Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Ale mieszkałaś na Śląsku wcześniej ? Bo wiem na pewno że piszesz z Wa-wy
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Szanowni Panowie, dowiecie się wszystkiego na spocie, ponieważ wolę wyjaśnić wszystko osobiście, a to chyba jedyna forma, aby to zrobić twarzą w twarz. Nie znacie mnie (najprawdopodobniej) i również najprawdopodobniej nigdy się nie widzieliśmy. To moje pierwsze i jedyne konto tutaj. Jestem kobietą z krwi i kości, żadnych operacji itp. Jestem abstynentką, nie biorę niczego, nie palę, nie piję kawy, nie lubię ryb, nie poszczę,a reszty dowiecie się na spocie.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:42_________________________________________________Odpisać Wam się nie da tak nawijacie... czemu do wawy sie nie wybierzesz na spocika :gwizdanie:?
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Ale mieszkałaś na Śląsku wcześniej ? Bo wiem na pewno że piszesz z Wa-wy Nie mieszkałam na śląsku i wiem, że sprawdzałeś moje IP Szanowni Panowie, dowiecie się wszystkiego na spocie, ponieważ wolę wyjaśnić wszystko osobiście, a to chyba jedyna forma, aby to zrobić twarzą w twarz. Nie znacie mnie (najprawdopodobniej) i również najprawdopodobniej nigdy się nie widzieliśmy. To moje pierwsze i jedyne konto tutaj. Jestem kobietą z krwi i kości, żadnych operacji itp. Jestem abstynentką, nie biorę niczego, nie palę, nie piję kawy, nie lubię ryb, nie poszczę,a reszty dowiecie się na spocie.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:42_________________________________________________Odpisać Wam się nie da tak nawijacie... czemu do wawy sie nie wybierzesz na spocika :gwizdanie:? Dowiesz się na spocie.
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l jo od zawsze wiedzioł że mo jakies ciągotki do przebieranek no auta przerabia , może i siebie przerobił
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Ale mieszkałaś na Śląsku wcześniej ? Bo wiem na pewno że piszesz z Wa-wy a tyś z wywiadu że takie żeczy wiesz
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l ... wiem, że sprawdzałeś moje IP Skąd wiesz ? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:45_________________________________________________ ... żeczy ... RZECZY jakby co
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l ... wiem, że sprawdzałeś moje IP Skąd wiesz ? Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni. Cały czas mi nie wierzysz, więc to logiczne, że sprawdzasz mnie po osobach, które być może Ci podpadły w przeszłości.
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni. Cały czas mi nie wierzysz, więc to logiczne, że sprawdzasz mnie po osobach, które być może Ci podpadły w przeszłości. Ja nie sprawdzam ... ale inni coś tam "kukali" :gwizdanie:
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni. Cały czas mi nie wierzysz, więc to logiczne, że sprawdzasz mnie po osobach, które być może Ci podpadły w przeszłości. Ja nie sprawdzam ... ale inni coś tam "kukali" :gwizdanie: Bez różnicy, ważne, że wiem, że sprawdzane było
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni... A skąd wiesz takie rzeczy ???
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni. Cały czas mi nie wierzysz, więc to logiczne, że sprawdzasz mnie po osobach, które być może Ci podpadły w przeszłości. Ja nie sprawdzam ... ale inni coś tam "kukali" :gwizdanie: Bez różnicy, ważne, że wiem, że sprawdzane było jak dla mnie to Ty za dużo wiesz :gwizdanie:
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l ... wiem, że sprawdzałeś moje IP Skąd wiesz ? Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni. Cały czas mi nie wierzysz, więc to logiczne, że sprawdzasz mnie po osobach, które być może Ci podpadły w przeszłości. nie zaprzeczysz jednak że czegoś do ukrycia nie posiadasz... np. płeć
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l jak dla mnie to Ty za dużo wiesz :gwizdanie: dokładnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni... A skąd wiesz takie rzeczy ??? Ponieważ byłam moderatorem parę lat temu na takim malutkim forum dla parunastu osób ... wiem, że sprawdzałeś moje IP Skąd wiesz ? Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni. Cały czas mi nie wierzysz, więc to logiczne, że sprawdzasz mnie po osobach, które być może Ci podpadły w przeszłości. nie zaprzeczysz jednak że czegoś do ukrycia nie posiadasz... np. płeć O płci się już wypowiadałam. Poza tym dowiesz się na spocie i już
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Ponieważ byłam moderatorem parę lat temu na takim malutkim forum dla parunastu osób jasne a świnie latają
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Ponieważ byłam moderatorem parę lat temu na takim malutkim forum dla parunastu osób jasne a świnie latają Tak... i robię karierę hackerską Niecierpliwcze... poczekaj do spota wieczorem
Opublikowano 4 Stycznia 201115 l Tak... i robię karierę hackerską Niecierpliwcze... poczekaj do spota co to było za forum?