Opublikowano 18 Września 201015 l a w ten weekend taka piekna pogoda i oczywiscie akurat w ten sie nie spotykamy :gwizdanie:
Opublikowano 18 Września 201015 l Aha, i tydzień temu w górach urwałem troszku tłumik, też by trzeba zrobić, bo klang nieziemski... Tlumiki.... 3 lata produkuje tlumiki hehe
Opublikowano 19 Września 201015 l Autor panowie wczoraj robilem rodzinna imprezke wiec dzisiaj troszke kacyk meczy Wiesiek na PW podrzuce ci namiar na podobno wporzadku handlarza, mozesz zadzwonic i zapytac czy akurat nie ma jakies B5 [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 08:55_________________________________________________ Aha, i tydzień temu w górach urwałem troszku tłumik, też by trzeba zrobić, bo klang nieziemski... Tlumiki.... 3 lata produkuje tlumiki hehe czyzby Teneco
Opublikowano 19 Września 201015 l Panowie Pudzian wygrał :>hyhy .. ,a Saleta nieźle pojechał Najmana gnoił go jak chciał PS. Jakie amory na tył polecacie bo padły mi
Opublikowano 19 Września 201015 l po pracy panowie wczoraj robilem rodzinna imprezke wiec dzisiaj troszke kacyk meczy Wiesiek na PW podrzuce ci namiar na podobno wporzadku handlarza, mozesz zadzwonic i zapytac czy akurat nie ma jakies B5 [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 08:55_________________________________________________ Aha, i tydzień temu w górach urwałem troszku tłumik, też by trzeba zrobić, bo klang nieziemski... Tlumiki.... 3 lata produkuje tlumiki hehe czyzby Teneco naturalnie... Tenneco. Ktos jeszcze robi w tenneco widzialem na parkingu czarne audi na klubowych ramkach
Opublikowano 19 Września 201015 l Autor Pudzian wygrał :>hyhy .. 4 godziny czekania zeby zobaczyc jak Pudzian rozklada Baterflaja w 44 sekund naturalnie... Tenneco. Ktos jeszcze robi w tenneco widzialem na parkingu czarne audi na klubowych ramkach niechce sie przyznac PS. Jakie amory na tył polecacie bo padły mi KYB ps: jak bedziesz chcial kupic daj znac to sie zalatwi jakis rabacik
Opublikowano 19 Września 201015 l ps: jak bedziesz chcial kupic daj znac to sie zalatwi jakis rabacik no bede chciał a po jakiej cenie :?:
Opublikowano 19 Września 201015 l Ktos jeszcze robi w tenneco widzialem na parkingu czarne audi na klubowych ramkach Czarna limuzyna po lift ?
Opublikowano 19 Września 201015 l az tak sie jej nie przygladalem, ale jest to nowo kupione auto tak jak moje koncowka rejestracji A
Opublikowano 19 Września 201015 l no ale to nie wiesz czy sedan czy avant jak sedan to może to być "moja była" sprzedałem ją razem z ramkami, bo kupiec był na miejscu i nie ściągałem już ich
Opublikowano 19 Września 201015 l no to możliwe sprawdź czy ma z przodu prawie nowe tarcze ATE PD :gwizdanie:
Opublikowano 19 Września 201015 l jak znowu bede widzial jak stoi to sie pokrece kolo niej ok i przyjrzyj się tym tarczom
Opublikowano 19 Września 201015 l Autor ps: jak bedziesz chcial kupic daj znac to sie zalatwi jakis rabacik no bede chciał a po jakiej cenie :?: w tym tyg chcesz je kupic :?: bo jak narazie nie to pogadamy na spocie Arek Ty w tenneco robisz? nie, ale kilku znajomych robi/robilo jak sedan to może to być "moja była" Robert, a zaprosiles nowego wlasciciela na forum
Opublikowano 19 Września 201015 l w tym tyg chcesz je kupic :?: bo jak narazie nie to pogadamy na spocie ale na spocie i tak mnie nie bedzie wiec powiedz mi tutaj
Opublikowano 19 Września 201015 l Autor w tym tyg chcesz je kupic :?: bo jak narazie nie to pogadamy na spocie ale na spocie i tak mnie nie bedzie wiec powiedz mi tutaj PW