Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robert nic na sile tak jak ktos napisal :) Ja wyszlam z inicjatywa, jesli kiedys bedziecie miec ochote spotkac sie tutaj to dajcie tylko znac ze jest jakas grupka i wszystko sie zorganizuje :) a tymczasem ja dezerteruje bo nie chce zeby to wygladalo ze ja na sile chce przerobic spoty Rybnickie na Żorskie :) bo to nie tak :)

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nikt nie mowi, że nie może tak być ale jak, skoro miejscowi 15 min i do domu?

Bo nikt nic nie zarezerwował , poza tym kto komu bronił tam stać dłużej , po drugie kto komu broni jechać do domu jak chce i kto chciał pojechał sobie do domu :cool1:

Nikt nikomu nic nie bronil. Komu rezerwować jak nie ma chetnych? ja i Natusiek, grzesiek26sg i Ewka, Arturoo i Mervin sie rozjechalismy dopiero ok 21.

Opublikowano

To ja mam za was myśleć gdzie spoty robić :thumbdown:

A kiedyś Ty za nas pomyślał ? :mysli:

"Koza myślała i zdechła ... " :cool1::kox:

:tongue4:

Gdybym nie wspomniał o sękatej, to byś nie napisał o Andrzejkach...

Opublikowano

Nas nie bedzie 26 od razu mowie bo robie do 17 a potem mam urodziny chrześniaka, ogolnie spoty w sb sa nie dla mnie, myśle, że to mozna zauwazyć.

Za dużo imprezujesz :gwizdanie: :cool1::tongue4:

Poza tym przez to spoty są raz w sobotę a na drugi raz w niedzielę :wink4:

Opublikowano

a no i Hammer, blant88 i cabriofan tez byli dluzej i tez chcieli sie gdzies udac ale ze tyle to trwalo to musieli sie zawinac do domu.

Opublikowano
  • Autor

a może miejscowi mają też inne "obowiązki" w domu i dla nich 15 min na spocie to wszystko na co sobie mogą pozwolić :cool1:

Opublikowano

Bo nikt nic nie zarezerwował , poza tym kto komu bronił tam stać dłużej , po drugie kto komu broni jechać do domu jak chce i kto chciał pojechał sobie do domu :cool1:

Tylko potem 80% ekipy była wkurwiona na "Rybniczan"...

Opublikowano

Nas nie bedzie 26 od razu mowie bo robie do 17 a potem mam urodziny chrześniaka, ogolnie spoty w sb sa nie dla mnie, myśle, że to mozna zauwazyć.

Za dużo imprezujesz :gwizdanie: :cool1::tongue4:

Poza tym przez to spoty są raz w sobotę a na drugi raz w niedzielę :wink4:

i Zawsze w nd jesteśmy. akurat mi wypadaja spoty tak, że mam dyzur i prace w sobote. pisze to tylko dlatego ze jak sie pewnie nie zjawimy 26.11 jesli w ogole dojdzie do spota to bedzie lament ze tyle gadali a teraz ich nie ma.

Opublikowano

Ja to wysłałem 20 sek za Tobą :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

a może miejscowi mają też inne "obowiązki" w domu i dla nich 15 min na spocie to wszystko na co sobie mogą pozwolić :cool1:

Arek ok, wiem że masz małe dzieciatko wiec nie bede tematu rozwijał, dziwne jest tylko to, że odjechalo 90% miejscowych, ci co sa z poza Rb zostali wiec jakie to Rybnickie spoty?

Opublikowano

Ciebie tłumaczy że masz dzidzie a reszta? [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:47_________________________________________________

Ja to wysłałem 20 sek za Tobą :cool1: :gwizdanie:

to telepata z Ciebie :cool1:

Opublikowano

normalnie gorzej jak na wiejskiej :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Nikt nikomu nic nie bronil. Komu rezerwować jak nie ma chetnych? ja i Natusiek, grzesiek26sg i Ewka, Arturoo i Mervin sie rozjechalismy dopiero ok 21.

No i OK , i komuś się coś złego stało ? Kto chciał to został , mogliście stać i do 23:00 , nikt wam nie broni przecież

[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:48_________________________________________________

to telepata z Ciebie :cool1:

Nie telepata , tylko akurat musieliśmy o tym samym pomyśleć :cool1:

Opublikowano

No i OK , i komuś się coś złego stało ? Kto chciał to został , mogliście stać i do 23:00 , nikt wam nie broni przecież

Jak grochem o ścianę :facepalm:[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:50_________________________________________________

Nie telepata , tylko akurat musieliśmy o tym samym pomyśleć :cool1:

tylko ja 2min szybiej :cool1:

Opublikowano
  • Autor

normalnie gorzej jak na wiejskiej :decayed: :decayed: :decayed:

a ty Kubańczyk co masz do powiedzenia :?:

czemu cię nie było na spocie :?: gdybyś był mógłbyś też jechać po nas bo pojechaliśmy do domu po godzinie.... a sory po 15 minutach :decayed:

Opublikowano

Ciebie tłumaczy że masz dzidzie a reszta?

A reszta się nie będzie nikomu tłumaczyć :cool1: Bo też nie musi :cool1:

Opublikowano

To świadczy tylko o "Rybniczanach" co mają resztę osób z poza SR gdzieś...[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:53_________________________________________________To są moje osobiste odczucia

Opublikowano

tylko ja 2min szybiej :cool1:

Jak już to 1 min ( a może 10 sek ) :cool1:

A ta buda koło uczelni gdzie byliśmy już chyba z 2razy na pizzy? Istniej to jeszcze?

22:35

Następny spot czyli byłoby to 26 ( sobota ) można by co zorganizować "andrzejkowego" , proponuję jak bodajże w zeszłym roku w "Sękatej" w Rb , trzeba oczywiście wcześniej zrobić rezerwację ... kto się pisze ?

22:36

I na pewno nie pisałem na ten temat bo Ty zacząłeś :cool1:

[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:54_________________________________________________

To świadczy tylko o "Rybniczanach" co mają resztę osób z poza SR gdzieś...[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:53_________________________________________________To są moje osobiste odczucia

Twój tok myślenia ( baa Twoje "osobiste odczucia" ) jest/są jak najbardziej :good::polew:

Opublikowano

a ty Kubańczyk co masz do powiedzenia :?:

czemu cię nie było na spocie :?: gdybyś był mógłbyś też jechać po nas bo pojechaliśmy do domu po godzinie.... a sory po 15 minutach :decayed:

pamiętołech się po sobocie :decayed: wiesz jak to z imprezami na kubie, grubo :decayed::naughty:

Opublikowano

... wiesz jak to z imprezami na kubie, grubo :decayed::naughty:

:polew: :polew: :polew::good: