Kuna Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 :hi:po paru dniach nieobecności wróciłem z Wysowej-Zdrój
trekpio88 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Witam panów! słuchajcie uszkodzilem sobie dzisiaj w mojej ,,myszatej'' felgę!! na stacji benzynowej. Przytarlem ją na krawężniku na którym podbudowane są dystrybutory. Nawet nie możecie sobie wyobrazic jak człowiek może sobie spierd.... dzień! A boli nadal! I powiem tyle: czym czlowiek bardziej uważa żeby czegoś nie uszkodzic tym bardziej jest narazony na uszkodzenie:) a więc teraz poszukuje 1 lub 2 felgi ''OZ'' Palladio 17'' Może ktoś z was ma lub zna kogoś kto by mial?? <br /><br />
Dejmien Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Witam panów! słuchajcie uszkodzilem sobie dzisiaj w mojej ,,myszatej'' felgę!! na stacji benzynowej. Przytarlem ją na krawężniku na którym podbudowane są dystrybutory. Nawet nie możecie sobie wyobrazic jak człowiek może sobie spierd.... dzień! A boli nadal! I powiem tyle: czym czlowiek bardziej uważa żeby czegoś nie uszkodzic tym bardziej jest narazony na uszkodzenie:) a więc teraz poszukuje 1 lub 2 felgi ''OZ'' Palladio 17''Może ktoś z was ma lub zna kogoś kto by mial?? http://s7.postimage.org/5cwahkv9z/oz_palladio.jpg <br /><br /> Siemka a nie chciał byś jej zreperować ?? ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- :hi:Wybieracie się synki do Katowic na wystawę ? https://www.facebook.com/events/355847324500806/?ref=nf
Matek Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- :hi:Wybieracie się synki do Katowic na wystawę ? https://www.facebook.com/events/355847324500806/?ref=nf studia :facepalm:a do gliwic jutro sie ktos moze wybiera?
Dejmien Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- :hi:Wybieracie się synki do Katowic na wystawę ? https://www.facebook.com/events/355847324500806/?ref=nf studia :facepalm:a do gliwic jutro sie ktos moze wybiera? ajjj...szkoda a co jest spocik w Gliwicach ??szło by jechać
trekpio88 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 ile taka imprezka kosztuje?? ty się tym zajmujesz?? bo widze że chyba nie znajde takiej felgi. zostało jeszcze gielda gliwice ewentualnie jasienica do Dejmiena.
Dejmien Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 ile taka imprezka kosztuje?? ty się tym zajmujesz?? bo widze że chyba nie znajde takiej felgi. zostało jeszcze gielda gliwice ewentualnie jasienica do Dejmiena. Oj będzie ciężko chyba najszybciej to internet bo giełdy chyba odpadają.A co narobiłeś z tą felą ? fest to rozwaliłeś czy tylko otarta ? Zrób tam foto jak znajdziesz chwilkę to zerknę pozdro ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- grubo
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 hahahahah Daniel jo Cie prosza grubo No nie następny Iphonidiota
Matek Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 wlasnie z grzybow wróciłem I LOVE IT Dejmien ja jednak nie jade do tych gliwic.. choć i tak będę dziś w Gliwicach ale innym celu, no i nie autem % Musze mojej przypilnowac bo dzis studia zaczyna
Kuna Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 wlasnie z grzybow wróciłem I LOVE IT Dejmien ja jednak nie jade do tych gliwic.. choć i tak będę dziś w Gliwicach ale innym celu, no i nie autem % Musze mojej przypilnowac bo dzis studia zaczyna Koledzy z roku ją przypilnują, Ty się nie martw
Matek Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 w sumie to samych pedałów tam widziałem, ale cicha woda brzegi rwie.. nie strasz mnie bo ja takie cos za bardzo na powaznie biore
Kuna Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 w sumie to samych pedałów tam widziałem, ale cicha woda brzegi rwie.. nie strasz mnie bo ja takie cos za bardzo na powaznie biore To tym bardziej nie jedz bo może coś Ci się stać
Matek Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 spoko, jeszcze sie na spota do Gliwic wkrece Miłego dnia:wink:
trekpio88 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 ile taka imprezka kosztuje?? ty się tym zajmujesz?? bo widze że chyba nie znajde takiej felgi. zostało jeszcze gielda gliwice ewentualnie jasienica do Dejmiena. Oj będzie ciężko chyba najszybciej to internet bo giełdy chyba odpadają.A co narobiłeś z tą felą ? fest to rozwaliłeś czy tylko otarta ? Zrób tam foto jak znajdziesz chwilkę to zerknę pozdro Kurcze przytarta jest ale mnie sie wydaje że troche głęboko. a po drugie lakier Cristal Titanium, prawie chrom z przebłyskami czarnego, nie wiem czy ktoś da rade pomalowac to tak jak oryginał.
Rekomendowane odpowiedzi