Opublikowano 6 Kwietnia 201610 l Widać, że już osiagnales ich poziom tak trzymaj! W końcu Barka ma 12 zawodnika, a NIKT nie powinem go mieć to jest chore. A jak wspominasz sezonowcow , którzy płaczą, że w szkole będą się nabijac że Real przegrał, to koks. Chłopie na idź dalej na realmadrid czy barcelone czytać dzieci W rewanżu będzie ciężko twierdza zostanie postawiona i po temacie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 Kwietnia 201610 l Pytanie wieczoru brzmi - co oglądać za tydzień, w rewanżach ? Zapowiadają się dwie batalie
Opublikowano 6 Kwietnia 201610 l Widać, że już osiagnales ich poziom tak trzymaj! W końcu Barka ma 12 zawodnika, a NIKT nie powinem go mieć to jest chore. A jak wspominasz sezonowcow , którzy płaczą, że w szkole będą się nabijac że Real przegrał, to koks. Chłopie na idź dalej na realmadrid czy barcelone czytać dzieci W rewanżu będzie ciężko twierdza zostanie postawiona i po temacie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Goraczkujesz sie jak wspomniany sezonowiec
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l to co, dzisiaj Borussia odpala w kosmos 'Pool? po demolce którą zgotowali Totkom, to raczej pewne, c'nie?
Opublikowano 7 Kwietnia 201610 l No to zaczynamy EDIT: 36. minuta i 0:1 LIV ale ogólnie to mecz taki sobie... Edit: 49. minuta i remis w Dortmundzie
Opublikowano 9 Kwietnia 201610 l Dooooobre Nie wiem które lepsze Fantastyczny mecz na Upton Park WHU nieźle miesza Edytowane 9 Kwietnia 201610 l przez Kamyk
Opublikowano 9 Kwietnia 201610 l Kto następny ? Widzę że Real lekko podqrwiony ostatnim popisem w LM chce sobie poprawić humor przed rewanżem
Opublikowano 9 Kwietnia 201610 l Nie oglądam, ale z tego co czytałem to wynik nie odzwierciedla meczu. Bądź co bądź czekam do wtorku... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Kwietnia 201610 l Alan Pardew ze swoim Crystal Palace wygrali pierwszy mecz w tym roku. Chelsea w plecy. Cienki ten Pedro niesamowicie. A pamiętam jaki zły byłem gdy podpisywał kontrakt z Blues. O Falcao z litości nie będę się wypowiadał. . po prostu wspaniały mecz Lisów nie można przestać bić brawo jak się na nich patrzy prosty futbol pressing, podania, celność, szybkość, zaangażowanie i zero zbędnych kombinacji nawet granie w dziada przynosi efekty jak u nikogo innego Drinkwater, Albrighton, Morgan, nie mogłem się napatrzeć na Hutha no i na Kante, który jest jak wrzód na tyłku, upierdliwy maksymalnie dla każdego przeciwnika grają podstawowym składem, nie ma wcale kontuzji, wszyscy uśmiechnięci no rewelacja i do tego Vardy który zrobi wtedy to, co trzeba akurat zrobić no pięknie rozczarował tylko Ulloa, no ale to już detal po prostu pięknie !
Opublikowano 10 Kwietnia 201610 l A Tottenham goni... 75. Minuta i 2:0 vs MU Edit: Niesamowite! Już 3:0 Kilka minut i po MU
Opublikowano 10 Kwietnia 201610 l Żadne zaskoczenie. Remis przed meczem brałbym w ciemno miałem nadzieję na taki wynik ale jak mamy kilku słabych kolesi w drużynie, to nie maco się czarować