stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 w angielskiej lidze nie grają spokojni piłkarze ( dlatego nie grają tam polacy )
akjam Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Oglądam już studio i Tevez nie gra więc jednego wariata mniej. czy ja wiem czy to plus....wyjdzie jakiś żółtodziób co będzie chciał się pokazać,a Tevez biegałby rutynowo No z drugiej strony może tak być... No coż, pozostało nam trzymać kciuki! w angielskiej lidze nie grają spokojni piłkarze ( dlatego nie grają tam polacy ) Tam grają Warioty! [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 20:58_________________________________________________Kolejorz!!! :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 w angielskiej lidze nie grają spokojni piłkarze ( dlatego nie grają tam polacy ) Tam grają Warioty! tam grają wyszkoleni rzemieślnicy a nie amatorzy zaślepieni kasą
akjam Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Oglądam już studio i Tevez nie gra więc jednego wariata mniej. czy ja wiem czy to plus....wyjdzie jakiś żółtodziób co będzie chciał się pokazać,a Tevez biegałby rutynowo Adebayor... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 trzymam za Lecha Lecę na meczyk, obejrzeć z kumplami... Obyśmy się spotkali za dwie godzinki w dobrych humorach.
stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 widać, że manchester wyszedł na mecz w ogóle nie skoncentrowany
jarko Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Denerwuje mnie Kriwiec - sporo strat...
Gość DiM Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 a mnie pomocnik komentatora[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 21:23_________________________________________________ 2-0
Zmija Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 chyba trzeba duzy worek szykowac....;/ narazie strzelaja gole z taka latwoscia jak na treningu.
stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 sporo strat lecha..... mało walki "krew za krew"
Zmija Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 strasznie chaotycznie, bez pomyslu..
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Oglądam już studio i Tevez nie gra więc jednego wariata mniej. czy ja wiem czy to plus....wyjdzie jakiś żółtodziób co będzie chciał się pokazać,a Tevez biegałby rutynowo Adebayor... :gwizdanie: było krakać
jarko Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Haha podoba mi sie jak kibice MC obstwaili kibiców Lecha po obu stronach... Przy jednej powtórce było widać jak tylko coś wymahują do Kolejorza zza podwójnego szeregu ochroniarzy
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 ci w żółtych kamizelkach niezłą sraczke muszą mieć
stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Oglądam już studio i Tevez nie gra więc jednego wariata mniej. czy ja wiem czy to plus....wyjdzie jakiś żółtodziób co będzie chciał się pokazać,a Tevez biegałby rutynowo Adebayor... :gwizdanie: było krakać nie dość, że się nie zna na futbolu to jeszcze wykrakał
Rekomendowane odpowiedzi