Kuna Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no też taką widziałem zaje****a sucz
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 http://www.sadistic.pl/postanowil-zawrocic-vt113007.htm
wiesiek3d Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Normalka, typowy przykład wypadku na motorze, większość spowodowana jest przez lewoskręt samochodów. Kto na motorze nie jeździ to nie czuje tego strachu przed samochodami, jaki mają motocykliści.
m3rvin Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Normalka, typowy przykład wypadku na motorze, większość spowodowana jest przez lewoskręt samochodów. Kto na motorze nie jeździ to nie czuje tego strachu przed samochodami, jaki mają motocykliści. zapewne masz tu racje lecz niedokonca bo 1. jezdzisz wedle przepisów nie wyprzedasz na podwójnej ciąglej , nie przekraczasz prędkości itp OK ! 2. jadąc ja powedzmy w zabudowanym 60km/h chca wytprzedzić patrza lusterka nic nima a tu nagle swiatełko zbliża se w tempie 140 no sorry .... wg mnie w tym filmiku i kierowcy wina za lewoskręt i motocyklisty za prędkość i nima nad czym dywagować oczywiście szkoda motocyklisty bo jak inaczej ale niekiedy sami sobi winni są
Kuna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A od kiedy zawraca się w takim miejscu i w taki sposób?
m3rvin Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A od kiedy zawraca się w takim miejscu i w taki sposób? od kiedy się tak za***rdala na motorze umia tak samo napisać kupiłes a4 ?
Kuna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Masz rację, ale wiesz to ze ludzie zapierniczaja to już nic na to nie poradzimy. Też nie można wszystkich jedną miarką mierzyć. A byłem w JG. To tyle co się z typem pokłóciłem jak ku powiedziałem ile auto ma przebiegu... Powiedział że jestem "głupi" że on jest 100% przebiegu samochodu. No ale Vin nie kłamie Jestem już zdesperowany i Golfa oglądam
H4mm3R Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Masz rację, ale wiesz to ze ludzie zapierniczaja to już nic na to nie poradzimy. Też nie można wszystkich jedną miarką mierzyć.A byłem w JG. To tyle co się z typem pokłóciłem jak ku powiedziałem ile auto ma przebiegu... Powiedział że jestem "głupi" że on jest 100% przebiegu samochodu. No ale Vin nie kłamie Jestem już zdesperowany i Golfa oglądam Ja bym mu kazał za paliwo oddać a jak nie to wp***dol
badboy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 http://www.autokrata.pl/artykul/rozbil-bmw-m5-przy-300-km-h-13233/0/7#photo-gallery-box
A-rek Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Kuna w Gorzycach przed jedną z posesji i zaraz przy drodze stoi B6 do sprzedania, oglądałeś już ją ?
Rekomendowane odpowiedzi