Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l narazie ten mecz średni :gwizdanie: No to jest prawda, obie drużyny się boją otworzyć i taki jest skutek No ale czerwień zasłużona
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l narazie ten mecz średni :gwizdanie: No to jest prawda, obie drużyny się boją otworzyć i taki jest skutek No ale czerwień zasłużona nom, zamiast grać to zajmują się aktorstwem
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l ładnie śmiga http://real-barcelona-live.blogspot.com/2011/04/barcelona-real-madrid-live-stream.html
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l ładnie śmiga http://real-barcelona-live.blogspot.com/2011/04/barcelona-real-madrid-live-stream.html Ja oglądam na Sopcascie, rosyjski kanał Navip HD
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l ładnie śmiga http://real-barcelona-live.blogspot.com/2011/04/barcelona-real-madrid-live-stream.html Ja oglądam na Sopcascie, rosyjski kanał Navip HD ja na C+
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l ja na C+ No to masz o wiele lepiej Ja tam takich luksusów nie mam i muszę się zadowolić internetową transmisją
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l ja na C+ No to masz o wiele lepiej Ja tam takich luksusów nie mam i muszę się zadowolić internetową transmisją to wpadaj, daleko nie masz
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l to wpadaj, daleko nie masz Późna pora ale dziękuje no to nastepnym razem, weź kolezanki, dziewczynę... [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 23:38_________________________________________________gol :gwizdanie:
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l No to mnie uprzedziłeś, ja mam dopiero karnego, strzelili minute po Twoim poście
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l No to mnie uprzedziłeś, ja mam dopiero karnego, strzelili minute po Twoim poście może był drugi karny, a ja przegapiłem
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l No to mnie uprzedziłeś, ja mam dopiero karnego, strzelili minute po Twoim poście może był drugi karny, a ja przegapiłem Transmisje mam opóźnioną :gwizdanie: Ale spoko, jeszcze przed nami conajmniej 270 następnych minut Barcelona - Real
Opublikowano 16 Kwietnia 201115 l Kiedy Messi podawał do Villi ten powinien przypierdzielić z lewej nogi, a nie strzelać prawą . Dopiero pod koniec mecz się ożywił. Dużo żółtych kartek i zasłużona kartka dla Raula Albiola. We wtorek Barca wygra .
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Powinno być 0 1 dla Barcy Panowie jestem pewien jednego - na finał CdR wróci napewno Puyol i Mascherano i Guardiola cos napewno wymysli... Kuźwa po co Messi lobował [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 11:09_________________________________________________ Kiedy Messi podawał do Villi ten powinien przypierdzielić z lewej nogi, a nie strzelać prawą . Dopiero pod koniec mecz się ożywił. Dużo żółtych kartek i zasłużona kartka dla Raula Albiola. We wtorek Barca wygra . Ja pier**le Tośty kibic W środę........
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Mecz taki sobie , mialem wrazenie ze Barcelona grala na 70-80% nie chciala tu przegrac i nie chciala tez sie zbytnio przemeczac. Puyol chyba zdjety asekuracyjnie... Mou juz placze o kartke ale chyba nie widzial powtorek ...najpierw przyjecie reka w polu karnym potem Villa za szyje sprowadzony do parteru . Realowi moze i sie karny nalezal ogolnie z przebiegu gry remis to sprawiedliwy wynik. Rozwala mnie tylko to ze Mou twierdzi ze w pierwszej polowie byli rowni ...jak oni nie wahali pilki grali szybko do przodu i wlasciwie czekali tylko na katry ...jak tak ma wygladac gra tej WSPANIALEJ DRUZYNY pod WODZA WSPANIALEGO JAKZE JOSE :polew: to ja chyba podziekuje tym napinacza z Madrytu ... Ich Real nie gra nawet w 30% tak jak gral za wielkich Galaktikos ale moze to i dobrze bo od kilku lat to Barca jest wyznacznikiem tego jak wyglada piekny football.
Opublikowano 17 Kwietnia 201115 l Nic dodać - nic ująć [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 12:08_________________________________________________Powtórka leci :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 12:08_________________________________________________Real miał atut swojego boiska.. Zobaczymy na Estadio Mestalla