Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 dzieki jeszcze raz wszystkim za wsparcie moralne a tak swoja droga mam pytanie: panowie kto sie pisze na jutrzejszy wypad na spota do Gliwic :?: ja sie pisze No ja chyba też bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 a tak swoja droga mam pytanie: panowie kto sie pisze na jutrzejszy wypad na spota do Gliwic :?: Ja się pisze A-rek to się ugadamy w jakimś miejscu i pojedziemy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ja sie pisze No ja chyba też bym wpadł Ja się pisze A-rek to się ugadamy w jakimś miejscu i pojedziemy razem no to jest nas czterech jutro godz 18:00 parking Neste i jedziemy na Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 to ja też do WAs dołączę - chętnie poznam tych buraków z Gliwickich zlotów Ps. Jutro w Gliwicach są darmowe kiełbaski :gwizdanie: Ps. Tylko jak przyjedziecie z mamą, tatą, wujkiem , ciotką i 4 kuzynami to może zabraknąć Ps. oczywiście KUZYNKI mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 to ja też do WAs dołączę - chętnie poznam tych buraków z Gliwickich zlotów Ps. Jutro w Gliwicach są darmowe kiełbaski :gwizdanie: Ps. Tylko jak przyjedziecie z mamą, tatą, wujkiem , ciotką i 4 kuzynami to może zabraknąć Ps. oczywiście KUZYNKI mile widziane eee Miron ja jutro będę później z osoba towarzyszącą to schowaj gdzieś 2 kiełbaski dla mnie (tylko nie te z ziemi) :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 z osobą towarzyszącą czyli co ? mam ją przywitać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 z osobą towarzyszącą czyli co ? mam ją przywitać :gwizdanie: nie możesz się polansować coming/leaving home ej choć spamować na nasz wątek bo tam posucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 już tam jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 już tam jestem a ja ci odpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 wpadły Gliwickie hieny i znowu spam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wpadły Gliwickie hieny i znowu spam :gwizdanie: teraz Pucek będzie Rybnicki wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 może wreszcie da sobie spokój z Gliwicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wpadły Gliwickie hieny i znowu spam :gwizdanie: teraz Pucek będzie Rybnicki wszystkim... zawsze byłem przeciwnikiem spotów w Rybniku :gwizdanie: więc oficjalnie jestem Gliwicką mendą ale Rybnik też będę odwiedzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 [br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 11:00_________________________________________________jak już Rybnik się troszke rozrośnie i będziecie się regularnie spotykać to zorganizujemy mega wspólny zlot Śląski - wszystkie ekipy - może uda sie przekroczyć 30 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jeszcze brakuje jednego regionu... ale to by Gregory musiał się za to zabrać... chodzi mi o bytom piekary tarnowskie i okolice, bo ta strona ma nadal wszędzie daleko.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kiedyś STA mocno działało i fają ekipe mieli - często u nich grilowaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 no i jeszcze Tychy :gwizdanie: wczoraj widziałem nawet klubowe B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 a tak swoja droga mam pytanie:panowie kto sie pisze na jutrzejszy wypad na spota do Gliwic question Niestety Arku, ja tym razem odpadam, dziś o 17:00 jadę jeszcze do pracy także lipa ;( daj numer do szefa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTUR_86 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 miron ja pracuje na zmiany także w tygodniu ciężko no chyba że mam na 24:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 miron ja pracuje na zmiany także w tygodniu ciężko no chyba że mam na 24:00 no to właśnie po to miron chce ten nr telefonu do szefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi