Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja swojej płci także nie ukrywam :cool1:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak nie jak tak, dawaj zatem adres do nk. albo facebooka,twetera itp.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________możesz na PW
Opublikowano

możesz na PW

O ho ho :gwizdanie:

Opublikowano

jak nie jak tak, dawaj zatem adres do nk. albo facebooka,twetera itp.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________możesz na PW

Tam zobaczyłbyś tyle samo co na spocie zobaczysz, a więc zdążysz wyczekać :tongue4:

I nie Twetera tylko Twittera! :tongue4:

Opublikowano

Kto ma PS3 w domu :?:

Opublikowano

Tam zobaczyłbyś tyle samo co na spocie zobaczysz, a więc zdążysz wyczekać :tongue4:

dla mnie możesz dać nawet na dupera[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:14_________________________________________________nie wydam Cię :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:14_________________________________________________

mom ino psa 1 :>
Opublikowano

dla mnie możesz dać nawet na dupera[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:14_________________________________________________nie wydam Cię :gwizdanie:

Poczekaj do spota!!! :bicz2::rolleyes:

Opublikowano

Spadam narka :hi:

Opublikowano

X360 a czemu ?

Opublikowano

Trzymaj się nowy maniaku gier :decayed::hi:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:17_________________________________________________Wilma dziwi mnie Twoje zainteresowanie forum typowym dla męszczyzn
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:17_________________________________________________Wilma dziwi mnie Twoje zainteresowanie forum typowym dla męszczyzn

babochłop :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

transwestyt, królowa nocy :polew:

Opublikowano

Mężczyzn :wink4:

Lubię z reguły męskie towarzystwo... wolę raczej męskie zajęcia... choć nie jestem idealna.. ale po prostu bardziej mi odpowiadają.. no i to tak jakoś wychodzi samo w sobie :wink4:

To już jest raczej niemiłe... :disgust:

Opublikowano

http://autokult.pl/2011/01/04/niemieckie-bbs-oglosilo-upadlosc[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:23_________________________________________________

Mężczyzn :wink4:

Lubię z reguły męskie towarzystwo... wolę raczej męskie zajęcia... choć nie jestem idealna.. ale po prostu bardziej mi odpowiadają.. no i to tak jakoś wychodzi samo w sobie :wink4:

To już jest raczej niemiłe... :disgust:

Wilmo nie bądź zła lecz wszystkie te żarty powoduje ta cała wielka tajemnica wokół Twej osoby :wink4:

i na 99% wiem że coś tutaj śmierdzi :gwizdanie:

Opublikowano

bez urazy , kiedy poznamy Twe oblicze nasze domniemania ucichną :tongue4:

Opublikowano

Poznacie za ... 11 dni :tongue4: Tak jak obiecałam :wink4:

Opublikowano

te obietnice to na ile %?
Opublikowano

To, że przyjadę i mnie poznacie na 100% Mam nadzieję, że nie wiem nie zabiją mnie czy coś takiego, ale wyłączając ekstremalne sytuacje, to na 100%

No i będę jak na spowiedzi :tongue4: oczywiście w granicach przyzwoitości :wink4:

Opublikowano

To, że przyjadę i mnie poznacie na 100% Mam nadzieję, że nie wiem nie zabiją mnie czy coś takiego, ale wyłączając ekstremalne sytuacje, to na 100%

No i będę jak na spowiedzi :tongue4: oczywiście w granicach przyzwoitości :wink4:

u nas słowo przyzwoitość ma wielorakie oblicza :decayed: możesz się zdziwić :gwizdanie: