wiesiek3d Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Seves a wiela za ta Twoja Bestia ? bo kumpel szuka akurat W dziale sprzedam na śląskich masz ogłoszenie. 30k
seves Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 siema tak jak Wiesiek napisał Dejmien jak coś daj znać bo jednak nie wystawiam na allegro, jak się sprzeda na forum to pójdzie, a do żyda nie wysyłam bo szkoda wolę ją sobie zostawić, bo przemyślałem zakup i jednak żeby kupić golasa b7 to muszę dołożyc 10 a potem go jeszcze trzeba wyrezać bo bardzo mało s-linów wewnętrznych mają b7 w normlanych pieniądzach
Dejmien Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 siema tak jak Wiesiek napisał Dejmien jak coś daj znać bo jednak nie wystawiam na allegro, jak się sprzeda na forum to pójdzie, a do żyda nie wysyłam bo szkoda wolę ją sobie zostawić, bo przemyślałem zakup i jednak żeby kupić golasa b7 to muszę dołożyc 10 a potem go jeszcze trzeba wyrezać bo bardzo mało s-linów wewnętrznych mają b7 w normlanych pieniądzach :hi:doberek Ty a co Cię tak wzieno sprzedać tą swoją ? Ładna przecie je:wink: aż mi dzisio siara było jechać koło Ciebie bo moja jak by z dołu wyjechała ... chyba trza na myjnie jutro zajechać
seves Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 siema tak jak Wiesiek napisał Dejmien jak coś daj znać bo jednak nie wystawiam na allegro, jak się sprzeda na forum to pójdzie, a do żyda nie wysyłam bo szkoda wolę ją sobie zostawić, bo przemyślałem zakup i jednak żeby kupić golasa b7 to muszę dołożyc 10 a potem go jeszcze trzeba wyrezać bo bardzo mało s-linów wewnętrznych mają b7 w normlanych pieniądzach :hi:doberek Ty a co Cię tak wzieno sprzedać tą swoją ? Ładna przecie je:wink: aż mi dzisio siara było jechać koło Ciebie bo moja jak by z dołu wyjechała ... chyba trza na myjnie jutro zajechać za***ista jest nawet nie zauważyłem że byla zmazana a sprzedawać, szczerze juz mi przeszło chyba bo albo kupie moto albo dołożę do b7 i tak jestem rozbity lekko
ROBERT Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- "El Clasico" się zaczyna
badboy Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- "El Clasico" się zaczyna i zaś Twoja barcelonka dostanie w dupe ---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- jak tam w ogóle samopoczucie przed odpadnięciem z LM ? ---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 16:01 ---------- i 0:1 z 2 garniturem realu
ROBERT Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Ale mocie wyjebane ---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- Pany które wybrać w rozm. 225/45 R17 ? pirelli pzero rosso conti sc5 michelin ps3 good. optigrip good. efficente good. f1 assim . 2 Jak na razie jestem najbardziej za Michałami ( choć najdroższe z tego grona ) , jeździł/jeździ ktoś z was na którychś z w.w. opon ?
A-rek Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Pany które wybrać w rozm. 225/45 R17 ? pirelli pzero rosso conti sc5 michelin ps3 good. optigrip good. efficente good. f1 assim . 2 Jak na razie jestem najbardziej za Michałami ( choć najdroższe z tego grona ) , jeździł/jeździ ktoś z was na którychś z w.w. opon ? 1. Conti 2. Michelin 3. Pirelli
m3rvin Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ale mocie wyjebane ---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- Pany które wybrać w rozm. 225/45 R17 ? pirelli pzero rosso conti sc5 michelin ps3 good. optigrip good. efficente good. f1 assim . 2 Jak na razie jestem najbardziej za Michałami ( choć najdroższe z tego grona ) , jeździł/jeździ ktoś z was na którychś z w.w. opon ? jezdze na BFgoodrich zima 225/45/17 i powiem Ci ze jestem bardzo zadowolony sa ciche oraz bdb właściwości trakcyjne kupiłem przez przypadek bo cena była dobra michały sa też fajne lecz szybko leci bieżnik
wiesiek3d Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Krzychu ale Robertowi chodzi o letnie, a chyba bydzie zapierdaloł bo szuko super gum
ROBERT Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Pany które wybrać w rozm. 225/45 R17 ? pirelli pzero rosso conti sc5 michelin ps3 good. optigrip good. efficente good. f1 assim . 2 Jak na razie jestem najbardziej za Michałami ( choć najdroższe z tego grona ) , jeździł/jeździ ktoś z was na którychś z w.w. opon ? 1. Conti 2. Michelin 3. Pirelli A nośność 94 czy 91 wystarczy ? ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ---------- ... a chyba bydzie zapierdaloł bo szuko super gum A jak
Rekomendowane odpowiedzi