Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 nowe wozy to znajomi Prezesunia

trzeba werbować ludzi :>

,Ale tych drugich to ja zaprosiłem :gwizdanie: :tongue4::polew:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a co ja mogę za to że moich znajomych zapraszasz :polew:

Opublikowano

Arku wizytówki trza załatwic z zaproszeniem na spota,z wolnym miejscem na wpisanie daty ,no i zostawiac za wycieraczką :naughty: Wtedy rybnicki rozrosnie sie momentalnie :wink4:[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 16:03_________________________________________________

a co ja mogę za to że moich znajomych zapraszasz :polew:

Bo świat jest mały-zawsze to powtarzam :wink4:[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 16:04_________________________________________________Jedzie ktos przez Elektrownie na Rybol?Muszę odebrac fure z warsztatu na Chabrowej.Wczoraj zaswieciła się kontrolka ABS-u i trakcji.
Opublikowano

no niestety nie mogłem przyjechać wcześniej gość w dom Bóg wie po co :cool1: liczyłem że posiedzicie dłużej :confused4:

Opublikowano

tempomat wyrezany. nawet dziala, choc kostki za sterownikiem fest zmaltretowane:P jakby ktos miał luzem chetnie przygarne

Opublikowano

tempomat wyrezany. nawet dziala, choc kostki za sterownikiem fest zmaltretowane:P jakby ktos miał luzem chetnie przygarne

wifil Cie to szarpnęło :?:
Opublikowano
  • Autor
Arku wizytówki trza załatwic z zaproszeniem na spota,z wolnym miejscem na wpisanie daty ,no i zostawiac za wycieraczką

pomyśli się, ja narazie wkładam za wycieraczkę nasze klubowe z zaproszeniem na forum :>

Opublikowano

wifil Cie to szarpnęło :?:

kupiłem ino manetke, wiazke sam przygotowałem :)

Opublikowano
Arku wizytówki trza załatwic z zaproszeniem na spota,z wolnym miejscem na wpisanie daty ,no i zostawiac za wycieraczką

pomyśli się, ja narazie wkładam za wycieraczkę nasze klubowe z zaproszeniem na forum :>

ja nie dostałem :no:
Opublikowano
  • Autor

to na następnym spocie włożę ci za wycieraczke :wink4:

Opublikowano

to na następnym spocie włożę ci za wycieraczke :wink4:

to przyjedziesz do mie du dom ? :tongue4:
Opublikowano
  • Autor

napisałem na spocie :cool1:

Opublikowano

powiedz lepiej czym się objawia zużyty magiel :rolleyes:

Opublikowano

Robert dobry plan co do sobotniego spota, może i nawet grilla sobie zapodamy :gwizdanie:

Jakby była pogoda to jak najbardziej :good: , w Studzionce :naughty: a może rożno :rolleyes:

[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:22_________________________________________________

Arek zajrzyj tu >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=109083.0;highlight=brak+wspomagania , jak masz gwarancję to bym się nie zastanawiał , niech Ci magiel wymienią na inny ... wiem , że to kupa roboty ale ... za chwilę gwarancja się skończy :kwasny:

kurde może to będzie to :mysli: idę dzwonić do warsztatu i jak coś to odstawiam im auto

dzwoniłem do nich to mam im przysłać lub podjechać ze zdemontowaną magłownicą i pompą to mi to sprawdzą :wallbash:

Tak to jest czasami , jak nie urok to sraczka :confused4::wallbash:

[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:23_________________________________________________

Fest a fest spóznione,ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe spełnienia marzeń :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Dzięki :notworthy:

PS. Pioter ale jebnąłeś cytat :kox: ( trudno było się pokapować co tam napisałeś )

Opublikowano

śląski bazar

:hi: Oddam pralkę automatyczną Candy CI 537 T za 100 pln,lub 2 litry Stock-a. :> używana,sprawna

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

śląski bazar

:hi: Oddam pralkę automatyczną Candy CI 537 T za 100 pln,lub 2 litry Stock-a. :> używana,sprawna

:polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew::kox:

Pioter :good:

Opublikowano

ale przelicznik :decayed:[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:39_________________________________________________ :good::wink4:

Opublikowano

ale przelicznik :decayed:

w końcu swój chłop :naughty::wink4:

Opublikowano

no :naughty: :>[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:49_________________________________________________potrzebuje + po stacyjce mieć ,gdzie szukać takiego w bezpiecznikach?

Opublikowano

potrzebuje + po stacyjce mieć ,gdzie szukać takiego w bezpiecznikach?

jutro mi przypomnij do południa to Ci powiem :wink4: ( i co chcesz pod to podłączyć ? )

[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:52_________________________________________________Pany jak jadę tak ze 50 km/h i więcej to minimalnie ( ale czuć ) drga mi kierownica , może to być od tego że takie szerokie opony mam i wszystkie nierówności drogi czuć ? Felgi z przodu były proste , tylne minimalnie biły ( ale na serio minimalnie ) oczywiście mam wszystkie wyważone