Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany to odstąpię swoje miejsce bo ja mam niedaleko dom tzn dziadków :decayed: więc kwestia przekimania mi jest obojętna :polew:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po imprezie nie będziesz wiedział jak wejść do domku ,a co dopiero jak dojechać pod dom dziadków :decayed::wink4:

Opublikowano

:hi:

kto jedzie w tym roku do BT :?:

Opublikowano

:hi:

kto jedzie w tym roku do BT :?:

JA :decayed:

luZ :good:

ktoś jeszcze :?: :przebiegly:

Opublikowano

Kierowce sobie załatwię :polew: :polew:

siostraweronika.jpg

Opublikowano

ktoś jeszcze :?: :przebiegly:

Ja chyba też :wink4:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 21:51_________________________________________________

Robert wpadniesz jutro :?:

Zobaczę :wink4:

Jutro jeszcze do rodziców muszę podjechać na 1-2 godz. pokończyć elektrykę :wink4: ( się to kuźwa przeciąga , ciągle coś nowego wyskoczy do roboty :kwasny: )

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 21:53_________________________________________________Pany mam takie pytanko :

Interesuje się ktoś z Was może akwarystyką ? Mam do oddania kilka wyrośniętych rybek , mam niejednego znajomego ( wg. mnie "fachowców" w tej dziedzinie , ale nikt nie chce takich dużych osobników , reszta znajomych to "amatorzy" którzy nawet nie świecą w akwarium/nie mają grzałki itp. a takim nie oddam tych rybek bo mi ich po prostu szkoda :no: )

Są to :

b. duże Gurami Mozaikowe ok. 4-5 letnie ( bez problemu można je rozmnożyć - oczywiście jak się ma o tym pojęcie :rolleyes: )

b. duża Kosiarka ( ~ wiek ten sam )

3 szt. Razbora Klinowa ( wiek jak wyżej )

3 szt. Neon Czarny ( wiek jak wyżej )

Tylko tyle zostało , były w ławicach , ale już ze starości padają :kwasny:

Oddaję tylko i wyłącznie z powodu potrzeby zrestartowania akwarium które ma ~ 5 lat i w podłożu zaczyna się kumulować kwas siarkowy i ogónie ujnia zaczyna się robić , po drugie ta obsada była tylko wypełnieniem akwarium bo ja stawiam głównie na roślinki ( tzw. "akwarium holenderskie" ) i po restarcie chcę zacząć od małych/młodych rybek :wink4:

Jak co zawsze mam do oddania jakieś tam zielsko akwariowe z przycinki ( chociaż w tym momencie jest troszkę przestój przez tą kumulacje SO4 i NO3/NO2 itp. w wodzie ) :wink4:

Jak nikt się nie znajdzie obsada pójdzie do zoologicznego ( gdzie zapewne , zostaną wystawione za kilkadziesiąt złotych ) :disgust:

Opublikowano

Kiedyś miałem rybki ale z tego wyrosłem,a do oczka wodnego ich raczej nie wpuszczę :wink4:

Robert wpadniesz jutro :?:

Zobaczę :wink4:

Jutro jeszcze do rodziców muszę podjechać na 1-2 godz. pokończyć elektrykę :wink4: ( się to kuźwa przeciąga , ciągle coś nowego wyskoczy do roboty :kwasny: )

Spoko, zdzwonimy się ;)

Opublikowano

Kiedyś miałem rybki ale z tego wyrosłem,a do oczka wodnego ich raczej nie wpuszczę :wink4:

Albo nie dorosłeś do tego :gwizdanie: :cool1:

:tongue4:

Opublikowano

Albo nie dorosłeś do tego :gwizdanie: :cool1:

:tongue4:

Miałem zarąbiste welonki :wink4: później już się nie chciało w to bawić. Rybki jeszcze mam ale w oczku wodnym :tongue4:

Opublikowano

Robercie ja cos tam hoduje choc ostatnio nieco zaniedbalem ale roslinki bym jakies odkupil , rybki mam tylko gupiki bo nie potrzebuja tyle uwagi, jakby co PW :)

Opublikowano

Robercie ja cos tam hoduje choc ostatnio nieco zaniedbalem ale roslinki bym jakies odkupil , rybki mam tylko gupiki bo nie potrzebuja tyle uwagi, jakby co PW :)

Spoko , roślinki jak pisałem na razie są w stanie "słabej wegetacji" ale na pewno w najbliższym czasie będzie mnóstwo - oddam gratisowo , tylko restart muszę zrobić a co za tym idzie rybki muszę oddać w dobre ręce :wink4:

Opublikowano

Nie wiedziałem że jest coś takiego jak hodowanie roślinek w akwarium :mysli:

Opublikowano

Nie wiedziałem że jest coś takiego jak hodowanie roślinek w akwarium :mysli:

Wpisz sobie w google "akwarium holenderskie" :wink4: ... zajmuję się tym od lat ( oczywiście amatorsko )

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 23:42_________________________________________________

Miałem zarąbiste welonki :wink4: później już się nie chciało w to bawić. Rybki jeszcze mam ale w oczku wodnym :tongue4:

Welonki to się w krauzie trzyma a nie w akwarium :wink4:

:decayed:

Opublikowano

Ciekawie wyglądają niektóre akwaria. Ale dziwne hobby hodowanie trawy - trawe to krowa je :decayed:

Opublikowano

Ciekawie wyglądają niektóre akwaria. Ale dziwne hobby hodowanie trawy - trawe to krowa je :decayed:

Każdy ma jakieś zboczenie :naughty::kox:

Opublikowano

Co ty tam wiesz o zabijaniu :naughty:

Opublikowano

Oczywiście nie chciałem Cię obrazić. Ja mam natomiast zboczenie do militarnych rzeczy, nigdy w wojsku nie byłem i nie będę ale mnie to rajcuje :naughty:

Opublikowano

Oczywiście nie chciałem Cię obrazić. Ja mam natomiast zboczenie do militarnych rzeczy, nigdy w wojsku nie byłem i nie będę ale mnie to rajcuje :naughty:

Znaczy się nielegalny skład broni :mysli:

Opublikowano

... nigdy w wojsku nie byłem i nie będę ...

Aaaa szkoda :cool1: :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 00:00_________________________________________________

Znaczy się nielegalny skład broni :mysli:

:polew: :polew: :polew: