Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

:siema: rjebjata

:bry::hi::hi:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

testowałem nową astrę 1,4 turbo 140ps szwagier se kupił :gwizdanie: odniosłem wrażenie że zbiera się gorzej od mojej :kox: czy to możliwe że niutony robią taką różnicę :mysli:

Opublikowano

:siema: rjebjata

:bry::hi::hi:

:hi:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:24_________________________________________________

testowałem nową astrę 1,4 turbo 140ps szwagier se kupił :gwizdanie: odniosłem wrażenie że zbiera się gorzej od mojej :kox: czy to możliwe że niutony robią taką różnicę :mysli:

OPEL - Ohne Power Ewig Letzter :tongue4:

Opublikowano
:hi: widziałeś jak wygląda nowa astra :shocked:
Opublikowano

:hi: widziałeś jak wygląda nowa astra :shocked:

co z tego że wygląda jak nie jedzie :decayed:

Opublikowano

jedzie tylko pomału :decayed:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:29_________________________________________________tak swoją drogą to ciekawe ile tak naprawdę ma koni,przypomniał mi się odcinek TOP GEAR jak testowali na hamowni nowe shelby, które miało mieć 500ps a miało 430 :gwizdanie:

Opublikowano

W Audi w logo OOOO każde kółko znaczy 100 tkm przejechane bezawaryjnie a Opel ma jedno O i jeszcze przekreślone :decayed:

Opublikowano

W Audi w logo OOOO każde kółko znaczy 100 tkm przejechane bezawaryjnie a Opel ma jedno O i jeszcze przekreślone :decayed:

:polew: :polew: :polew: audi to olipiada :cool1:
Opublikowano

Chyba Ci się ilość kółek pojebała

Opublikowano

jedno w ta jedno we wta :tongue4:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:41_________________________________________________a wiela mosz kołek w audi cztyry i kierownica :gwizdanie:

Opublikowano

Odkręć se jedne i jedż, a jo mom 6 bo mom zapasówka :decayed:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:46_________________________________________________Spadam na browca i chatę narka :hi:

Opublikowano

nie ma nikogo to spadam :hi:

Opublikowano

Dziś z Arturem widzieliśmy srebrną B5 avant w Żorach zatrzymaną przez miśki na klubowych ramkach :naughty: przyznawać się kto to :decayed:

Opublikowano

Dziś z Arturem widzieliśmy srebrną B5 avant w Żorach zatrzymaną przez miśki na klubowych ramkach :naughty: przyznawać się kto to :decayed:

ja nie :no:

:tongue4::wink4:

Opublikowano

Masz b5 :kox:,a nie b6 musze se poogladac te modele a4 raz jeszcze. skoro stary wyga tak prawi :mysli:

:decayed:

Srebrna b5 z jakimis drl'ami dorzuconymi do zderzaka :gwizdanie:

Opublikowano

Dzięki Robert :notworthy:

You are welcome :wink4:

Opublikowano

Chyba Ci się ilość kółek pojebała

Chyba nie masz na mysli para olimpiady:]

Opublikowano

Pany ma ktoś może na zbyciu zamek do prawych przednich drzwi?? A4/B6 :)Pilnie potrzebuje.Albo może ktoś wie gdzie to dostane w okolicach Rybnika??

Opublikowano

Pany ma ktoś może na zbyciu zamek do prawych przednich drzwi?? A4/B6 :)Pilnie potrzebuje.Albo może ktoś wie gdzie to dostane w okolicach Rybnika??

Jasienica , giełda w Gliwicach ( dopiero w niedzielę ) ... Magro :wink4: