Opublikowano 28 Lutego 201214 l Przyspieszyło bo jest na nowym serwerze. Arek ręka boli, a co z zdjęciami ? Robert a ja mam całkowity zakaz spożywania
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Przyspieszyło bo jest na nowym serwerze.Arek ręka boli, a co z zdjęciami ? Robert a ja mam całkowity zakaz spożywania Ty to już podobno od dawna nie pijesz Co narobiłeś z ręką , narty
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Ty to już podobno od dawna nie pijesz Co narobiłeś z ręką , narty Ręka to powtarzające się zapalenie w nadgarstku. Nawet piwa mi zabronił załyczyć
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Ręka to powtarzające się zapalenie w nadgarstku.Nawet piwa mi zabronił załyczyć Co ma piwo do ręki
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Wiesiek serwer jest ten sam ale inny silnik forum i dlatego wszystko przyśpieszyło ---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:09 ---------- po robocie Długo żeś społ w sobota
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Długo żeś społ w sobota No dość długo a później byłem jeszcze u szwagra , na wieczór znowu znajomi przyjechali
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Co ma piwo do ręki A widzisz, najpierw chce wykluczyć czy to nie czasem dna moczanowa:sad:
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Arek może byś pogrubił napis "Spoty w Rybniku" na śląskich , tak chyba już wszystkie podwieszone mają ---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:24 ---------- A widzisz, najpierw chce wykluczyć czy to nie czasem dna moczanowa:sad: I tak nie wiem co to ta DNA
Opublikowano 28 Lutego 201214 l To poszukaj se:tongue4: Pojebane te forum ,cytaty zostają w oknie odpowiedzi ---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:29 ---------- Kto mi fajury przywiezie, yno sie nie bijcie
Opublikowano 28 Lutego 201214 l To poszukaj se:tongue4:Kto mi fajury przywiezie, yno sie nie bijcie Grzegorz
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Dopiero zaczął chodzić na prawko ,już żech se zajechoł Ale moplikiem mioł zajechać
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Grzegorz Ale moplikiem mioł zajechać Straszy Cie czy co:cool1: ---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:04 ---------- Kurde nie wiem jak działa ten multi ctytat
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Kurde nie wiem jak działa ten multi ctytat Też naciskałem na to ale nic się nie działo , uj wie o co chodzi
Opublikowano 28 Lutego 201214 l No właśnie ---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:23 ---------- No i wstawianie emotów to teraz nędza
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Też naciskałem na to ale nic się nie działo , uj wie o co chodzi No właśnie---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:23 ---------- No i wstawianie emotów to teraz nędza Zaznaczacie multicytat, ile tam chcecie a potem dajecie w ostatniej wiadomosci "odpowiedz z cytatem"
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Zaznaczacie multicytat, ile tam chcecie a potem dajecie w ostatniej wiadomosci "odpowiedz z cytatem" Ciulowe rozwiązanie
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Zaznaczacie multicytat, ile tam chcecie a potem dajecie w ostatniej wiadomosci "odpowiedz z cytatem" I tak nie wiem o co kaman