Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ale chyba nie myślisz że to co było wczoraj to jest prawdziwa różnicy między tymi drużynami, że Real jest tak słaby...

Z ciekawości obejrzę ten mecz, ale jestem pewien że mimo iż faktycznie Barca to number one to właśnie Real pretenduje na drugie miejsce w tym sezonie i ta różnica nie powinna być aż taka wyraźna...

Zwyczajnie chłopaki spękały i dały doopy jak jakieś leszcze...

To że Barca mogła zagrać tak jak wczoraj to w dużej mierze właśnie zasługa zawodników Realu że im na to pozwolili... To zupełnie co innego o czym mówił The Special One, że Barcie nie można dać zagrać Swojej piłki bo w takim przypadku porażka gwarantowana...

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest taka jedna piłkarska prawda: ,,gra się tak jak przeciwnik pozwala", a Real pozwolił Barcie na barrrdzzoooo dużo w tym meczu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jest taka jedna piłkarska prawda: ,,gra się tak jak przeciwnik pozwala", a Real pozwolił Barcie na barrrdzzoooo dużo w tym meczu :gwizdanie:

Właśnie o tej prawdzie również miałem wspomnieć :good:

Opublikowano

Podobnie jest z ekipą hiszpanii-jak im dasz pograć swoje to po tobie.

Tak czy siak Barsa tworzy świetny kolektyw jak żadna drużyna.

Opublikowano

Jarko zobacz mecz a potwierdzisz ze real nie istniał na boisku, prawda jest taka ze Barca jest strasznie zgranym zespołem a Real to indywidualiści którym jak gra sie nie klei to kupa,wiadomo w Barcelonie tez są tacy ale więcej widzą na boisku i dostrzegają partnerów, zauważcie ze Ronaldo jak traci piłke to nie ma ochoty sie wracać i bronić biega( to znaczy chodzi) jakby miał kupe w gaciach to ma być zespół :gwizdanie:..... wczoraj niczym nie błysnął i w rewanżu obstawiam zdecydowaną wygraną Barcelony po tym co zobaczyłem.

Opublikowano

Ja napiszę na przekór i twierdzę, że mistrzem Hiszpanii zostanie Real - choć dla mnie to obojętne :gwizdanie:

Z jednego powodu: ma szerszą kadrę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jarko zobacz mecz a potwierdzisz ze real nie istniał na boisku, prawda jest taka ze Barca jest strasznie zgranym zespołem a Real to indywidualiści którym jak gra sie nie klei to kupa,wiadomo w Barcelonie tez są tacy ale więcej widzą na boisku i dostrzegają partnerów, zauważcie ze Ronaldo jak traci piłke to nie ma ochoty sie wracać i bronić biega( to znaczy chodzi) jakby miał kupe w gaciach to ma być zespół :gwizdanie:..... wczoraj niczym nie błysnął i w rewanżu obstawiam zdecydowaną wygraną Barcelony po tym co zobaczyłem.

Przy wyniku 5-0 to nawet nie muszę widzieć meczu żeby stwierdzić że Real na boisku nie istniał.

Weź jednak pod uwagę ża Barca to juz trzeci sezon tej samej ekipy z małymi kosmetycznymi zmianami, a Real po raz kolejny buduje sie na nowo...

Wcale nie dziwi przewaga zgrania, zrozumienia po stronie Barcy, w rundzie rewanżowej może być już różnie...

Pożyjemy, zobaczymy :)

Ja napiszę na przekór i twierdzę, że mistrzem Hiszpanii zostanie Real - choć dla mnie to obojętne :gwizdanie:

Z jednego powodu: ma szerszą kadrę :naughty:

To trza przyznać, kadra tam wyjątkowo szeroka :gwizdanie:

Opublikowano

Jarko mysle ze roznica jest duzo mniejsza ..na 2-3 :0 , dobry i dojrzaly zespol poznaje sie potym ze nie peka i nawiazuje walke , Real wczoraj tej walki nie nawiazal ...co gorsza Mou pokazal ze nie jest tak do konca ztym zespolem (podobno Valdano na niego narzekal po meczu ).

Zreszta mniejsza o to obejrzyj i mecz i zobaczysz roznice . Barca nie pozwolila im na nic , nawet Di Maria nie mogl pilki przyjac nie mowiac o tym co zrobil Ronaldo w koncowce pod naroznikiem Barcelony... Kiwal tylko zapomnial ze juz nie ma pilki .

Opublikowano

Fajny wynik :decayed:

Jestem fanem Milanu i wali mnie liga Hiszpańska,najważniejsi w niej są super bufony,przereklamowany Ronaldo i spółka,chory klimat.

Daleko do atmosfery z Angielskich stadionów,gdzie potęgą jest drużyna...

GILI nie pitol :naughty:

:decayed: :decayed:

wiem co mówię :przebiegly:

Ronaldo,to się nadaje jako striptizerka na gejowskich wieczorach kawalerskich...taka z niego gwiazda,że powinnien grać z różowym kwiatkiem z uszkiem :polew: :polew:

Opublikowano

Jestem fanem Milanu i wali mnie liga Hiszpańska,najważniejsi w niej są super bufony,przereklamowany Ronaldo i spółka,chory klimat.

Ronaldo,to się nadaje jako striptizerka na gejowskich wieczorach kawalerskich...taka z niego gwiazda,że powinnien grać z różowym kwiatkiem z uszkiem :polew: :polew:

:good::decayed:

Opublikowano

:good::decayed:

:> :polew: :polew:

Barca :good: :oklaski:

Opublikowano

oto co się dzieje jak się dotknie żelu na glowie CR9 :polew:

http://www.youtube.com/watch?v=PsnJicjaj98&feature=player_embedded#!

chamstwo jak nic :angry:

Tylko tym wczoraj Ronaldo się popisał...

:good::polew:

:brawo: Barca!!! Real nie istniał nawet przez chwilę! Barca - miliony podań... Ich gra! :evil::good:

Opublikowano

Barcelona to jedna wielka rodzina. Takiej atmosfery nie ma w żadnym innym klubie na świecie. Przykład Iniesta stanął w obronie trenera jak ten został odepchnięty przez chama C. Ronaldo :good:. Po wczorajszym meczu było widać, że piłkarze Realu nie umieją przegrywać z honorem. Nawet Mourinho nic nie dał. Taki zadufany w sobie typ jak większość piłkarzy Realu. Jedynie szanuje Dudka i Casillasa. Coś czuje, że Real ponownie zakończy swoją przygodę na 1/8 finału LM :gwizdanie: :decayed:.

Opublikowano

Paweł Janas ma nową fuchę w Lechu:decayed: :decayed:

lech_udinese_snieg_470.jpg

Opublikowano

GILI :kox: :kox:

Co do Gran Derbi:

Kosmos. Barcelona potrafi naprawde grać nieziemską piłkę. W takiej formie w jakiej byli dziś jestem pewien, że żadna drużyna na świecie by sobie z nimi nie poradziła.

Prawdziwa poezja piłki.

Ale, ale!

Nie dajcie się zwieść!

Pamiętajcie!

Barca puta!

Real puta!

Solo Atleti!

Opublikowano
  • Autor

Barca puta!

Real puta!

Solo Atleti!

A po ludzku :kox:

Opublikowano

Kosmos. Barcelona potrafi naprawde grać nieziemską piłkę. W takiej formie w jakiej byli dziś jestem pewien, że żadna drużyna na świecie by sobie z nimi nie poradziła.

tja....tak samo sie podniecali w tamtym roku.....i co??..... trafili na Inter Mediolan.....i wpi*rdol :kox:
Opublikowano

puta - dziwka :kox: