Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i dwójeczka KUN KUN :banan3: :banan3: :banan3:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 22:26_________________________________________________i trzy bajka KUN :dance2::krol:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i dwójeczka KUN KUN :banan3: :banan3: :banan3:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 22:26_________________________________________________i trzy bajka KUN :dance2::krol:

Swansea City to nie jest rywal najwyższych lotów...

Ciekaw jestem co pokażą przeciwko Man Utd, Chelsea, Arsenalowi i Liverpoolowi :naughty:.

Opublikowano

Nie interesuje mnie kto ile ma długu :cool1: widzę, że Ty dalej masz ten sam problem. Każde słowo napisane nie po twojej myśli na Barce, traktujesz jak atak, obrazę i od razu musisz walnąc jakąś ripostę.

Ale skoro też wierzysz, w to, co napisane jest w prasie, to ja również gratuluję :hi:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no i tyle mozemy pogadac w tej kwestii..

Nie mam problemu i nie mam racji w rozmowie z Toba :hi: . pozdrawiam :good:

Opublikowano

Ciekaw jestem co pokażą przeciwko Man Utd, Chelsea, Arsenalowi i Liverpoolowi :naughty:.

a co pokazali NIC nie oglądłeś[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 22:40_________________________________________________chodzi oczywiście co pokazali Man Utd, Chelsea, Arsenalowi i Liverpoolowi[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 22:41_________________________________________________Czwóreczka KUN i nie mam pytań ManC :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan:
Opublikowano

a co pokazali NIC nie oglądłeś[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 22:40_________________________________________________chodzi oczywiście co pokazali Man Utd, Chelsea, Arsenalowi i Liverpoolowi[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 22:41_________________________________________________Czwóreczka KUN i nie mam pytań ManC :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan:

a miał trafić do Juve... :gwizdanie:. W czwartek wszystko wyjdzie... :przebiegly:

Opublikowano

ManC bedzie mocne w tym sezonie :good: :good:

Opublikowano

Za niedługo "Bunga Bunga Cup"

Juve vs AC Milan :naughty::kox::decayed:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 12:20_________________________________________________ :naughty::kox::slina::decayed::evil:

jzYhNlLWXvQ

Opublikowano

Za niedługo "Bunga Bunga Cup"

Juve vs AC Milan :naughty::kox::decayed:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 12:20_________________________________________________ :naughty::kox::slina::decayed::evil:

jzYhNlLWXvQ

:kox: mam nadzieję, że nie tylko dzisiaj usłyszymy ten hymn na stadionie Wisły :gwizdanie:

Opublikowano

Dobry dzien na dzisiaj??

Wisla wygrywa 3:1

Real pokonuje Barce 2:0

:)

Opublikowano

Wisla wygrywa 3:1

Real pokonuje Barce 2:0

:)

Barca wygrywa 2-1

A Wisła remisuje 1-1 :decayed:

Opublikowano

Robimy tutaj typera? :polew::naughty:

Wisła zremisuje 0-0 i Barca tez zremisuje ale 1-1 :gwizdanie:

Opublikowano

Real strzeli o jedną bramkę więcej niż Barca :rolleyes:

Opublikowano

mozliwe :) ale czy realne ... Real troche stracil swoj atut - wlasna publicznosc , szpital i brak przygotowania wBarcelonie . W 3 dni sie duzo nie nadrobi ale ... CN to inny teren .

Obstawilbym 2-0 dla Barcelony ... Messi i Pedro .

Sanchez zajezdzi Marcelo chyba ze Marcelon predzej polamie komus noge , bo to taka jest franca ze dramat... Wali po kostkach dobrze

Opublikowano

Będzie ciężko :wink4: mecz dopiero o 23? :confused4:

Opublikowano

Będzie ciężko :wink4: mecz dopiero o 23? :confused4:

no trochę późno niestety.

Nie oszukujmy się, Barcelona na pewno zagra nieco lepiej - ale na pewno nie nadrobią w 3 dni wszystkich braków, które były widoczne na SB. Dlatego szykuje się ciekawa noc dziś :)

Opublikowano

Wisła wygra 2:0 z Apoelem

Barca wygra 2:0 z Realem

i tak będzie :kox::naughty:

Opublikowano
  • Autor
IMG_8421_cr.JPG
Opublikowano

z powodu awarii kompa nie jestem w stanie ogarnąć typera przez ok tydzień ...sory :hi:

Opublikowano

Przez telefon nie możesz? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

z powodu awarii kompa nie jestem w stanie ogarnąć typera przez ok tydzień ...sory :hi:

Wstawić jakiś nowy zestawik :?: