seves Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Koledzy prosze bardzo o pomoc ,moze ktos kojarzy autko Oferta - Audi A4 - Wyposażenie: SPORTOWA WERSJA S-LINE CZARNA PODSUFITÓWKA LISTWY PROGOWE Z OZNACZENIEM WERSJI SLINE GAŁKA ZMIANY BIEJestem z Gdyni i musialbym przejechac cala Polske a nie wiem czy warto ?? Z gory dziekuje osobiście nie znam, wygląda całkiem ciekawie;) jeśli chcesz pewnie ktoś mógłby podjechać i ją obejrzeć ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- mają też coś ciekawego dla mnie F.H.U. Perfect, Seat Leon CUPRA 2,0 241KM KRAJOWY ZAMIAN - otoMoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Jaka mgła - nic nie ma bedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 ...kliczko-wach, ktoś dziś ogląda? Ja , ale na RTL-u ---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- Koledzy prosze bardzo o pomoc ,moze ktos kojarzy autko Oferta - Audi A4 - Wyposażenie: SPORTOWA WERSJA S-LINE CZARNA PODSUFITÓWKA LISTWY PROGOWE Z OZNACZENIEM WERSJI SLINE GAŁKA ZMIANY BIEJestem z Gdyni i musialbym przejechac cala Polske a nie wiem czy warto ?? Z gory dziekuje Jedno jest pewne - przebieg ( 2011 r i 160 kkm ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Koledzy prosze bardzo o pomoc ,moze ktos kojarzy autko Oferta - Audi A4 - Wyposażenie: SPORTOWA WERSJA S-LINE CZARNA PODSUFITÓWKA LISTWY PROGOWE Z OZNACZENIEM WERSJI SLINE GAŁKA ZMIANY BIEJestem z Gdyni i musialbym przejechac cala Polske a nie wiem czy warto ?? Z gory dziekuje Jedno jest pewne - przebieg ( 2011 r i 160 kkm ) ale za to przebieg może prawdziwy no i cena jednak atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 witam:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Synki zna ktoś wymiary filtra oleju ?? kuźwa chciałem zamówić z K&N ale nie znam wymiarów a z tego co wiem to chyba jest jeden krótszy a inne zaś są dłuższe wiecie co na ten temacik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 bry Synki zna ktoś wymiary filtra oleju ?? kuźwa chciałem zamówić z K&N ale nie znam wymiarów a z tego co wiem to chyba jest jeden krótszy a inne zaś są dłuższe wiecie co na ten temacik ?? Dejmien intercars podaje tak: Sklep Inter Cars - 2mln części do samochodów | Sklep Online Rodzaj filtra: Filtr przykręcany Wysokość zabudowy: 145 średnica zewnętrzna [mm]: 93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 jak tam po weekendzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 bry Synki zna ktoś wymiary filtra oleju ?? kuźwa chciałem zamówić z K&N ale nie znam wymiarów a z tego co wiem to chyba jest jeden krótszy a inne zaś są dłuższe wiecie co na ten temacik ?? Dejmien intercars podaje tak: Sklep Inter Cars - 2mln części do samochodów | Sklep Online Rodzaj filtra: Filtr przykręcany Wysokość zabudowy: 145 średnica zewnętrzna [mm]: 93 Dzięki Seves pozdro. ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- bry Synki zna ktoś wymiary filtra oleju ?? kuźwa chciałem zamówić z K&N ale nie znam wymiarów a z tego co wiem to chyba jest jeden krótszy a inne zaś są dłuższe wiecie co na ten temacik ?? Dejmien intercars podaje tak: Sklep Inter Cars - 2mln części do samochodów | Sklep Online Rodzaj filtra: Filtr przykręcany Wysokość zabudowy: 145 średnica zewnętrzna [mm]: 93 Dzięki Seves pozdro. No i filterek mam zamówiony,będzie na jutro i olejek też jeszcze raz dzieki Seves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 nie ma sprawy ja kiedyś zaufałem jakiemus sprzedawcy i razem z olejem i filtrami zamówiłem też filtr paliwa - no i przyszedł o identycznych wymiarach ale o jednym wejściu za mało - do teraz leży na półce:doh: ---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ---------- ale mgła za oknem.. 8 kilometrów 20 minut jechałem jak tam po weekendzie? przeleciało przeekspresowo ale tylko 4dni i weekend a co tam u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 no mi też weekend leci ale jeszcze godzinka i już po:kwasny: ---------- Post dopisany 13-11-2012 at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany 12-11-2012 at 17:59 ---------- panowie pilna sprawa, pomóżcie! do jakich dokładnie silników pasuje ta pompa 8D0 145 156 F ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Wiesiek Gratki DZIADKU !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 dziedku Wieśku dołączam się do życzeń! żeby CI do tej emeryturki szybko zleciało, chociaż Ty w tej robocie i tak mosz laba ROberto Ty żyjesz ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Twoja CI dała ultimatum rozwód albo a4 forum i chociaż długo żeś rozważał, wybrałeś to właściwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 wiesiek3d , rybnicka młodzież także życzy wszystkiego najlepszego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Wiesiu najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Wiesiek i jo się do życzeń dołączom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ja również się dołączam do życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi