Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Arek ma mojego i ma małe kłopoty ale damy rade :whistling:

:thumbup1:

Nie ma ktoś miernika do ustawiania anteny SAT ?

Zmieniłem antenę na większą (80cm) z konwerterem TWIN , moc sygnału b.dobra ale wszystkie HD mają lagi :wallbash: ... SD bez problemu

W dekoderze nie da się sprawdzić jakości sygnału , jest tylko moc , przypuszczam , że jakość jest słaba i trzeba jeszcze delikatuśną korektę zrobić w pionie lub przekręcić konwerter

Na poprzedniej antenie (60cm) nie było problemów jedynie podczas sporych opadów

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Ni mom:kwasny:

Opublikowano

Robert zarażasz mnie tymi felgami co masz :kwasny: co dzien jak z lazni wychodze to mi sie coraz bardziej podobaja

Opublikowano

hahahah... ale Barca dostała w d*p# :)

Opublikowano

te farselończyk żyjesz ? :decayed: gdzie się podziała ta potęga barcelony :decayed: ?

Bawarski walec rozjechał katalończyków :decayed:

Opublikowano
te farselończyk żyjesz ? :decayed: gdzie się podziała ta potęga barcelony :decayed: ?

decayed.gif

Opublikowano

:facepalm:

Patrz jak ich Barca rozjedzie na Camp Nou :decayed:

Ty się tez yno odezwiesz zawsze po meczu Bayernu , tak to ani cześć nie powiesz :whistling:

O tym to jo już downo wiem , że Bayern w tym roku jest nie do zatrzymania ... przypuszczam , że i w przyszłych latach tym bardziej jak przyjdzie Pep :wink:

Opublikowano

Finał bydzie nimiecki :grin:

Najlepszy tekst wczorajszego meczu................bardzo zdenerwowany Ronaldo................dopisek słodki pedziuś.

Jeszcze chwila i Lewy będzie najlepiej zarabiającym piłkarzem :naughty::whistling:

Opublikowano

Jeszcze chwila i Lewy będzie najlepiej zarabiającym piłkarzem :naughty::whistling:

W to akurat nie wierzę ( no chyba , że w BVB zostanie , w tej chili ma jedną z najmniejszych "stawek" w BVB ) ... ale z resztą się zgadzam :wink:

Opublikowano

W to akurat nie wierzę ( no chyba , że w BVB zostanie , w tej chili ma jedną z najmniejszych "stawek" w BVB ) ... ale z resztą się zgadzam :wink:

Chyba nie, bo grałby jak w naszej parareprezentacji :grin: a tam rżnie aż miło :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

sorki że tutaj ale prawdopodobnie uda mi się to zrobić tylko dziś

przenoszę nr z plusa do innej sieci a mam sporo pnkt ktore moge wymienic m.in na zasilenie simplus/mixplus

30- za 25pln, 50- za 40; 100-za 75pln :wink:

wg kolejnosci PW

Opublikowano
Opublikowano

przenoszę nr z plusa do innej sieci a mam sporo pnkt ktore moge wymienic m.in na zasilenie simplus/mixplus

wg kolejnosci PW

witaj, moja by chciała doładowanie za 30 podaj konto a przeleje ci 25zł

Opublikowano

wg kolejnosci PW

Blant sorry już nie da rady... szukałem wczoraj ale nie bylo chetnych i Kolezance zasililem, kumplowi mervina i bratu za 200pln zeby nie przepadlo :grin: i sie skonczylo :decayed:

Opublikowano

wg kolejnosci PW

Blant sorry już nie da rady... szukałem wczoraj ale nie bylo chetnych i Kolezance zasililem, kumplowi mervina i bratu za 200pln zeby nie przepadlo :grin: i sie skonczylo :decayed:

no nic trudno :]

Opublikowano