Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostoles mego esa ?

tak ,nie mam jeszcze info

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

100_MEDIA_IMAG0401.jpg

100_MEDIA_IMAG0405_1.jpg

:polew: :polew: :polew:

Tomek co Ci to urosło na masce :mysli: :?:

Ale liczymy , że w tym kabocie też zrobisz jakąś fotkę przed tym wieńcem :naughty:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:00_________________________________________________Muszka mo krzywo :wallbash:
Opublikowano

Pioter :kox:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:08_________________________________________________spróbuj w ten drugi sposób

Opublikowano

Dobra teraz zajarzyłem , że masz FWD , a dałbym se ręce uciąć , że miałeś napisane Q :mysli:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:19_________________________________________________I co to potrzebujesz ?

Opublikowano

:rolleyes::no:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:20_________________________________________________

:decayed:

Opublikowano

:hi:

wpadam czym predzej si epochwalic :kox:

fura posadzona jakies -40mm przod a tyl - 30

Opublikowano

Dobra teraz zajarzyłem , że masz FWD , a dałbym se ręce uciąć , że miałeś napisane Q :mysli:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:19_________________________________________________I co to potrzebujesz ?

Ten simering wybieraka :wink4:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:37_________________________________________________to Byś bez rąk łaził :decayed:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:37_________________________________________________Ariel wrzuc fotki :naughty:
Opublikowano

wrzuć foty przed i po

Opublikowano

nie masz zawiasu 1bv do mojego :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

ciemno jest i nie robilem po. jutro wrzuce;p lech w d upe ;o

Opublikowano

Pioter , ten wybierak to "drążek przełączania" czy jak ?

Opublikowano

nie :decayed: mam eibachy do tdi na sprzedaz

Opublikowano

skąd ty bierzesz graty ,co róż masz jakieś gratisy :mysli:

potrzebny zawias 1bv,dokładka do tylnego zderzaka z parktronikiem i może być rns jak ci też leży nie potrzebny :decayed::naughty:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:44_________________________________________________

nie :decayed: mam eibachy do tdi na sprzedaz

do Q :?:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:45_________________________________________________ile mają nalatane :?:

[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:46_________________________________________________tylna prawa lampa do avanta(lewą weźmie A-rek :wink4:),

Opublikowano

aa ty Q masz. to sa z fdw ahu dokladnie. ktos chetny? nalatane ile maja to niewiem, w polsce ok 20k a u helmuta nie wime :confused4:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:48_________________________________________________aaa pojde zrobic zdjecia. zobacze jak wyjda i najwyzej nie wrzuce;p

Opublikowano

i po trenowane :> zech se dupnyl na autobahnie i zamisast na bohumin na brno pojechol :wallbash: dolech potym jej popic :evil: