A-rek Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Mati A3 cóż tak? No właśnie, cóż tak? Miała być A4 B8 Napisz coś więcej o A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 czyli nie prędko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Nie zdecydowałem sie ostatecznie na to a3. Stałem z kasą w ręce ale odpuscilem. Za duzo wad.. Szukamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 czyli nie prędko Pracuję nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 ...E czyli jednak.... Dajesz więcej info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ...E czyli jednak.... Dajesz więcej infoZbieram kase Wysłane z mojego ALE-L21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Na twarzoksiążce informacja, że lecisz wnuczusia odwiedzić, a ty pewnie do dealera Audi podpisać papierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Bo takiej esy w PL ni ma jak ja chce Co ja pisze, jak Basia chce. Wysłane z mojego ALE-L21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 blant, wpadnij pogadać w któryś dzień bo to co sie u mnie dzieje to jest poprostu fenomen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Matek coś znowu roz**bał ???? Acha witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mati jak robisz teraz? Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Aro na FB Ci napisze, bo tutaj Ci takich spraw nie bede pisał.. Daniel na 23, dzwon jutro jakbys miał czas to sie wpadniesz Ty albo ja do Ciebie poklachać P.S Nic nie rozyebałem, nie tym razem 3 razy w przeciągu ostatnich 3 miesiecy wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 To jest sposob na nowy sprzet[emoji14] Wysłane z mojego ALE-L21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 W końcu "dzwon podstawą tuningu" Aro na FB Ci napisze, bo tutaj Ci takich spraw nie bede pisał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Heyka Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Heyka Panowie Przemo jak tam kiedy idziemy na bro?[emoji14] Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Jak co to oczywiscie ja jak zawsze tez jestem chetny Edytowane 1 Marca 2016 przez Matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 No pewnie Mati gdzie usłyszy piwko to odrazu go tam ciągnie hyhy PS. To robimy jakaś popijawe? Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi