blant88 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 panowie jak tam przygotowania do świąt? kurcze nie mam jeszcze choinki macie jakies sprawdzone sklepy z choinkami "żywe"
A-rek Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 panowie jak tam przygotowania do świąt? kurcze nie mam jeszcze choinki macie jakies sprawdzone sklepy z choinkami "żywe" las na paruszowcu:decayed:
blant88 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 DO no dzień dobry, dzień dobry co tam słychać bo jakoś ostatnio zaginąłeś
A-rek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 siema panowie, mam takie pytanko, a zarazem prośbe.... wie może ktoś z was czy gdzieś w Rybniku idzie dostać nowy, biały zbiorniczek wyrównawczy (zamiennik)? sprawdziłem w katalogu Foty ale nie mają na stanie i trzeba ściągać, napewno są w Inter Cars'ie ale może są gdzieś jeszcze do dostania? a może ktoś z was będzie przejeżdzał jutro bądź w sobote obok Inter Cars'u i mógłby dla mnie kupić taki zbiorniczek? ja w niedziele bym go sobie odebrał i oddał kase:wink: zbiorniczek może być z tych tańszych (cena około 60-70 zł) firm jak: Autogamma, Thermotec czy Topran. Febi nie musi być bo jest taki sam, a kosztuje 90 zł
blant88 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 siema panowie, mam takie pytanko, a zarazem prośbe.... wie może ktoś z was czy gdzieś w Rybniku idzie dostać nowy, biały zbiorniczek wyrównawczy (zamiennik)? sprawdziłem w katalogu Foty ale nie mają na stanie i trzeba ściągać, napewno są w Inter Cars'ie ale może są gdzieś jeszcze do dostania? a może ktoś z was będzie przejeżdzał jutro bądź w sobote obok Inter Cars'u i mógłby dla mnie kupić taki zbiorniczek? ja w niedziele bym go sobie odebrał i oddał kase:wink: zbiorniczek może być z tych tańszych (cena około 60-70 zł) firm jak: Autogamma, Thermotec czy Topran. Febi nie musi być bo jest taki sam, a kosztuje 90 zł Arku ja w Inter Car's znam zastępce dyrektora i może coś mi opusci z ceny wiec moge ci go kupic
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 I koniec pracy zawodowej od jutra dziś ostatnia szychta
A-rek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 welcome emerytura:banan: gratulacje:kox:
blant88 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 I koniec pracy zawodowej od jutra dziś ostatnia szychta moje gratulacje
A-rek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 jutro z samego rana wyjazd do Polski, a przed chwilą żoneczka przyniosła mi do domu w ręce kawałki tylnej lampy:facepalm:
Matek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Arek jak dasz rade to daj znac to po coś do Ciebie wpadne Wiesku gratulacje, mi jeszcze 24 lata zostały
blant88 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 jutro z samego rana wyjazd do Polski, a przed chwilą żoneczka przyniosła mi do domu w ręce kawałki tylnej lampy:facepalm: to co to narobiła ?
A-rek Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 jutro z samego rana wyjazd do Polski, a przed chwilą żoneczka przyniosła mi do domu w ręce kawałki tylnej lampy:facepalm: to co to narobiła ? cofała i natrafiła na przeszkode:kwasny: Matek na spota wezme:wink:
wiesiek3d Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dzięki chłopaki. Arek masz jakieś alusy na opchnięcie 17 cali ?
Rekomendowane odpowiedzi