Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też byś trochę żonce dał dychnąć :decayed:, a nie cały wieczór i z rana abarot od nowa :cool1::wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

też byś trochę żonce dał dychnąć :decayed:, a nie cały wieczór i z rana abarot od nowa :cool1::wink4:

Ona ma mnie w D.....

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

pytanie z wlepy wynika tarcze mom:

p 1LG - WG ETKI 320X30MM (musza kupic klocki)

t 1KD - nieznalozlezlech w etce ;/ oznaczenia (jeszcze poczatkujacy jestech) :good:

1LG:

33816671.jpg

1KD :

92866966.jpg

ty mosz robert jakos zacno ta etka :) :>co trza zrobic by tako przygarnyc
Opublikowano

Jest to 7.2 od Wieśka :wink4: , mam jeszcze 7.0 ale jest troszkę starsza i ma mniej funkcji

[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:07_________________________________________________Wchodzisz w ETKA >>> w Twoim przypadku wyszukujesz i zaznaczasz A6Q >>> rok modelowy ( 2003 ) >>> informacje katalogowe >>> opisy wyposażenia dodatkowego :wink4:

Opublikowano

to ja też będę chętny :gwizdanie: na taką

Opublikowano

Bydzie ktoś szybci dzisio na spocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:12_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-s4-2001-2004-rok-komplet-bixenonow-i1482477978.html

Opublikowano

mogę być,a o której :?:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:13_________________________________________________16:30 ?[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:14_________________________________________________pamietacie "ludziska" moją prośbę o jakieś ciekawe filmy na kompach,może się dzisiaj powymieniamy :naughty::wink4: ?

Opublikowano

Jest to 7.2 od Wieśka :wink4: , mam jeszcze 7.0 ale jest troszkę starsza i ma mniej funkcji

[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:07_________________________________________________Wchodzisz w ETKA >>> w Twoim przypadku wyszukujesz i zaznaczasz A6Q >>> rok modelowy ( 2003 ) >>> informacje katalogowe >>> opisy wyposażenia dodatkowego :wink4:

ja teraz ja :> teraaz to mom thx :cool1:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:26_________________________________________________

mogę być,a o której :?:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:13_________________________________________________16:30 ?[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 14:14_________________________________________________pamietacie "ludziska" moją prośbę o jakieś ciekawe filmy na kompach,może się dzisiaj powymieniamy :naughty::wink4: ?

mom cos na lapku
Opublikowano

ETKA dla Wszystkich

http://www.etka-online.net/

Wchodzicie na Скачать программу ETKA 7.2 бесплатно. i ściągacie program później mozolnie aktualizacje i już macie :good:

Opublikowano

Wchodzisz w ETKA >>> w Twoim przypadku wyszukujesz i zaznaczasz A6Q >>> rok modelowy ( 2003 ) >>> informacje katalogowe >>> opisy wyposażenia dodatkowego :wink4:

ja teraz ja :> teraaz to mom thx :cool1:

W ETCE trzeba troszkę posiedzieć , poszperać i wszystko bezproblemowo można znaleźć :wink4:

Opublikowano

ETKA dla Wszystkich

Wchodzicie na Скачать программу ETKA 7.2 бесплатно. i ściągacie program później mozolnie aktualizacje i już macie :good:

już ciągnę :notworthy:

Opublikowano

ETKA dla Wszystkich

me too :good::notworthy:

już ciągnę :notworthy:

Opublikowano

to już wiem czemu mi prędkość spadła :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

Na Vivie fajna muza leci Farna :slina::good: i TeDe :good:

Opublikowano

zapożyczone od chłopaków z Bielska

:kox:

extreme roller skating buggy rollin

Opublikowano

Później jeszcze musicie pościągać troszkę aktualizacji żeby wszystko śmigało , ja mam aktualnie AUDI 843 , VW 843 , Skoda 377, Seat 371 ... a dawno nie sprawdzałem czy nie ma nowych :wink4:

Opublikowano

Artur 16:30 :good: :good:

Pasi. :good:

Opublikowano

Na Vivie fajna muza leci Farna :slina::good: i TeDe :good:

A INNA :rolleyes::slina:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Wczoraj już to widziałem :naughty::slina: