Może tutaj trzeba ostrej ręki.

Zarządzić- spoty o tej i o tej tu i tu. Podoba sie to przyjezdzać nie podoba to spier... .

Ci którzy naprawde chcą to przyjadą, a tym którym się nie chce to choćbyście zrobili podjazd z platków róż to i tak powiedzą że ich w dupska gryzie...

Opublikowano

Panowie proponujcie i piszcie, żeby był czas coś zadecydować.

Opublikowano

Zarządzić- spoty o tej i o tej tu i tu. Podoba sie to przyjezdzać nie podoba to spier... .

Ci którzy naprawde chcą to przyjadą, a tym którym się nie chce to choćbyście zrobili podjazd z platków róż to i tak powiedzą że ich w dupska gryzie...

No widzę , że każda Twoja następna odpowiedź jest coraz bardziej "yntelygentna" :naughty::good:

Opublikowano

I tutaj całkowicie się z Tobą zgadzam :good: masz rację.

Opublikowano

Ja już napisałem , że moje zdanie jest takie , że robimy spoty tak jak to było cały czas ( tylko w zimę w "starym" miejscu ) , co jakiś czas można oczywiście zarezerwować miejsce w lokalu ( tak było w zeszłym roku i to nie raz ) i jakoś daliśmy rady , a tym którym nie pasuje nie przyjadą i tyle

Opublikowano

Ja już napisałem , że moje zdanie jest takie , że robimy spoty tak jak to było cały czas ( tylko w zimę w "starym" miejscu ) , co jakiś czas można oczywiście zarezerwować miejsce w lokalu ( tak było w zeszłym roku i to nie raz ) i jakoś daliśmy rady , a tym którym nie pasuje nie przyjadą i tyle

Tak było i żyjemy :naughty:

Opublikowano

Nie jestem z SR i nie wiem gdzie dokładnie, ale często w jakiś większych marketach są miejscówki gdzie można usiąść i czegoś się napić lub zjeść jak ktoś chce.

Opublikowano

Nie jestem z SR i nie wiem gdzie dokładnie, ale często w jakiś większych marketach są miejscówki gdzie można usiąść i czegoś się napić lub zjeść jak ktoś chce.

To odpada, brak miejsc i tłumy ludzi :(

Opublikowano

A ja to tam pier.dolę , następnego spota jadę na stare miejsce i uj , najwyżej pomarznę sam :evil:

:decayed:

Opublikowano

A ja to tam pier.dolę , następnego spota jadę na stare miejsce i uj , najwyżej pomarznę sam :evil:

:decayed:

Cierpista :gwizdanie:

Opublikowano

A to czego oczekujesz, ze np ja z poza Rybnika bede szukał u Was lokali? Ja zaproponowałem u siebie bo wiem co jest i co mozna zalatwic ale to własnie WY żeście biadolili że to nie Żorskie tylko Rybnickie spoty, w takim razie nie oczekuj propozycji od osob spoza Rybnika, skoro macie problem poza granice tego miasta wyjechać.

Ja też nie wiem gdzie w Rybniku jest jakaś fajna miejscówa, gdybym był z Rybnika to na pewno bym też coś zaproponował.[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:58_________________________________________________

Nie no, siemian musi organizować spoty w Rybniku, tego jeszcze nie było :polew: I o dziwo mu się to udaje :blink::decayed:

Opublikowano

Wiesiek wpadnij też , zrobimy jaką flaszkę ( jak za "starych dobrych czasów" ) i będzie ciepło :przebiegly:

[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:00_________________________________________________

Nie no, siemian musi organizować spoty w Rybniku, tego jeszcze nie było :polew: I o dziwo mu się to udaje :blink::decayed:

A kto powiedział , że organizuje , ja już dawno jestem takiego zdania , że komu się podoba nie przyjeżdża komu nie niech wy***rdala i tyle :cool1:

[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:01_________________________________________________Po drugie ciekawe kto się mu wypłakał , że tu zajrzał :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

A to czego oczekujesz, ze np ja z poza Rybnika bede szukał u Was lokali? Ja zaproponowałem u siebie bo wiem co jest i co mozna zalatwic ale to własnie WY żeście biadolili że to nie Żorskie tylko Rybnickie spoty, w takim razie nie oczekuj propozycji od osob spoza Rybnika, skoro macie problem poza granice tego miasta wyjechać.

Ja też nie wiem gdzie w Rybniku jest jakaś fajna miejscówa, gdybym był z Rybnika to na pewno bym też coś zaproponował.[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 12:58_________________________________________________

Ad1 Była propozycja, nie wyraziłeś swojej opinii, lub nie znalazłem jej :no:

Ad2 To tyczy się problematyków, chyba nie doczytałeś :cool1:

Opublikowano

A kto powiedział , że organizuje , ja już dawno jestem takiego zdania , ze komu się podoba nie przyjeżdża komu nie nie wy***rdala i tyle :cool1:

[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:01_________________________________________________Po drugie ciekawe kto się mu wypłakał , że tu zajrzał :gwizdanie: :cool1:

Szkoda że dopiero o tym teraz mówisz.

Na pewno nie ja :cool1:

Opublikowano

Sam przytaknąłeś ,temu co siemian napisał teraz zaś Ci się to nie widzi :cool1:

:cool1:

Opublikowano

A kiedy napisałem że siemia niema racji ? Chodzi o to że Ty musiałeś czekać na siemiana, bo sam nie masz odwagi do takich wypowiedzi.

Opublikowano

No i co, czytasz czy nie :cool1:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:10_________________________________________________

A kiedy napisałem że siemia niema racji ? Chodzi o to że Ty musiałeś czekać na siemiana, bo sam nie masz odwagi do takich wypowiedzi.

A fajnie jest tak pisać, nietrudno o taką wypowiedź ale skutki są różne :confused4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 13:12_________________________________________________Nie chodzi o to by się kłócić , chyba mam rację co :?: