Opublikowano 10 Września 20169 l no jak na razie to nie ma na nich siły świetnie w każdej formacji może w bramce nerwowo poza tym, po prostu poezja zostaje pogratulować zwycięstwa
Opublikowano 12 Września 20169 l ależ bramę Costa trafił jest idiota, ale grać potrafi . Lukaku show time !!!
Opublikowano 13 Września 20169 l PSG - Arsenal? co oglądacie ? Edytowane 13 Września 20169 l przez Kamyk
Opublikowano 13 Września 20169 l Zgadnij Edit. Szukam City a tu zonq,patrze w internetach a tu przełożony,o co kaman? Edit kolejny. Ściana wody.Nie zamkli dachu?Nie,szkoda nerwów.W takim razie PSG vs Arsenal. Wysłane z s7 Edge Edytowane 13 Września 20169 l przez chudy13101980
Opublikowano 13 Września 20169 l Milik to mnie lekko wqrwiać zaczyna..... dzisiaj na przykładzie Barcy i Bayernu widać, że reforma LM byłaby więcej niż wskazana po uj te kluby mają grać w fazie grupowej to nie wiem ? i po co Zibi się upiera że to pomysł bez sensu, to w ogóle nie czaję LM to na serio klub elitarny, i taka jest prawda
Opublikowano 14 Września 20169 l Z Legią będzie to samo i postrzelają sobie zawodnicy a może i bramkarz sie załapie
Opublikowano 14 Września 20169 l wiem może nie skończy się tak jak wczoraj na Camp Nou, ale żenua gwarantowana
Opublikowano 14 Września 20169 l a wiecie że Celtic ma nowego sponsora na przyszły sezon ? Edytowane 14 Września 20169 l przez Kamyk
Opublikowano 14 Września 20169 l Legia znow bedzie lepsza niz Celtic ? Edytowane 14 Września 20169 l przez Ogi
Opublikowano 14 Września 20169 l No ciekawe co to dzisiaj będzie w Stolycy? Sam jestem ciekawy jak daleko nasza liga odstaje Nie ma to tamto
Opublikowano 14 Września 20169 l No ciekawe co to dzisiaj będzie w Stolycy? Sam jestem ciekawy jak daleko nasza liga odstaje Dokładnie tak miało brzmieć pytanie EDIT: Młodzi Legioniści nie dostali srogich batów... Czekamy na dorosłych. http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/uefa-youth-league-porazka-legii-warszawa-z-borussia-dortmund/tytdb6