A-rek Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 ja jestem chętny jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 , chętnie też bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 No to pisać Panowie kto kiedy może Bo z takim pisaniem też bym wpadł to będzie spot organizowany do lutego Poniedziałek 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nie jestem w stanie powiedziec teraz na ktora bede pracowal w przyszlym tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Mnie tam jedno kiedy Wysłane z mojego ALE-L21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Sobota? Pasuje? I jedziemy na ognicho Wysłane z mojego LG-D620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ja absolutnie odpadam w weekend. Urodziny tesciowej.. nie urwe sie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ja w weekend odpoczywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jest jakaś grupa na facebooku z naszych stron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Ja absolutnie odpadam w weekend. Urodziny tesciowej.. nie urwe sie.. Teraz żeś przesadził Aaaa,dołożyła na GTI to trza być grzecznym Jest jakaś grupa na facebooku z naszych stron? Nima ,bo to nie jest potrzebne, bez ryjbuka do sie żyć. No to dajecie termin i jedziem z koksem. Edytowane 16 Marca 2016 przez wiesiek3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Na takiej grupie dużo lepiej byłoby zebrać wszystkich i ogłosić datę spotkania Pogoda musi być w miarę na takiego spota bo jak będzie lało to nie ma sensu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ma ktoś pożyczyć żarniki D2S i przetwornice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 HIDy mogą być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Na takiej grupie dużo lepiej byłoby zebrać wszystkich i ogłosić datę spotkania Pogoda musi być w miarę na takiego spota bo jak będzie lało to nie ma sensu.. Nie ma w Rybniku Maka z zadaszeniem ? Edytowane 18 Marca 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nie jestem z rbk to nie wiem. Byłem tylko w tym maku na rynku Pomieści grupkę osób tym bardziej w weekend gdzie będzie duży ruch? Trochę lipnie chować się, ale w sumie jak nie będzie wyjścia.. To rzućcie terminem i kto będzie.Ja w ten weekend mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 ja powiem tak zamiast Mc wolałbym zrobić ognicho/grill w tym oto miejscu http://www.directupload.net/file/d/4297/6xhhtuzz_jpg.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 organizuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 człowieki ja w innej sprawie..... znacie jakąś porządną firmę detalingową z okolic Rybnika? chyba ty Matek kiedyś coś polecałeś? druga sprawa zastanawiam się czy po malowaniu maski (odpryski po kamieniach) i pełnej korekcie lakieru nie okleić przednich elementów (maska, zderzak) folią bezbarwną dla zabezpieczenia, robi ktoś coś takiego w okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi