blant88 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Życzę Wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych !
A-rek Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Opublikowano 31 Marca 2013 ronież ode mnie spokojnych świąt!!! a teraz mam pytanko dla was: ma ktoś z was jakieś stare tylne amorki?
riddick74 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Trza bić karpie,wyciągnąć choinkę i moczke robić
blant88 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 ronież ode mnie spokojnych świąt!!!a teraz mam pytanko dla was: ma ktoś z was jakieś stare tylne amorki? Arek ja mam jakies tam tylko nie wiem w jakim stanie
A-rek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ronież ode mnie spokojnych świąt!!!a teraz mam pytanko dla was: ma ktoś z was jakieś stare tylne amorki? Arek ja mam jakies tam tylko nie wiem w jakim stanie Blant mogą być wylane, tłoki pordzewiałe za kilka dni jestem w PL to się do ciebie odezwe i wpadne po nie jeśli można:naughty:
blant88 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ronież ode mnie spokojnych świąt!!!a teraz mam pytanko dla was: ma ktoś z was jakieś stare tylne amorki? Arek ja mam jakies tam tylko nie wiem w jakim stanie Blant mogą być wylane, tłoki pordzewiałe za kilka dni jestem w PL to się do ciebie odezwe i wpadne po nie jeśli można:naughty: aaa to spoko i zapraszam
seves Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dobry KUPIĘ... A4B7/ A4B8 sedan manual 2.0TFSI-3.0TDI w niezłym wyposażeniu po niezłej cenie... golasy niestety odpadają ale np s-line wewnętrzny chętnie wezmę (zderzaki się wyreza)... Oczywiście jeśli ktoś coś słyszał o innych ciekawych ofertach niespełniających powyższych kryteriów proszę o kontakt - może się zdecyduję na avanta/tiptronic... s4b6... może nawet na 2.0tdi cena w zależności od wyposażenia 30-50kpln z góry dziękuję
badboy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dobry KUPIĘ... A4B7/ A4B8 sedan manual 2.0TFSI-3.0TDI w niezłym wyposażeniu po niezłej cenie... golasy niestety odpadają ale np s-line wewnętrzny chętnie wezmę (zderzaki się wyreza)... Oczywiście jeśli ktoś coś słyszał o innych ciekawych ofertach niespełniających powyższych kryteriów proszę o kontakt - może się zdecyduję na avanta/tiptronic... s4b6... może nawet na 2.0tdi cena w zależności od wyposażenia 30-50kpln z góry dziękuję opierdo**ł bank skubany
Rekomendowane odpowiedzi