blant88 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 taka pogoda że chyba już czas na letnie gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 taka pogoda że chyba już czas na letnie gumy autko umyte i od razu milej na gębie. ojj chciałoby sie.. najpierw musze dystanse kupic, bo z tamtego sezonu sa juz do wyrzucenia. Macie może kogoś godnego polecenia do polerki całej furki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 http://a4-klub.pl/slaskie-91/zator-2014-vi-urodziny-zlotow-slaskich-315165/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Te Robert tyś sie obraził z Marzeną na nas ? A niby za co by my się mieli obrażać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Arek na dobre 0,7 musi dać No co Robert, nr do mnie Ci się skasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Gąsienice na zimowe wyczyny :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 I co Arek już mu przeszło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 I co Arek już mu przeszło ? pytasz o passka? nie przeszło, znaczy spalanie jest takie jak było ale FIS świruje i nie mam pojęcia dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 pytasz o passka? nie przeszło, znaczy spalanie jest takie jak było ale FIS świruje i nie mam pojęcia dlaczego W sumie to o 1,8 T:naughty: A podłączyłeś passka pod kompa ? sprawdził byś co program pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 jeśli chodzi o 1.8T to kazałem mu wyczyścić przepustnice na początek a jeśli chodzi o mojego to był podłączony, ale co mam sprawdzić aby mi pokazało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Sprawdź błędy ,no i zerknij na spalanie czy też rośnie w programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 błędów brak A w której grupie idzie zobaczyć to spalanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 orientujecie sie kto jest w stanie u nas w regionie wymienic mi licznik z 1/2 fis na pełnego Fisa? z A4 B5 ciezko znalezc, takze zastanawiam sie nad licznikiem z A6 C5:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 orientujecie sie kto jest w stanie u nas w regionie wymienic mi licznik z 1/2 fis na pełnego Fisa? z A4 B5 ciezko znalezc, takze zastanawiam sie nad licznikiem z A6 C5:whistling: PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi