Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robercie ja oczywiscie nie mowie ze kazdy jeden spot mialby sie odbywac u nas bo to oczywiscie nie bylyby juz spoty Rybnickie tylko Żorskie, ale chodzi o to ze krok po kroku, moze jak jeden sie wychili to nastepny zorganizuje gdzies w Rybniku, bo uzna ze jednak warto? :)

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hammer nie ma sensu...

Chyba niema, chcą mieć "spota" a nie mają predyspozycji, a żeby pojechać poza SR to wyjdzie za drogo dla niektórych... a najwięcej tu mają do powiedzenia.

Opublikowano
  • Autor

Jesli podejmiecie sie dojechac do Zor to ja i Danielom zorganizujemy miejsce na spota, tylko czy to nie bedzie problem ze nie SRB a SZO ;)

Jak na razie ( z tego co mi wiadomo :mysli: ) spoty są w Rybniku , owszem czemu byśmy nie mogli podjechać od czasu do czasu do jakiegoś zarezerwowanego lokalu w Żorach

Jak to czytam, to wydaje mi się żeby najlepiej jakby spoty były na ul. za koleją :gwizdanie:

nie przesadzaj już :cool1:

Robercie ja oczywiscie nie mowie ze kazdy jeden spot mialby sie odbywac u nas bo to oczywiscie nie bylyby juz spoty Rybnickie tylko Żorskie, ale chodzi o to ze krok po kroku, moze jak jeden sie wychili to nastepny zorganizuje gdzies w Rybniku, bo uzna ze jednak warto? :)

Natusiek my już nie raz spotowaliśmy się w knajpach :wink4: spoty Rybnickie nie istnieją 2 miesiące :>

Opublikowano

Ja rozumiem ze bywaja :) to zreszta strasznie fajne bo forum dziala na szeroka skale a nie regionalnie :) Jesli tylko mielibyscie ochote i zyczenie to wtedy cos moge podzialac, tylko to trzeba zdecydowania :)

Opublikowano

Jesli podejmiecie sie dojechac do Zor to ja i Danielom zorganizujemy miejsce na spota, tylko czy to nie bedzie problem ze nie SRB a SZO ;)

muszę cię zdziwić ale SR bywało już na spotach i w SCZ :cool1: nie wspominając oczywiście o SG i SK

Arku jeśli chodzi o Ciebie, to wiem że dla Ciebie, to nie problem pojechać dalej, niż do centrum Rybnika :cool1:

Opublikowano

Natusiek my już nie raz spotowaliśmy się w knajpach :wink4: spoty Rybnickie nie istnieją 2 miesiące :>

Stary przeczysz sam sobie, troche wyzej mowiles o tym, że nie chodzi o to żeby jechac do lokalu tylko sie spotkac pogadac a tu sie okazuje, że kiedys mozna było..

Opublikowano

A ta buda koło uczelni gdzie byliśmy już chyba z 2razy na pizzy? Istniej to jeszcze?[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:34_________________________________________________sdc10049rozdzielczopulp.jpg

Opublikowano

Następny spot czyli byłoby to 26 ( sobota ) można by co zorganizować "andrzejkowego" , proponuję jak bodajże w zeszłym roku w "Sękatej" w Rb , trzeba oczywiście wcześniej zrobić rezerwację ... kto się pisze ?

Opublikowano
  • Autor

ie

Hammer nie ma sensu...

Chyba niema, chcą mieć "spota" a nie mają predyspozycji, a żeby pojechać poza SR to wyjdzie za drogo dla niektórych... a najwięcej tu mają do powiedzenia.

po to zostały założone spoty w Rybniku aby spotować się w Rybniku więc nie wiem czemu na siłe chcecie nas zmusić do spotowania się poza Rybnikiem :mysli:

ale tak jak Robert napisał jeśłi kiedyś będzie okazja to jak najbardziej można przejechać się do Żor czy Wodzisławia :gwizdanie:

Opublikowano

Stary przeczysz sam sobie, troche wyzej mowiles o tym, że nie chodzi o to żeby jechac do lokalu tylko sie spotkac pogadac a tu sie okazuje, że kiedys mozna było..

Ale najpierw był spot , postaliśmy , zmarzliśmy , wypiliśmy co nieco ( Ci co mieli kierowców ) i później jechaliśmy do lokalu :cool1:

Opublikowano

Wycofuje sie wiec :) przepraszam za zamieszanie :)

Pozdrawiam Panowie :)

Opublikowano

Następny spot też tak możemy zrobić

Opublikowano

Następny spot czyli byłoby to 26 ( sobota ) można by co zorganizować "andrzejkowego" , proponuję jak bodajże w zeszłym roku w "Sękatej" w Rb , trzeba oczywiście wcześniej zrobić rezerwację ... kto się pisze ?

To ja mam za was myśleć gdzie spoty robić :thumbdown:

Opublikowano

po to zostały założone spoty w Rybniku aby spotować się w Rybniku więc nie wiem czemu na siłe chcecie nas zmusić do spotowania się poza Rybnikiem

Nikt nikogo nie zmusza ale skoro " u Was" nie idzie nic normalnego wymyślić to sie proponuje poza Rb ale nie, bo zaś nie leży.

Ale najpierw był spot , postaliśmy , zmarzliśmy , wypiliśmy co nieco ( Ci co mieli kierowców ) i później jechaliśmy do lokalu :cool1:

Nikt nie mowi, że nie może tak być ale jak, skoro miejscowi 15 min i do domu?

Opublikowano

Nie wycofuj się , po prostu można jak najbardziej po spocie w Rybniku podjechać do jakiejś fajnej knajpki ( obojętnie czy to będzie w Żorach czy nawet w Zabełkowie ) , zrobić wcześniejszą rezerwację i git

Opublikowano

Nie wycofuj się , po prostu można jak najbardziej po spocie w Rybniku podjechać do jakiejś fajnej knajpki ( obojętnie czy to będzie w Żorach czy nawet w Zabełkowie ) , zrobić wcześniejszą rezerwację i git

A czemu nie można od razu ? czemu musimy marznąć a potem dopiero jechać ?

Opublikowano
  • Autor

a może poprostu znudziły nam się już spoty w knajpach :gwizdanie:

:decayed:

Robert jak najbardziej dobry pomysł ale czekam na info od Blanta bo my już coś innego kombinujemy :>

Opublikowano

Nikt nie mowi, że nie może tak być ale jak, skoro miejscowi 15 min i do domu?

Bo nikt nic nie zarezerwował , poza tym kto komu bronił tam stać dłużej , po drugie kto komu broni jechać do domu jak chce i kto chciał pojechał sobie do domu :cool1:

Opublikowano

Nas nie bedzie 26 od razu mowie bo robie do 17 a potem mam urodziny chrześniaka, ogolnie spoty w sb sa nie dla mnie, myśle, że to mozna zauwazyć.

Opublikowano

To ja mam za was myśleć gdzie spoty robić :thumbdown:

A kiedyś Ty za nas pomyślał ? :mysli:

"Koza myślała i zdechła ... " :cool1::kox:

:tongue4: