Opublikowano 19 Marca 20188 l "Bayern potwierdził jednocześnie informację, że pozyskaniem Lewandowskiego, który ma kontrakt z Bawarczykami ważny do lata 2021 roku, zainteresowany jest Manchester United. Nie wymieniał z kolei w tym wypadku Realu Madryt. " takie tam wyczytane na Onecie.
Opublikowano 23 Marca 20188 l StanowskiKrótko celnie i na temathttps://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/premier-league/jose-mourinho-trener-manchesteru-united-bezczelny-po-odpadnieciu-z-ligi-mistrzow/9hmf6mn
Opublikowano 24 Marca 20188 l 10 godzin temu, Kris1909 napisał: Piłka nożna, gol którego nie ma, karny którego nie było ? To już zaczyna męczyć, a tlunaczenie że to piękno takiego sportu..... Pierd.... nie
Opublikowano 26 Marca 20188 l Moim zdaniem w kadrze gorzej niż w Napoli, chociaż tam często gra z ławki, ale umie rozruszać towarzystwo, niezły technicznie, potrafi dobrze dograć, gole to rzadkość, ogólnie najlepiej gra w środku pola, im bliżej do bramki tym gorzej.
Opublikowano 27 Marca 20188 l U Zielińskiego jest coś nie tak z głową, bo poza tym to chłopak ma konkretne papiery na granie. Technicznie to takiego Lewego nakrywa czapką. Obie nogi, przegląd pola, szybkie myślenie, ostatnie podanie, tylko to wszystko jak krew w piach bo na boisku pokazuje z tego 20%. Ja myślę, że on potrzebuje klubu, gdzie będzie sam kierował grą i pruł po 90 minut co kolejkę, bo takie ogony i to jeszcze przy Hamsiku, gdzie robi za uzupełnienie, źle na niego wpływają. On musi wreszcie zacząć brać ciężar gry na siebie, a w Napoli tego miał nie będzie. A potem to wszystko się przekłada na reprę. Ja natomiast nie trawię Linettego. Zieliński gra poniżej oczekiwań, ale przynajmniej parę razy w meczu ma te swoje przebłyski i bądź co bądź miał w eliminacjach chyba z 6 asyst, a Linetty to ani gry, ani liczb. Snuje się po tym boisku bez celu. Nie wiem, może to wina Nawałki, że tak go ustawia, ale serio wolę Krychę w obecnej formie, bo przynajmniej go widać. Edytowane 27 Marca 20188 l przez Yuri22