Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

panowie jak tam przygotowania do świąt?

kurcze nie mam jeszcze choinki macie jakies sprawdzone sklepy z choinkami "żywe"

:)

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie jak tam przygotowania do świąt?

kurcze nie mam jeszcze choinki macie jakies sprawdzone sklepy z choinkami "żywe"

:)

las na paruszowcu:decayed:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

DO:bry::hi:

:decayed:

Opublikowano

ho ho ho kto się pojawił:naughty:

Opublikowano

no dzień dobry, dzień dobry :wink:

co tam słychać bo jakoś ostatnio zaginąłeś :decayed:

Opublikowano

No chyba mi mantel zgore :facepalm:

Opublikowano

siema panowie, mam takie pytanko, a zarazem prośbe.... wie może ktoś z was czy gdzieś w Rybniku idzie dostać nowy, biały zbiorniczek wyrównawczy (zamiennik)?

sprawdziłem w katalogu Foty ale nie mają na stanie i trzeba ściągać, napewno są w Inter Cars'ie ale może są gdzieś jeszcze do dostania?

a może ktoś z was będzie przejeżdzał jutro bądź w sobote obok Inter Cars'u i mógłby dla mnie kupić taki zbiorniczek? ja w niedziele bym go sobie odebrał i oddał kase:wink:

zbiorniczek może być z tych tańszych (cena około 60-70 zł) firm jak: Autogamma, Thermotec czy Topran. Febi nie musi być bo jest taki sam, a kosztuje 90 zł

Opublikowano

siema panowie, mam takie pytanko, a zarazem prośbe.... wie może ktoś z was czy gdzieś w Rybniku idzie dostać nowy, biały zbiorniczek wyrównawczy (zamiennik)?

sprawdziłem w katalogu Foty ale nie mają na stanie i trzeba ściągać, napewno są w Inter Cars'ie ale może są gdzieś jeszcze do dostania?

a może ktoś z was będzie przejeżdzał jutro bądź w sobote obok Inter Cars'u i mógłby dla mnie kupić taki zbiorniczek? ja w niedziele bym go sobie odebrał i oddał kase:wink:

zbiorniczek może być z tych tańszych (cena około 60-70 zł) firm jak: Autogamma, Thermotec czy Topran. Febi nie musi być bo jest taki sam, a kosztuje 90 zł

Arku ja w Inter Car's znam zastępce dyrektora i może coś mi opusci z ceny wiec moge ci go kupic :decayed:

Opublikowano

Blant będę zobowiązany:kox:

Opublikowano

I koniec pracy zawodowej od jutra :whistling: dziś ostatnia szychta :decayed:

Opublikowano

welcome emerytura:banan:

gratulacje:kox:

Opublikowano

I koniec pracy zawodowej od jutra :whistling: dziś ostatnia szychta :decayed:

moje gratulacje :wink:

Opublikowano

jutro z samego rana wyjazd do Polski, a przed chwilą żoneczka przyniosła mi do domu w ręce kawałki tylnej lampy:facepalm:

Opublikowano

Arek jak dasz rade to daj znac to po coś do Ciebie wpadne :wink: Wiesku gratulacje, mi jeszcze 24 lata zostały :naughty:

Opublikowano
jutro z samego rana wyjazd do Polski, a przed chwilą żoneczka przyniosła mi do domu w ręce kawałki tylnej lampy:facepalm:

to co to narobiła :whistling: ?

Opublikowano

to co to narobiła :whistling: ?

cofała i natrafiła na przeszkode:kwasny:

Matek na spota wezme:wink:

Opublikowano

Dzięki chłopaki.

Arek masz jakieś alusy na opchnięcie 17 cali ?