Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już szukam parktronika :wink4: do dorezania

Na parktonicu też się można "przejechać" :cool1:

ta :tongue4: ale lusterka se zostawiłem :naughty::decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja spadam do roboty :kwasny:

Nara :hi:

Opublikowano

To kaś musza umyć moja padlinka, bo jutro jada kumpla na weselichu wozić :chytry:

sjz :gwizdanie:,nie żałuj zupy :tongue4:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 10:26_________________________________________________za 30 minut będę wolny to możesz wpaść na kawkę :wink4:[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 10:27_________________________________________________o 12 pojadę zawieźć Kasię do Żor i na 13 do pracy będę uciekał dopiero

Opublikowano

To kaś musza umyć moja padlinka, bo jutro jada kumpla na weselichu wozić :chytry:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 10:26_________________________________________________za 30 minut będę wolny to możesz wpaść na kawkę :wink4:[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 10:27_________________________________________________o 12 pojadę zawieźć Kasię do Żor i na 13 do pracy będę uciekał dopiero

Oooo nowa myjnia w SJZ, a ile biorą :wink4:

Opublikowano

25 pln'ów od wozidełka[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 10:31_________________________________________________myjka jest od 10 lat,nie nowa :no:

nowa myjnia w SJZ

całe lata rodzinny biznes ludzie prowadzą,jak autko ma być myte inaczej niż samemu to u nich właśnie

Opublikowano

Tylko ja dopiero po południu auto u Sopy odbieram :gwizdanie:

Opublikowano

to jak dobrze pojdze w niedzielicho zawitam z furmanka do sjz na mycie i z twoim wygranym zakladem o tempomat

Opublikowano

to jak dobrze pojdze w niedzielicho zawitam z furmanka do sjz na mycie i z twoim wygranym zakladem o tempomat

Ooo a ile wygrał :naughty:

Opublikowano

lepszy se nie pytac :tongue4: stary cwany wyjadacz :polew: krupnikowo

Opublikowano

lepszy se nie pytac :tongue4: stary cwany wyjadacz :polew: krupnikowo

Wyrobił się chłopina :decayed:

Opublikowano

a)w niedziele w j-biu pracują benzynownie,markety -myjki tylko :gwizdanie: samoobsługowe

b)nie pamiętam o co my się założyli ale żeś jest młody mogłeś nie wiedzieć .........................wybaczam :decayed:

c)w niedzielę jest spot w SR :gwizdanie:,więc jak coś to się tam widzimy :good:[br]

Dopisany: 23 Luty 2011, 10:50_________________________________________________

...................krupnikowo

a)w niedziele w j-biu pracują benzynownie,markety -myjki tylko :gwizdanie: samoobsługowe

b)nie pamiętam o co my się założyli ale żeś jest młody mogłeś nie wiedzieć .........................wybaczam( :disgust: nie widziałem Twojego posta) :decayed:

c)w niedzielę jest spot w SR :gwizdanie:,więc jak coś to się tam widzimy :good:

:polew:

Opublikowano

Po solaru jak turas wygląda :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 10:55_________________________________________________http://video.eurosport.pl/rajdy-samochodowe/koszmarny-wypadek_vid168161/[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 10:55_________________________________________________http://moto.allegro.pl/turbosprezark-uzywane-do-regeneracji-i1474295661.html Nie potrzebuje ktoś turbinki :decayed:

Opublikowano

_________________________________________________http://video.eurosport.pl/rajdy-samochodowe/koszmarny-wypadek_vid168161/_________________________________________________

ostro :blink:[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 11:02_________________________________________________

:decayed:

Opublikowano

holda szuszarek jadymy po nie TIR'okiem ;)

Opublikowano

narka ja lecę , później sie pojawię :hi:

Opublikowano

:hi:

:blink:

Opublikowano

Ni ma co sie śmiać. Trza się modlić by się coś takiego tylko sobie nie przytafiło.

Opublikowano

nikt sie nie smieje :tongue4:

Opublikowano
:hi: doberek:)
Opublikowano
:hi: