ROBERT Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Arek ma mojego i ma małe kłopoty ale damy rade Nie ma ktoś miernika do ustawiania anteny SAT ? Zmieniłem antenę na większą (80cm) z konwerterem TWIN , moc sygnału b.dobra ale wszystkie HD mają lagi ... SD bez problemu W dekoderze nie da się sprawdzić jakości sygnału , jest tylko moc , przypuszczam , że jakość jest słaba i trzeba jeszcze delikatuśną korektę zrobić w pionie lub przekręcić konwerter Na poprzedniej antenie (60cm) nie było problemów jedynie podczas sporych opadów
Matek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Robert zarażasz mnie tymi felgami co masz co dzien jak z lazni wychodze to mi sie coraz bardziej podobaja
kaju Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zapraszam serdecznie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/
blant88 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 hahahah... ale Barca dostała w d*p#
badboy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 te farselończyk żyjesz ? gdzie się podziała ta potęga barcelony ? Bawarski walec rozjechał katalończyków
blant88 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 te farselończyk żyjesz ? gdzie się podziała ta potęga barcelony ? Bawarski walec rozjechał katalończyków
ROBERT Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 te farselończyk żyjesz ? gdzie się podziała ta potęga barcelony ? Bawarski walec rozjechał katalończyków Patrz jak ich Barca rozjedzie na Camp Nou Ty się tez yno odezwiesz zawsze po meczu Bayernu , tak to ani cześć nie powiesz O tym to jo już downo wiem , że Bayern w tym roku jest nie do zatrzymania ... przypuszczam , że i w przyszłych latach tym bardziej jak przyjdzie Pep
wiesiek3d Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Finał bydzie nimiecki Najlepszy tekst wczorajszego meczu................bardzo zdenerwowany Ronaldo................dopisek słodki pedziuś. Jeszcze chwila i Lewy będzie najlepiej zarabiającym piłkarzem
ROBERT Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jeszcze chwila i Lewy będzie najlepiej zarabiającym piłkarzem W to akurat nie wierzę ( no chyba , że w BVB zostanie , w tej chili ma jedną z najmniejszych "stawek" w BVB ) ... ale z resztą się zgadzam
wiesiek3d Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W to akurat nie wierzę ( no chyba , że w BVB zostanie , w tej chili ma jedną z najmniejszych "stawek" w BVB ) ... ale z resztą się zgadzam Chyba nie, bo grałby jak w naszej parareprezentacji a tam rżnie aż miło
A-rek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 polecam, może ktoś szuka lub jakiś znajomy szuka:wink: Peugeot 206 CC 110 Roland Garros Gebrauchtwagen, Benzin, 5.990,-
seves Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 sorki że tutaj ale prawdopodobnie uda mi się to zrobić tylko dziś przenoszę nr z plusa do innej sieci a mam sporo pnkt ktore moge wymienic m.in na zasilenie simplus/mixplus 30- za 25pln, 50- za 40; 100-za 75pln wg kolejnosci PW
blant88 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 sorki że tutaj ale prawdopodobnie uda mi się to zrobić tylko dziśprzenoszę nr z plusa do innej sieci a mam sporo pnkt ktore moge wymienic m.in na zasilenie simplus/mixplus 30- za 25pln, 50- za 40; 100-za 75pln wg kolejnosci PW witaj, moja by chciała doładowanie za 30 podaj konto a przeleje ci 25zł
seves Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 sorki że tutaj ale prawdopodobnie uda mi się to zrobić tylko dziśprzenoszę nr z plusa do innej sieci a mam sporo pnkt ktore moge wymienic m.in na zasilenie simplus/mixplus 30- za 25pln, 50- za 40; 100-za 75pln wg kolejnosci PW witaj, moja by chciała doładowanie za 30 podaj konto a przeleje ci 25zł Blant sorry już nie da rady... szukałem wczoraj ale nie bylo chetnych i Kolezance zasililem, kumplowi mervina i bratu za 200pln zeby nie przepadlo i sie skonczylo
blant88 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 sorki że tutaj ale prawdopodobnie uda mi się to zrobić tylko dziśprzenoszę nr z plusa do innej sieci a mam sporo pnkt ktore moge wymienic m.in na zasilenie simplus/mixplus 30- za 25pln, 50- za 40; 100-za 75pln wg kolejnosci PW witaj, moja by chciała doładowanie za 30 podaj konto a przeleje ci 25zł Blant sorry już nie da rady... szukałem wczoraj ale nie bylo chetnych i Kolezance zasililem, kumplowi mervina i bratu za 200pln zeby nie przepadlo i sie skonczylo no nic trudno :]
Rekomendowane odpowiedzi