Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil::notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ronaldo potwierdził, że w wiekich meczach nie istnieje :cool1:

Opublikowano

Żenada! Idiotyczne zachowanie Ramosa, Kopnął Messiego, a następnie strzelił Puyola, BEZ SENSU :thumbdown:

Opublikowano

Gdzie Ci "galacticos" :polew: :polew: :polew: :polew:

Pięknie Barca

Opublikowano

Żenada! Idiotyczne zachowanie Ramosa, Kopnął Messiego, a następnie strzelił Puyola, BEZ SENSU :thumbdown:

poniżej krytyki :thumbdown:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:55_________________________________________________

Gdzie Ci "galacticos" :polew: :polew: :polew: :polew:

Pięknie Barca

no wiesz, w rewanżu może być na odwrót :gwizdanie:

Opublikowano

Do rewanżu jest jeszcze trochę czasu, ale patrząc dzisiaj na grę realu to z galacticos lat 90 nie maja wiele wspólnego.

Opublikowano

to co zrobiła Barca z realem to coś niesamowitego...... nie mam pytań..... najlepszy zespół świata obecnie :kox:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:02_________________________________________________myslałem ze Real coś pokaze

Opublikowano

:shocked:

ciekawe co na to mourinho :naughty:

Opublikowano

ja na jego miejscu znalazł bym mocny sznur i most :polew:

Opublikowano

ja na jego miejscu znalazł bym mocny sznur i most :polew:

lepiej niech weźmie kubeczek i pod Camp Nou zbiera drobne :polew:
Opublikowano

O kur :shocked::blink: 5:0... :kox::naughty:. Pięknie Barca :good::decayed:

Opublikowano

Zauważyłem,że w ostatnich latach Real przyjeżdża do Barcelony i ma pełne portki wychodząc na boisko,przecież Real umie grać ,a daje się stłamsić jak juniorzy.Osobiście jestem fanem Barcy,ale wolał bym żeby takie mecze były bardziej wyrównane,a nie do jednej bramki :naughty:

Opublikowano

Fajny wynik :decayed:

Jestem fanem Milanu i wali mnie liga Hiszpańska,najważniejsi w niej są super bufony,przereklamowany Ronaldo i spółka,chory klimat.

Daleko do atmosfery z Angielskich stadionów,gdzie potęgą jest drużyna...

Opublikowano

Chyba to był objaw bezradności. Ale potwierdzam Twoje zdanie BEZ SENSU! :thumbdown: Koledzy z reprezentacji... :thumbdown: :thumbdown:

Myślałem, że Barca wygra ale aż w takim stosunku? :shocked: :shocked: Real po prostu nie istniał.

Opublikowano

Barca :notworthy: :oklaski: pokazala realowi gdzie jego miejsce :evil: piekny wynik nie sadzilem ze bedzie tak wysoka wygrana

Opublikowano
  • Autor

widzę dużo naiwnych optymistów w wątku Lista Typerów obstawiających wygraną RM :polew:

:ssij: kluczniku :evil:

Fajny wynik :decayed:

Jestem fanem Milanu i wali mnie liga Hiszpańska,najważniejsi w niej są super bufony,przereklamowany Ronaldo i spółka,chory klimat.

Daleko do atmosfery z Angielskich stadionów,gdzie potęgą jest drużyna...

GILI nie pitol :naughty:

Opublikowano

Przeciez to jakas masakra... kU**a gwalt

Opublikowano

Nie oglądałem bo robota

ale wynik jak zobaczyłem o 23-ej :shocked:

posiadanie piłki 67%-33% mówi za siebie.

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie to też szok że tak łatwo dali doopy...

Liczyłem że to już może wrócił ten stary dobry Real...

Ehhh ostatnia nadzieja w rewanżu :evil:

Nie oglądałem bo robota

Ja też byłem w pracy, ale nagrywanie Sobie ustawiłem z nadzieją że dzisiaj z rańca obejrzę...

A tu wieczorkiem sms, kumpel mi wynik przysłał :angry::disgust::kwasny:

Ale może to dobrze że poznałem w sekundzie i nie musiałem przez 90 minut cierpieć :polew:

Opublikowano

Panowie ... to najlepsza druzyna na swiecie taka prawda. To nawet nie chodzi o rozmiar porazki , bo nawet gdyby wygrali 2:0 po takiej grze powiedzialbym to samo . Trzeba obejrzec ten mecz zeby dostrzec jak Barcelona w kazdym elemencie gry upokarzala Real , doslownie w kazdym . Kreatywnosc, szybkosc, wyszkolenie techniczne (nie ma na swiecie tak dobrze wyszkolnych grajkow jak tam) , skutecznosc, mentalnosc (przy 4:0 Barca nie daje rozegrac pilki Realowi na wlasnej polowie!!!) , pressing(cale 90min , pluca z zelaza). Prawda jest taka ze Barca zabiegala Real na maxa , mialem wrazenie ze Real gra ciagle w nerwach bo jak koles dostaje pilke to nawet nie moze glowy podniesc bo przy sobie ma juz 3 pilkarzy i traci ja momentalnie.

Ogolnie wynik nawet ten 5:0 nie odzwierciedla tej roznicy ktora wczojra widzalem . Ta Barcelona ktora wczoraj zagrala pokonalaby z latwoscia kazdy zespol na swiecie. Bez watpienia najlepszy TEAM !!!

btw. Wczoraj na boisku przez prawie 75min przebywalo 8 wychowankow!!- znajdzcie podobny zespol w Europie albo na Swiecie :decayed: , potem bylo ich juz 9 (Bojan za Ville ) !!. Mes Que un Club :naughty: :naughty: