m3rvin Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 dobry No właśnie zimówki są ale w garażu u mnie to samo a teraz mokro i za zimno żeby zmieniać :hi: sms odczytałaś
seves Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 o urwa rychtyk nie odczytałam przeczytałem
m3rvin Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 o urwa rychtyk nie odczytałam przeczytałem w wolnej chwili jakbyś dalej przekazał 16szt bym wzion
blant88 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 prawie Reymonta to widziałeś mnie na Orzepowickiej czy jak ,że sie pytasz ? wkleiłeś zdjęcie:wink: panowie nie wiecie czy w dużym Tesco jest jeszcze to stoisko (obok stoiska Cyfrowego Polsatu) z tuszami do drukarek? a nawet nie pomyślałem o zdjęciu hyhyhy widać że jestem blondynem
Matek Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 ja też kurwde, niech sie wypogadza bo chce zimówki zakładać dziś całe dwa miechy mijają bez cygarety w pysku I'M THE KING
blant88 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 ja też kurwde, niech sie wypogadza bo chce zimówki zakładać dziś całe dwa miechy mijają bez cygarety w pysku I'M THE KING dziś masz fajną pogode :]
Dejmien Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 !!OMG girlfriend caught red handed cheating her boyfriend on front of camera exposed... - YouTube
wiesiek3d Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 dziś całe dwa miechy mijają bez cygarety w pysku I'M THE KING A ile miesięcy przedtem kopciłeś ?
Matek Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 / 3.5 roku hehehehe to sie pojazd udał pozdro
wiesiek3d Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 po długiej przerwie Witojcie obermajster / 3.5 roku hehehehe to sie pojazd udał pozdro Eeee to ledwo coś zaczął, jak byś kopcił tyle lat co ja to był by sukces, cały czas się przygotowuję do rzucenia ale stara tak mnie wkurza że nie mogę.
blant88 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 po długiej przerwie Ooo... Witamy
A-rek Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 po długiej przerwie po urlopie
Matek Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 wiesiek3d jest za***ista książka, po której spory procent rzuca palenie. Może spróbuj tego Allen Carr [h=1]Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie[/h]
blant88 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 wiesiek3d jest za***ista książka, po której spory procent rzuca palenie. Może spróbuj tego Allen Carr [h=1]Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie[/h] i co przeczytasz i przestaniesz palić ? coś mi się wierzyć nie chce
Matek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 niby tak jak jesteś nałogowym kurzokiem to spróbuj, rewelacyjne opinie ma ta ksiązka. Ja tam i tak uważam, że wszystko w główce siedzi a tak przy okazji to kto to kur.. widział, żeby wody nie było przez cały weekend:grin: z kiblami od rana latałem, podstawili na osiedle beczkowóz i jazda:grin:
Rekomendowane odpowiedzi