Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opowiem jak bawiłem się w sylwka:sytuacja nie przedstawiała się zabawnie,na imprezie u szwagra było 7 goroli :polew: i jo jedyn hanys jedna para to wywaliła mega Hardkor zabrała na imprę 2 miesięczne dziecko,do 12 parka goroli zaliczyła zgon, 12 strzelaliśmy do ludzi z 11 piętra petardami, jeden gość chyba się zapalił :polew: moja kurtka też :wallbash: po strzelaniu kot szwagra chciał popełnić samobójstwo i wyskoczył przez okno wcale się mu nie dziwię jak widział tyle pijanych goroli :naughty: j**any przeżył na drugi dzień szwagier poleciał z nim do zaprzyjaźnionego weterynarza i co nic mu nie było :shocked: po pierwszej reszta goroli zaliczała po kolei :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: a jeden z nich zaczął rozwodzić się nad swoim códownym mitsu coltem :polew: 94r 1,6 i 113PS i stwierdził że nawet nie pierdnę :shocked: postanowiłem stanąć z nim na kresce, oczywiście następnego dnia, moje niutony go zabiły pzy 3 biegu :polew: :polew: :polew: całe szczęście przeżyłem ten nieudany do końca wypad do Wrocławia :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale Ty masz za znajomych :kox:

Opublikowano

W okropny sposób się znęcasz nad gorolami... :disgust: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: i to w mojej obecności :foch:

Opublikowano

Ale Ty masz za znajomych :kox:

zawsze chciałem mieć żonę z daleka by jak najdalej od teściowej :polew:
Opublikowano

W okropny sposób się znęcasz nad gorolami... :disgust: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: i to w mojej obecności :foch:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jak znęcasz sami sobie winni było pić po wódce szampona :kox:

Opublikowano

... jak najdalej od teściowej :polew:

:good: :good: :good:

Opublikowano

No ale przy mnie takie rzeczy?! :foch: U Was też na pewno nie jeden by się znalazł co pić nie potrafi :foch:

Opublikowano

jak znęcasz sami sobie winni było pić po wódce szampona :kox:

Ja tam w sylwestra wypiłem szampana a przed i po cały czas Wódkę i nic mi nie było :wink4:

Opublikowano

a wogóle Wilma to u Ciebie gorole też mają takie słabe pały :tongue4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:26_________________________________________________najlepszy był szwagier trzy razy się sfafcił :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

a wogóle Wilma to u Ciebie gorole też mają takie słabe pały :tongue4:

To zależy od osoby... jakoś byłam na imprezie i było ok, jedna dziewczyna się źle poczuła, bo pomieszała, ale ja wiem ile minęło... godzina... może nieco ponad i już była jak nowo narodzona. W ogóle ja uważam, że jak ktoś nie potrafi pić, to powinien się nie ośmieszać i sobie darować :tongue4:

Opublikowano

Heloł

Robert misfire 3 cylindra okazały się być dziurą w tłoku :shocked:

Uwaga dla Wszystkich nie chodzi o moją NIUNIĘ[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:29_________________________________________________Leca dziołchy i synki odpalać PS3 coch wzion zamiast fona.

Opublikowano

Heloł

Uwaga dla Wszystkich nie chodzi o moją NIUNIĘ[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:29_________________________________________________Leca dziołchy i synki odpalać PS3 coch wzion zamiast fona.

Baw się dobrze, ale nas nie zaniedbuj :wink4:

Opublikowano

a wogóle Wilma to u Ciebie gorole też mają takie słabe pały :tongue4:

To zależy od osoby... jakoś byłam na imprezie i było ok, jedna dziewczyna się źle poczuła, bo pomieszała, ale ja wiem ile minęło... godzina... może nieco ponad i już była jak nowo narodzona. W ogóle ja uważam, że jak ktoś nie potrafi pić, to powinien się nie ośmieszać i sobie darować :tongue4:

to Ty musisz być mocna :gwizdanie:
Opublikowano

Ja jestem abstynentką, więc mnie ten temat w ogóle nie dotyczy :wink4:

Opublikowano

karpia też nie lubisz, nie palisz mięsa też nie jesz? jak ty funkcjonujesz :gwizdanie:
Opublikowano

Heloł

:shocked:

Jakie to auto ( jak to nie tajemnica) ...

Leca dziołchy i synki odpalać PS3 coch wzion zamiast fona.

Dobrze zrobiłeś :good: , masz telewizor Full HD ? Jak tak to będzie masakra :naughty::good:

Opublikowano

karpia też nie lubisz, nie palisz mięsa też nie jesz? jak ty funkcjonujesz :gwizdanie:

Jestem mięsożerna... nie poszczę itd... i to nie tyle ze względów religijnych, co po prostu nie umiem żyć bez mięsa, ale nie mam potrzeb picia, palenia ani brania. Umiem się bawić bez tego. Wszelkie odpowiednie funkcje u mnie też działają bez zarzutu... więc nie narzekam :naughty:

Opublikowano

Jestem mięsożerna... nie poszczę itd... i to nie tyle ze względów religijnych, co po prostu nie umiem żyć bez mięsa, ale nie mam potrzeb picia, palenia ani brania. Umiem się bawić bez tego. Wszelkie odpowiednie funkcje u mnie też działają bez zarzutu... więc nie narzekam :naughty:

ewenement :no:
Opublikowano

Baw się dobrze, ale nas nie zaniedbuj :wink4:

Się Pani nie boi :wink4: