Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda, że nie z Liverpoolem :gwizdanie:

:kox:

No i proszę... CHciałeś i możliwe! Gdyby tak udało się przejść Bragę to kolejnym przeciwnikiem może być Sparta albo Liverpool!

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 848,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Espanyol sercem do gry przerasta Real(ten z GD) ale ... Barca ich poprostu przewyzsza we wszystkich aspektach dzis 4-1 :kox: :kox:

5-1 Villa

Iniesta dostaje owacje na stojaco ... fajne sa takie obrazki na obcym terenie...

Opublikowano

:oklaski: dla Barcy :) jada po wszystkich po kolei :evil: dobrze ze wkoncu Borussia przegrala :good: licze ze Milan nie wygra dzisiaj

Opublikowano

Inter Mediolan klubowym mistrzem świata

dziękuje :notworthy: dziękuje :notworthy: dziękuje :notworthy:

a o czym to pisaliście :?: Barca ....pfffffff :polew:

Opublikowano

Inter Mediolan klubowym mistrzem świata

dziękuje :notworthy: dziękuje :notworthy: dziękuje :notworthy:

a o czym to pisaliście :?: Barca ....pfffffff :polew:

Bravo dla Interu ale nie mieli godnego rywala... :wink4: A Barca... Gromi wszystkich... :gwizdanie:
Opublikowano

tak czy inaczej podtrzymuje to co już wcześniej pisałem....Inter nic w tym (zapowiada sie także że w kolejnych)sezonie nie ugra :thumbdown:

Barca gra kapitalnie,ale wiadomo....każdy ma słabszy dzień...byle nie z nowu w półfinale LM :sarcastic:

Opublikowano

tak czy inaczej podtrzymuje to co już wcześniej pisałem....Inter nic w tym (zapowiada sie także że w kolejnych)sezonie nie ugra :thumbdown:

Barca gra kapitalnie,ale wiadomo....każdy ma słabszy dzień...byle nie z nowu w półfinale LM :sarcastic:

No dokładnie! Raczej nie będą grać wszystkich meczy idealnie...
Opublikowano

Milan przegral :notworthy:

Opublikowano

Benitezowi chyba woda sodowa do głowy uderzyła po wygraniu klubowych mistrzostw świata :blink:

- Jeżeli Inter chce, żebym był trenerem drużyny, to musi mi pozwolić w stu procentach kontrolować wszystko, co dzieje się z drużyną. Wsparcie musi być od początku do końca. W innym przypadku nie będziemy wygrywać - powiedział Benitez.
Opublikowano

Juve Juve Juve !!!

qelMmx73jaw

31 min - Fabio Quagliarella :kox::naughty::decayed:. Muszą go wykupić

Opublikowano

Skyliner i co z tego skoro 92 i 1-1 ja pier***e :rant: i jeszcze 2 sety byly a Milos do pustej nie trafil :gwizdanie: a jeb...Napoli znowu w 90 min strzelilo :wallbash: ktory to juz raz w tym sezonie wygrywaja w ten sposob

mialobyc 2 miejsce i 3 pkt do milanu a jest 4 i 5 pkt straty :angry:

Opublikowano

Nie oglądałem do końca, bo musiałem koniecznie wyjść... Jeszcze zdobędą scudetto :good::hi:. Będzie dobrze, tylko rzeczywiście szkoda tej straconej bramki w 92 min... :angry::wallbash:.

Opublikowano

Ogladal ktos wczoraj mecz Realu ?bo ja probowalem ale na to sie patrzec nie dalo . Sedzia sobie nie radzil , Real gral slabo , Negredo marnowal co mogl :decayed:

12 zoltych 2 czerwone... zenua , mysle ze jeszcze troche minie zanim Real zacznie grac jako tako. Jak to stwierdzili z C+ , Sevilla dala sie frajersko ograc hehee , i Real jest wielki jak nie gra z Barcelona :gwizdanie: .

Opublikowano

ja nie ogladalem ale liczylem na remis chociaz, jak to jest ze Barca zlala real ale np druzyny jak Valencia,Sevilla nie potrafia nawet zremisowac z realem :mysli: no to jaka przepasc :dziura: musi byc miedzy Barca a reszta druzyn?

Opublikowano

może podliczymy tą ostatnia kolejke typera i wyłonimy mistrza 2010 :naughty:

od nowego roku nowa tabela :mysli:

Opublikowano

dobra myśl ... :)

Opublikowano

no i sie Benitez pozegnal z Interem , szybko mu poszlo . Mou mu wyeksploatowal zawodnikow :decayed:

Opublikowano

bardzo dobrze :oklaski: