Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:po paru dniach nieobecności wróciłem z Wysowej-Zdrój :naughty:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Witam panów! słuchajcie uszkodzilem sobie dzisiaj w mojej ,,myszatej'' felgę!! na stacji benzynowej. Przytarlem ją na krawężniku na którym podbudowane są dystrybutory. Nawet nie możecie sobie wyobrazic jak człowiek może sobie spierd.... dzień! A boli nadal! I powiem tyle: czym czlowiek bardziej uważa żeby czegoś nie uszkodzic tym bardziej jest narazony na uszkodzenie:) a więc teraz poszukuje 1 lub 2 felgi ''OZ'' Palladio 17''

Może ktoś z was ma lub zna kogoś kto by mial??

oz_palladio.jpg

<br /><br />

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

dobry :hi:

spam nadrobiony :decayed:

:grin:

Opublikowano
Witam panów! słuchajcie uszkodzilem sobie dzisiaj w mojej ,,myszatej'' felgę!! na stacji benzynowej. Przytarlem ją na krawężniku na którym podbudowane są dystrybutory. Nawet nie możecie sobie wyobrazic jak człowiek może sobie spierd.... dzień! A boli nadal! I powiem tyle: czym czlowiek bardziej uważa żeby czegoś nie uszkodzic tym bardziej jest narazony na uszkodzenie:) a więc teraz poszukuje 1 lub 2 felgi ''OZ'' Palladio 17''

Może ktoś z was ma lub zna kogoś kto by mial??

http://s7.postimage.org/5cwahkv9z/oz_palladio.jpg

<br /><br />

Siemka :wink: a nie chciał byś jej zreperować ??

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ----------

:hi:Wybieracie się synki do Katowic na wystawę :naughty: ?

https://www.facebook.com/events/355847324500806/?ref=nf

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ----------

studia :facepalm:a do gliwic jutro sie ktos moze wybiera?

Opublikowano

studia :facepalm:a do gliwic jutro sie ktos moze wybiera?

ajjj...szkoda :kwasny: a co jest spocik w Gliwicach ??szło by jechać :tongue4:

Opublikowano

ile taka imprezka kosztuje?? ty się tym zajmujesz??

bo widze że chyba nie znajde takiej felgi. zostało jeszcze gielda gliwice ewentualnie jasienica

do Dejmiena.

Opublikowano

bo widze że chyba nie znajde takiej felgi. zostało jeszcze gielda gliwice ewentualnie jasienica

do Dejmiena.

Oj będzie ciężko :kwasny: chyba najszybciej to internet bo giełdy chyba odpadają.A co narobiłeś z tą felą ? fest to rozwaliłeś czy tylko otarta ? Zrób tam foto jak znajdziesz chwilkę to zerknę :wink: pozdro

---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

grubo :polew:

Opublikowano

hahahahah

Daniel jo Cie prosza :facepalm:

grubo :polew:

No nie następny Iphonidiota :doh:

Opublikowano

wlasnie z grzybow wróciłem :kox: I LOVE IT :kox:

Dejmien ja jednak nie jade do tych gliwic.. choć i tak będę dziś w Gliwicach ale innym celu, no i nie autem % :decayed: Musze mojej przypilnowac bo dzis studia zaczyna :grin:

Opublikowano
wlasnie z grzybow wróciłem :kox: I LOVE IT :kox:

Dejmien ja jednak nie jade do tych gliwic.. choć i tak będę dziś w Gliwicach ale innym celu, no i nie autem % :decayed: Musze mojej przypilnowac bo dzis studia zaczyna :grin:

Koledzy z roku ją przypilnują, Ty się nie martw :decayed::grin:

Opublikowano
:thumbdown::eusathink: w sumie to samych pedałów tam widziałem, ale cicha woda brzegi rwie.. nie strasz mnie bo ja takie cos za bardzo na powaznie biore :wink:
Opublikowano
:thumbdown::eusathink: w sumie to samych pedałów tam widziałem, ale cicha woda brzegi rwie.. nie strasz mnie bo ja takie cos za bardzo na powaznie biore :wink:

To tym bardziej nie jedz bo może coś Ci się stać :grin::decayed:

Opublikowano

spoko, jeszcze sie na spota do Gliwic wkrece :decayed: Miłego dnia:wink:

Opublikowano

do Dejmiena.

Oj będzie ciężko :kwasny: chyba najszybciej to internet bo giełdy chyba odpadają.A co narobiłeś z tą felą ? fest to rozwaliłeś czy tylko otarta ? Zrób tam foto jak znajdziesz chwilkę to zerknę :wink: pozdro

Kurcze przytarta jest ale mnie sie wydaje że troche głęboko. a po drugie lakier Cristal Titanium, prawie chrom z przebłyskami czarnego, nie wiem

czy ktoś da rade pomalowac to tak jak oryginał.