Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daniel Ty się ostatnio coś "wymigujesz" :gwizdanie: :cool1:

:tongue4:

no jakoś tak ostatnio nie pasuje mi :disgust: [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 14:07_________________________________________________Robert wiesz może gdzie kupić olej w rozsądnej cenie i filtr oleju :?:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 14:08_________________________________________________jarko już przypomina panowie :

UWAGA

Przypominam iż termin wpłat zaliczek upływa za tydzień w piątek... I tego właśnie dnia będę wykreślał z listy bez ostrzegania i przypominania się... A tu jak zwykle większość czeka na ostatnią chwilę...

Jeżeli ktoś ma jakieś problemy finansowe, nie może teraz zapłacić to bardzo proszę niech mnie o tym poinformuje, przesuniemy termin wpłaty.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robert[/b] wiesz może gdzie kupić olej w rozsądnej cenie i filtr oleju :?:

Obok mnie w Jejkowicach jest taki sklepik z olejami , filtrami itp. , ma tam dobre ceny :wink4:

Ja po niedzieli najprawdopodobniej będę zamawiał od TOM77 olej i filtry

Opublikowano

Ja po niedzieli najprawdopodobniej będę zamawiał od TOM77 olej i filtry

za ile :?:

Opublikowano

Ale co za ile ? Zależy jaki olej , filtry itp.

Opublikowano

10W40 potrzebuje a jaki to nie wiem :kox: cena jaka u niego sie waha :?:

Opublikowano

Ja biorę Motul'a Specific 505.01 5W-40 5 litrów za ~ 150 zł ( w IC kosztuje ~ 240 złoty ) + wszystkie filtry Knecht'a

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 14:19_________________________________________________

10W40 potrzebuje a jaki to nie wiem :kox: cena jaka u niego sie waha :?:

Taki olej lejesz do Twojego auta :?: Nieładnie traktujesz swą "gwizdałkę" :cool1:

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 14:21_________________________________________________Arek przebijaj cenę i bierz >>>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=186341.0;topicseen :kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 14:23_________________________________________________Z tego co się orientuję Tomek ma MOTUL'a 6100 Synergie Plus 10W-40 5l za ~ 100/110 złoty

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

gola Rooneya którego strzelił 5 min temu będziecie oglądali dzisiaj w wiadomościach, Gol Roku.

Opublikowano
  • Autor
62c126e2b9a74a32.jpg
Opublikowano

Taniej u dzika kupować Roberciku :wink4:

Tak ale ja najczęściej biorę też inne części za jednym razem , ... aha i Dzik nie ma Knecht'a , poza tym TOM zmiejszył już ceny na Motul :cool1:

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 15:30_________________________________________________

gola Rooneya którego strzelił 5 min temu będziecie oglądali dzisiaj w wiadomościach, Gol Roku.

Jaki to mecz ???

Opublikowano

62c126e2b9a74a32.jpg

Passat, Bora?? :shocked::wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 15:33_________________________________________________

Taniej u dzika kupować Roberciku :wink4:

Tak ale ja najczęściej biorę też inne części za jednym razem , ... aha i Dzik nie ma Knecht'a , poza tym TOM zmiejszył już ceny na Motul :cool1:

Z MANN też są dobre filtry :cool1: a za motul dałem 135zł i wysyłka gratis :cool1:

Opublikowano

kuźwa teraz dopiero włączyłem C+ :wallbash:

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 15:38_________________________________________________

62c126e2b9a74a32.jpg

Passat, Bora?? :shocked::wallbash: :wallbash:

Albo Vento :mysli::wallbash:

Opublikowano
  • Autor
Passat, Bora??

Vento :decayed:

Opublikowano

Arturoo nie wiedziałem że SJZ to takie wesołe miasto :decayed:

http://www.cda.pl/video/1256094/Studio-40-Procent-PapaMobile-

a myślałem,że ja mam pojechane z godzin :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 16:04_________________________________________________

Przeżyjemy :tongue4: bele śniegu nie ma i trakcja jest :naughty:

było se kupić z normalnym napędem :naughty::decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 16:08_________________________________________________zaraz się zbieram i :witch:

Opublikowano

... a za motul dałem 135zł i wysyłka gratis :cool1:

ja dałem ostatnio 140 złoty , poza tym już jakoś przyzwyczaiłem się do kupowania od Tom'a :wink4: Czasami nie zdąże zrobić przelewu a paczkę mam już w domu :decayed:

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 16:25_________________________________________________Dobra trza się powoli zbierać :decayed:

Opublikowano

Goście w domu i pupa ze spota. :(

Opublikowano
  • Autor

beck :cool1:

H4mm3R tyś je szybki :blink:

aaaaaa z auta na pewno piszesz :decayed:

dzięki wielkie za dzisiejszego spocika i fajnie że nowe osoby też się pojawiają :good: no i frekfencja mnie zaskoczyła bardzo pozytywnie, oby tak dalej :naughty:

Dejmien ładnie się prezentuje twoja B6 :good:

Mervin "gekonik" full wypas, pozazdrościć :kox: