Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjdą na jaw Twoje machlojki :decayed:

Wyciulom ich wszystkich :przebiegly:

Ale z jakiej racji mam jej odpowiadać na takie różne prywatne pytania np. ile zarabiam itp. ( najlepsze jest to , że okazało się że to moja była :naughty::kox: )

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Był już u kogoś z Was rachmistrz ( czy jakoś tak :mysli: ) , chodzi o ten pojebany "spis ludności " , do mnie ma w środę przyjść bo dziś nie miałem czasu ... podobno to obowiązkowe i o różne prywatne sprawy sie będzie pytał/pytała

Jedno z pytań to czy masz mody w aucie i na jakich laczach jeździsz

:polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:41_________________________________________________

Ale z jakiej racji mam jej odpowiadać na takie różne prywatne pytania np. ile zarabiam itp. ( najlepsze jest to , że okazało się że to moja była :naughty::kox: )

ops :cool1:

Opublikowano

To jej powiedy ze 6tys :naughty:

Opublikowano

To bym wtedy prawdę powiedział :gwizdanie: :cool1: muszę ja ciulnąć i powiem , że 10k :decayed:

Opublikowano

euro :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:50_________________________________________________a niech ją ściska :decayed:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:51_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To bym wtedy prawdę powiedział :gwizdanie: :cool1: muszę ja ciulnąć i powiem , że 10k :decayed:

na 2 tygodnie oczywiscie

Opublikowano

euro :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:50_________________________________________________a niech ją ściska :decayed:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:51_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:good::naughty:

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:54_________________________________________________

na 2 tygodnie oczywiscie

A jak :wink4::tongue4:

Opublikowano

na 2 tygodnie oczywiscie

nie ma lipy :polew:

Opublikowano

yebany :decayed:

Opublikowano

pany chce się podpiąć kabelkiem do klekota i prosi ,mnie o jakieś sterowniki :mysli:

Opublikowano

Ale tak na serio , z jakiego uja ja mam im powiedzieć np. ile zarabiam itp. , nie powiem i tyle niech spierdalają wszyscy :wallbash:

Opublikowano

pany chce się podpiąć kabelkiem do klekota i prosi ,mnie o jakieś sterowniki :mysli:

wraz z programem powinny być sterowniki :rolleyes:

Opublikowano

A co twardym trza być a u nas na grubie był zaś TVN to bydom ciulac wiela to górnik nie zarobi a nie chce prywatyzacji

Opublikowano

Tomek a o machlojkach to raczej Ty powinieneś mieć stracha :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Ale tak na serio , z jakiego uja ja mam im powiedzieć np. ile zarabiam itp. , nie powiem i tyle niech spadają wszyscy :wallbash:

po to aby średnie zarobki zawyżyć :gwizdanie: i pamiętej że z narodowości jesteś ślązokiem :decayed:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:59_________________________________________________

Tomek a o machlojkach to raczej Ty powinieneś mieć stracha :gwizdanie: :naughty:

wszysto legal :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

po to aby średnie zarobki zawyżyć :gwizdanie: i pamiętej że z narodowości jesteś ślązokiem :decayed

A żebyś wiedział :evil:

Opublikowano

Pany następny spot 24-go wypada w niedzielę,czyli pierwszy dzień świąt wielkanocnych :gwizdanie: Ciekawe co na to Wasze Kobity? :naughty: :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

wszysto legal :decayed: :gwizdanie:

:gwizdanie: :cool1:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 21:01_________________________________________________

Pany następny spot 24-go wypada w niedzielę,czyli pierwszy dzień świąt wielkanocnych :gwizdanie: Ciekawe co na to Wasze Kobity? :naughty: :gwizdanie: :decayed:

No mnie na 99% nie będzie , gości będę miał , chyba , że inny termin wybierzemy :gwizdanie:

Opublikowano

no chyba by trza wyjątkowo przełożyc :> może sobota ?

Opublikowano

no chyba by trza wyjątkowo przełożyc :> może sobota ?

Zgadzam się u mnie goście z DE będą