Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja byłem blisko :naughty:

widziałem :good:

a ja cały mecz myślałem, ze dałem 2:1 :polew:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: :polew: to tak ja u mnie z Realem w week :polew: :polew:
Opublikowano
Opublikowano

podobno kibice Lecha niezbyt byli i są pozytywnie nastawieni na Bakero....oby to nie popsuło relacji klub-kibice

Opublikowano

sam jestem ciekaw jak Bakero się sprawdzi :gwizdanie:

Opublikowano
bardzo zły ruch .... mogli to zrobić po rundzie jesiennej .... nie jestem zwolennikiem Zielińskiego ale Bakero też nie ....
Opublikowano

podobno kibice Lecha niezbyt byli i są pozytywnie nastawieni na Bakero....oby to nie popsuło relacji klub-kibice

kibice raczej nie powinni mieć tutaj dużo do gadania :gwizdanie: bo w naszym kraju jest kilka milionów fachowców :wink4: a to przecież zarząd i sztab szkoleniowy odpowiada za wyniki :)[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:56_________________________________________________

bardzo zły ruch .... mogli to zrobić po rundzie jesiennej .... nie jestem zwolennikiem Zielińskiego ale Bakero też nie ....

nie wiem jak Ty Madas, ale ja bym widział z powrotem Michniewicza, wg mnie, jeden z lepszych trenerów "młodego pokolenia" w PL

Opublikowano

ja też :good:

Opublikowano

jakoś nie jestem zwolennikiem "egzotycznych" trenerów w naszym kraju :gwizdanie:

Opublikowano

kibice raczej nie powinni mieć tutaj dużo do gadania :gwizdanie: bo w naszym kraju jest kilka milionów fachowców :wink4: a to przecież zarząd i sztab szkoleniowy odpowiada za wyniki :)

No niby masz rację Stan ale wiecie jak było na Legii... :thumbdown: I ciekawe jak zareaguje sama Kadra Lecha na to, bo to też może różnie może być...? :mysli: Wg mnie też zły ruch na tą chwilę. :mysli:

Opublikowano

kibice raczej nie powinni mieć tutaj dużo do gadania :gwizdanie: bo w naszym kraju jest kilka milionów fachowców :wink4: a to przecież zarząd i sztab szkoleniowy odpowiada za wyniki :)

No niby masz rację Stan ale wiecie jak było na Legii... :thumbdown: I ciekawe jak zareaguje sama Kadra Lecha na to, bo to też może różnie może być...? :mysli: Wg mnie też zły ruch na tą chwilę. :mysli:

no było, ale teraz widzisz na Legii jaki doping :kox: jestem narazie pod wrażeniem :wink4:

Opublikowano

no było, ale teraz widzisz na Legii jaki doping :kox: jestem narazie pod wrażeniem :wink4:

No wrócili do dobrego dopingu ale było benzadziejnie! Kibice to też aktorzy widowiska na boisku... :good: Oby na Lechu nic się nie zmieniło...

Ciekawe jakie były stosunki w LEchu na linii Piłkarze - trener?

Opublikowano

jak dostaną 5:0 ze skłóconym Manchesterem City to sami zobaczą, że to był błąd :decayed:

obym się mylił, bo co jak co, ale Lech ma zadatki na gre w europejskich pucharach, tak jak kiedyś przez pewien czas Wisła Kraków... ale złe poczynania zarządu i sztabu szkoleniowego jak tam pisaliście i po ptokach...

Opublikowano

dobrze, że w Man Utd "od wieków" wszystko po staremu :kox:

:polew:

Opublikowano

jak dostaną 5:0 ze skłóconym Manchesterem City to sami zobaczą, że to był błąd :decayed:

obym się mylił, bo co jak co, ale Lech ma zadatki na gre w europejskich pucharach, tak jak kiedyś przez pewien czas Wisła Kraków... ale złe poczynania zarządu i sztabu szkoleniowego jak tam pisaliście i po ptokach...

No właśnie, w MC też kiepska sytuacja... Zobaczymy jak będzie?
Opublikowano

dobrze, że w Man Utd "od wieków" wszystko po staremu :kox:

:polew:

oj tak Manchester United jako jeden z wielkich klubów rozwija się cały czas systematycznie :good: polityka klubu jest wporządku i akademia piłkarska też :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jakoś nie jestem zwolennikiem "egzotycznych" trenerów w naszym kraju :gwizdanie:

A ja wręcz przeciwnie.

Bo któż lepiej może przenieść zachodnie wzorce na Naszą ligę jak trenerzy z zachodu...

Tylko musimy tego chcieć... Przykład Petrescu, który teoretycznie tylko w Wiśle Sobie nie poradził a w innych klubach odnosi sukcesy...

Fakt że już teraz zmienili trenera może świadczyć tylko o jednym. Odpuszczają LE kosztem ratowania jakichkolwiek pucharów na przyszły rok. Czy to dobry ruch, czas pokaże. Ja to jednak rozumiem i chyba podobnie bym się zachował :mysli:

Opublikowano

A ja wręcz przeciwnie.

Bo któż lepiej może przenieść zachodnie wzorce na Naszą ligę jak trenerzy z zachodu...

Tylko musimy tego chcieć... Przykład Petrescu, który teoretycznie tylko w Wiśle Sobie nie poradził a w innych klubach odnosi sukcesy...

Fakt że już teraz zmienili trenera może świadczyć tylko o jednym. Odpuszczają LE kosztem ratowania jakichkolwiek pucharów na przyszły rok. Czy to dobry ruch, czas pokaże. Ja to jednak rozumiem i chyba podobnie bym się zachował :mysli:

nie pamiętam czy Bakero odnosił sukcesy jako trener... może w jakiś drugich, trzecich rezerwach Barcy- nie wiem bo się tym nie interesuję.

Jeżeli ma to być ktoś z zagranicy, to ktoś konkretny, ale muszą za tym iść pieniądze i transfery, i to takie przemyślane, a nie kupno kopacza z III ligi, bo nie ujmując takiem grajkowi, ale Europy to on nie zawojuje :wink4:

Można czerpać z ligi tureckiej, przyszli "egzotyczni" trenerzy, ale przyszły też pieniądze :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Przede wszystkim jak już to o tym wcześniej pisaliśmy to powinno się zacząć od porządnego zaplecza treningowego, później konkret sztab trenerski i skauting - wyniki same przyjdą :)