Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale biadolisz chopie :rolleyes

ta... Gdzie napisalem ze do zwolenienia ? :gwizdanie: ze zrozumieniem czytamy :decayed: . Ogladam prawie wszystkie mecze Barcy i czasem bezradnosc Pepa mnie poprostu denerwuje. Dlaczego wszyscy widza ze Keita gra pioch a on wciaz gra ? - tu nie trzeba sztabu ludzi zeby to zauwazyc, widzialem jego z 3 dobre mecze. Dlaczego prawie kazdy transfer Pepa konczyl sie klapa ? Chygrysnki ? Ibra ? Hleb ? Cacares ? Keirrison ? . Uwazam go za swietnego trenera ale jak widze momentami jego bezradnosc i jego ruchy transferowe razem z bylym Tixim to rece opadaja. Wtym roku jakby lepsze transfery poczynione ale to wyjdzie w praniu.

Wiem ze nie da sie byc na szczycie caly czas , goscie ktorzy graja w FCB wygrali juz wszystko co bylo do wygrania , czasem ciezko znalesc motywacje...

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 845,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja oglądam każdy mecz Barcelony jak trenerem jest Pep i nie wiem co ty chcesz od Keity ale jest teraz potrzebny, bo Marszcze rano to jakąś pomyłka :kox: barcelona ma najmniejszą kadrę piłkarzy od 3 lat więc nie wybrzydzaj. Wolę keite niż walikonia Marszczerano

Opublikowano

co ty chcesz od Keity ale jest teraz potrzebny,

teraz to moze i jest potrzebny , ale ogolnie odstaje poziomem od reszty. Fakt ze w kazdej druzynie potrzebny jest tzw robotnik . Javier ostatnio zagral dobre spotkanie :good: .

p.s. najmniejsza kadre ma na wlasne zyczenie , ponoc taka kadra spokojnie wystarcza i maja z B wprowadzac... no i wprowadzili ostanio Nolito ...ktory ma 24 lata :gwizdanie: . Sa tam lepsze perelki , Thiago , Dos Santos, Jeffren .

A np taki Bojan to powienien poprzedni sezon spedzic na wypozyczeniu .

Opublikowano

ta... Gdzie napisalem ze do zwolenienia ? :gwizdanie: ze zrozumieniem czytamy :decayed: . Ogladam prawie wszystkie mecze Barcy i czasem bezradnosc Pepa mnie poprostu denerwuje. Dlaczego wszyscy widza ze Keita gra pioch a on wciaz gra ? - tu nie trzeba sztabu ludzi zeby to zauwazyc, widzialem jego z 3 dobre mecze. Dlaczego prawie kazdy transfer Pepa konczyl sie klapa ? Chygrysnki ? Ibra ? Hleb ? Cacares ? Keirrison ? . Uwazam go za swietnego trenera ale jak widze momentami jego bezradnosc i jego ruchy transferowe razem z bylym Tixim to rece opadaja. Wtym roku jakby lepsze transfery poczynione ale to wyjdzie w praniu.

Wiem ze nie da sie byc na szczycie caly czas , goscie ktorzy graja w FCB wygrali juz wszystko co bylo do wygrania , czasem ciezko znalesc motywacje...

potrzebne jest odmłodzenie składu, wprowadzanie młodszych piłkarzy tudzież wychowanków :wink4: no i duża rotacja w składzie też jest dobra, bo w razie kontuzje, albo stwarza takie coś konkurencje dodatkową i motywację o której piszesz właśnie...

Opublikowano

Bojan to na sprzedaż :kox:

Prawy stoper byłby mile widziany :)

Keita nie odstaje od reszty niby czym? No fakt że nieraz się przewróci jakby nogą o korzeń zachaczyl no ale co tam :decayed:

Opublikowano

Bojan to tzw wieczny talent.

Fakt faktem jak dostaje szanse bez spiny (koncowka sezonu) to robi np rzeczy jak z VillaReal

a jak nie gra to potem sie boi pilki dotknac albo wali w trybuny.

Opublikowano

Bojan to drewno :thumbdown:

Opublikowano

Dlaczego prawie kazdy transfer Pepa konczyl sie klapa ? Chygrysnki ? Ibra ? Hleb ? Cacares ? Keirrison ? . Uwazam go za swietnego trenera ale jak widze momentami jego bezradnosc i jego ruchy transferowe razem z bylym Tixim to rece opadaja. Wtym roku jakby lepsze transfery poczynione ale to wyjdzie w praniu.

Pep jeszcze nie jest zadnym swietnym trenerem chociaz ma zadatki na takiego to jednak wiele sie musi jeszcze nauczyc zanim bedzie w gronie tych najlepszych. a wymienione przez Ciebie niewypaly transferowe tez troche mu ujmuja bo jak trener kupuje jakiegos zawodnika to znaczy ze mu jest potrzebny w zespole i go widzi czy jako podstawowy czy jako zmiennik a tymczasem Chrygrynski to chyba pare minut zagral wiec po co na takiego gracza wydawac tyle grubych BANIEK

Opublikowano
  • Autor

ta... Gdzie napisalem ze do zwolenienia ? :gwizdanie: ze zrozumieniem czytamy :decayed: .

Tak odbieram Twoje biadolenie... Więc może pisz bardziej zrozumiale :gwizdanie:

Co do transferów Barcy to może nie do końca wina samego trenera, a jeszcze menagerów którzy słabo się starają. Co rundę Barca ma jakieś konkretne plany, ale nic z tego nie wychodzi...

Przykład to saga z Fabregasem w roli głównej... Real nie ma aż takich problemów no może poza Riberim...

Opublikowano

bo real przepłaca :kox:

Opublikowano
  • Autor

No i co... Przynajmniej nie ma problemów z ławką :gwizdanie:

Opublikowano

Przepłaca czy też nie, ja jako kibic MU śmiało stwierdzam ze wkońcu w Realu coś zaczęło trybić i mają większe szanse na majstra niż ta cała Barcelona. ;) Blaugrana bez Messiego to jedno wielkie dno :wink4:

Opublikowano

Przepłaca czy też nie, ja jako kibic MU śmiało stwierdzam ze wkońcu w Realu coś zaczęło trybić i mają większe szanse na majstra niż ta cała Barcelona. ;) Blaugrana bez Messiego to jedno wielkie dno :wink4:

chłopak dobrze mówi :naughty: polać mu :> Real rozkręca się i jeśli tak dalej pójdzie to mają szanse jeszcze na mistrza :tongue4:

szkoda tylko że MU obniżył troche loty... :confused4:

z

Opublikowano
  • Autor

Real się rozkręca bo w końcu ma dobrego trenera :good:

Kiedyś największy ich problem to obrona, ostatnio właśnie dobry trener...

Teraz się wydaje jest wszystko :kox:

Zobaczymy co z tego wyjdzie...

P.S. Macie nowy zestaw w lidze typerów... Tym razem międzypaństwowe spotkania :naughty:

Opublikowano

w LM real wyjdzie tylko z grupy i od razu odpadnie jak ostatnio bywało. I za to trzymam kciuki :)

Opublikowano

Jako ktos kto nie nienawidzi Realu musze przyznac ze graja bardzo dobrze w obronie i nawet im te mecze niektore wychodza (jak np ostatni).

Natomiast argument ze Barca bez Messiego to dno , do mnie nie przemawia :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Natomiast argument ze Barca bez Messiego to dno , do mnie nie przemawia :decayed:

No i w końcu się mogę z Tobą zgodzić...

Poza Messim jest tam kilku naprawdę świetnych grajków mogących pełnić spokojnie rolę lidera :gwizdanie:

Opublikowano

ten temat powinien się nazywać Barcelona kontra Mośki z Realu :kox:

Opublikowano

jeszcze pare lat temu jak Farsa paletala sie w srodku tabeli tez tak krzyczales;>:) CZy wtedy byles kibicem innej druzyny!? Nieobrazaj chlopaku!

Opublikowano

ten temat powinien się nazywać Barcelona kontra Mośki z Realu :kox:

ten temat jest o piłce a nie o przereklamowanej Barcelonie :cool1: