Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 848,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to tylko gdybanie jakiegoś "taniego" portalu :wink4: ,który dzięki takim "tanim" sensacjom jest czytany :wink4:

wątpie żeby Juve kupowało gracza tylko dlatego że w dwumeczu strzelił 4 gole :gwizdanie:

Dokładnie, tak się właśnie rodzą złe informacje.

Tuttosport napisało, że Juventus może wyrazić zainteresowanie pozyskaniem Rudnevsa, co oznacza w polskim Internecie, że chce go kupić...

Opublikowano

Lech powinien w takim razie kupić Adebayora....bo też 4 im wsadził :sarcastic:

Opublikowano

makaveli brawa dla Twojeg Interu :notworthy: smiales sie z Juve w srode teraz ja smieje sie z Interu :polew:

Opublikowano

makaveli brawa dla Twojeg Interu :notworthy: smiales sie z Juve w srode teraz ja smieje sie z Interu :polew:

w zeszłym sezonie Lazio grało pod Inter (kto czyta ten wie o co kaman....afera wywołana przez Rome) teraz Inter gra pod Lazio....taki układ widocznie :gwizdanie:
Opublikowano

w tamtym roku Lazio nie gralo o nic a Roma walczyla z Interem o mistrza a ze Lazio nienawidzi Romy to podlozylo sie Interowi w meczu u siebie

Opublikowano

nie ukrywam że jestem świadomy że Inter nic nie ugra w tym sezonie....pod wodzą Beniteza :thumbdow:

pewnie będziemy świadkami (jak przed kilkoma laty) pojedynkami Inter-Juve o mistrzostwo Italii :kox:

za czasów Ronaldo(ten co nie używa żelu) w Interze zawsze byli za Juve :wallbash:

Opublikowano

Wiedziałem, że tak będzie. Benitez to marny trenerzyna... Wygrał Ligę Mistrzów w 2005 roku w Stambule tylko dlatego, że miał już przygotowany zespół przez Gérarda Houllier. Duży udział w wygraniu finału Ligi Mistrzów przeciwko AC Milanowi miał Jerzy Dudek. Przegrywać 3:0, później doprowadzić do remisu na 3:3 i w końcu wygrać w karnych :evil::decayed:. Piękny mecz The Reds :>.

Opublikowano

Piękny mecz The Reds :>.

najlepszy z najlepszych....ten mecz to ikona Ligi Mistrzów :notworthy:
Opublikowano

Piękny mecz The Reds :>.

najlepszy z najlepszych....ten mecz to ikona Ligi Mistrzów :notworthy:

TOP10 ligi mistrzów od początku jej istnienia biorąc pod uwagę wszystkie mecze nie tylko finały! :kox:
Opublikowano

jeszcze Manchster United - Bayern Monachium :kox:

i półfinał (2-wu mecz) Manchester United - Juventus Turyn i atak Yorke Cole :good:

finał Borussia Dortmund - Juventus Turyn i wejście Larsa Rickena i gol na 3-1 :good:

w sumie to sporo legendarnych meczy było :kox:

Opublikowano

jeszcze Manchster United - Bayern Monachium :kox:

i półfinał (2-wu mecz) Manchester United - Juventus Turyn i atak Yorke Cole :good:

finał Borussia Dortmund - Juventus Turyn i wejście Larsa Rickena i gol na 3-1 :good:

w sumie to sporo legendarnych meczy było :kox:

MU - Bayern też klasyka... Wszystko co może zdarzyć się w piłce. Już wygrana na wyciągnięcie ręki i w ciągu doliczonego czasu gry dwie bramki, które wszystko zmieniają i Ci którzy się radowali zmieniają się miejscami z tymi, którzy przegrywali i opłakują przegraną...

Kolejny meczyk Liverpoolu z Chealsea 4:4 1/4 finału 2008/2009... :evil:

Opublikowano

nie ma nowych zestawów typera?? :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Nie wyrobiłem się... :disgust:

Opublikowano

Nie wyrobiłem się... :disgust:

jasne :pleasantry:

taktyka dobra żeby być liderem typera na kolejny tydzień :tongue4:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 18:17_________________________________________________jutro podlicze ostatnią kolejke :good:

Opublikowano
  • Autor

:tongue4:

Dzisiaj rano już nie chciałem wrzucac, to trochę za późno żeby każdy miał czas na typowanie...

Opublikowano

:tongue4:

Dzisiaj rano już nie chciałem wrzucac, to trochę za późno żeby każdy miał czas na typowanie...

i dobrze, bo piję od wczoraj - w końcu będę ojcem, a to zobowiązuje :decayed: