Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Już w kraju, ale wczoraj była jazda :evil:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spam nadrabiam :rolleyes:

:decayed:

seves też masz taki sprzęt w domu :naughty:

fotoprikoly597.jpg

mam w piwnicy :tongue4:

kiedyś dużo zimą na rolkach śmigałem (też miałem domowej roboty ale 5razy cięższe :polew: :polew: :polew: )

teraz jak już to na trenażer wsiądę ale nie lubię :no: i rzadko :wink4:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 11:37_________________________________________________

:shocked:

no ja... baby :decayed:

szłapy połomane ale za to zderzak cały :tongue4:

Opublikowano

Seves pewnie że były, można pośmigać na wiosnę razem :D

Po za tym dzień dobry :hi:

Opublikowano

Już w kraju, ale wczoraj była jazda :evil:

Witomy :hi:

i jak się jechało? mom nadz żeś w ciągu dnia wrócił nie na wieczór :tongue4: bo wczoraj nieźle porozwalane auta mijałem :rolleyes:

w ogóle mi się dziś śniło że mi ktoś fure z parkingu w rybniku zajbał i na tym samym parkingu zostawił z rozjeb rnse drzwiami i z jakimś kawałkiem kluczyka w stacyjce :gwizdanie:

normalnie dawno tak dokładnie żadnego snu nie pamiętałem :decayed:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 11:52_________________________________________________

Seves pewnie że były, można pośmigać na wiosnę razem :D

Po za tym dzień dobry :hi:

Ci powiem że jak z tatą i obaj na plastikach to ładnie się wozicie :decayed:

:good: :good: :good: :good:

Opublikowano

seves te mi też se sniło ale spod jakigos resteuracji jebli ---- potem se okazalo ze matka wziena i nie powiedziala :tongue4:

:hi: :hi:

Opublikowano

Kwestia jest taka co zadecydujemy na wiosnę. Fajnie miało by było mieć dwa różne motocykle, jednego ścigacza a drugiego turystyka na dłuższe wypady, bądź coś do stunt-a :decayed: Ja się napaliłem na Repsola :naughty: Chociaż niby r6/r1 też jest polecana ale jakaś za bardzo popularna jak dla mnie

EDIT: Seves a ty czym śmigasz? :gwizdanie:

Opublikowano

seves te mi też se sniło ale spod jakigos resteuracji jebli ---- potem se okazalo ze matka wziena i nie powiedziala :tongue4:

:decayed:

Kwestia jest taka co zadecydujemy na wiosnę. Fajnie miało by było mieć dwa różne motocykle, jednego ścigacza a drugiego turystyka na dłuższe wypady, bądź coś do stunt-a :decayed: Ja się napaliłem na Repsola :naughty: Chociaż niby r6/r1 też jest polecana ale jakaś za bardzo popularna jak dla mnie

EDIT: Seves a ty czym śmigasz? :gwizdanie:

no już odpowiedziałeś na to pytanie :tongue4:

bardzo popularna niebieską r6 ostatnia na gaźniku :wink4:

Opublikowano

R6-tke powiadasz, podobno bardzo dobrze się prowadzi to słyszałem, nigdy na takiej nie jeździłem :gwizdanie:

Opublikowano

Witomy :hi:

i jak się jechało? mom nadz żeś w ciągu dnia wrócił nie na wieczór :tongue4: bo wczoraj nieźle porozwalane auta mijałem :rolleyes:

Przed 17 byłem na miejscu, na szczęście nic po drodze się nie stało ani kraks nie widziałem. :good:

Pod Berlinem tak waliło śniegiem że na 50 m nie było widać. :shocked:

7,5 godziny z Hamburga z 3 postojami i tankowaniem :embarrassed:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 16:12_________________________________________________!!! Szczęśliwego Nowego Roku 2012 i Dużo Zdrówka Życzę Wszystkim !!!

Opublikowano

!!!!! Udanej imprezy Panowie i wymarzonego wejścia w Nowy Rok !!!!!

Opublikowano

ja już też teraz piszę,bo potem różnie bywa :gwizdanie: :

PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA WAM ŻYCZĘ I ABY WASZE FURMANKI ZAWSZE SIĘ WAS SŁUCHAŁY

Opublikowano

R6-tke powiadasz, podobno bardzo dobrze się prowadzi to słyszałem, nigdy na takiej nie jeździłem :gwizdanie:

lekka jest :wink4: pusta podobno ok.160kg :decayed:

ale stety niestety też troche narwana i niby łatwo wpada w shimmy :decayed: mi tam się tylko parę razy zdarzyło przy ostrym przyspieszaniu na nierównej drodze i delikatnie możnabyło spokojnie opanować - nie mam porównania czy w innych (cięższych) tak się dzieje czy nie.. na pewno amor skretu załatwiłby sprawę więc w przyszłym moto będzie :P

a zdecydowałem się na nią bo to pierwszy mój motor więc szukałem max 600 :gwizdanie: a do tego chciałem ładnie się prezentującą i najmocniejszą i najlżejszą w swojej klasie no i kasie w której szukałem :gwizdanie:

i do dnia dzisiejszego nie żaluję złotówki na nią wydanej :naughty::kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

wystarcza mi spokojnie na rajzy z kumplami na r1 i cbr rr :tongue4: ale jak to się mówi czas na zmiany i mam nadz że w nowy sezon wejdę z nowym sprzętem :kox:

Opublikowano

Wszystkiego Najlepszego Wam Wszystkim Życze w 2012r :!:

Opublikowano

Na sylwestra dobrze się baw,by nie wyszedł z Ciebie paw,bo jak wyjdzie to przesrane,całe ciuchy zarzygane i nie mieszaj piwa,wódki,bo zarzygasz swoje butki :). Szczęśliwego Nowego Roku

Opublikowano

wszystkiego naj :decayed:

Opublikowano

Wszystkiego Naj Synki

1324488745_by_lapdemota_500.jpg

oby tak było :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Najlepszego w Nowym Roku !!!

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 22:33_________________________________________________

Opublikowano

Najlepszego W Tym Nowym 2012 roku !!!

Opublikowano

Pijoki :decayed: