jarko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Nie Twoja wina, czasami tak jest że Ty widzisz fotę a inni już nie. A szczególnie jak Ty ją wklejasz... Nie mam pojęcia czemu się tak dzieje, ale się dzieje. Nie ważne BTW W Poznaniu jak zwykle Rudnev szoł i... FAJNY MECZYK
Gość Damian A4 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 True [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 20:02_________________________________________________ [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 20:03_________________________________________________
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 jarko fajny meczyk to będzie o 20 55 doczekać się nie mogę, Mata kontra Silva ależ jestem ciekaw, jak to będzie wyglądało .......
jarko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dajmón, co się jąkasz ? :naughty: jarko fajny meczyk to będzie o 20 55 doczekać się nie mogę, Mata kontra Silva ależ jestem ciekaw, jak to będzie wyglądało ....... O, trza będzie obejrzeć. BTW Rudnev hat-trick :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dajmón, co się jąkasz ? :naughty: jarko fajny meczyk to będzie o 20 55 doczekać się nie mogę, Mata kontra Silva ależ jestem ciekaw, jak to będzie wyglądało ....... O, trza będzie obejrzeć. BTW Rudnev hat-trick :gwizdanie: czyżby jego ostatni mecz w naszej lidze ?
jarko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Heh, no pewnie ciężko go będzie zatrzymać... Niewątpliwie piłkarz rundy - już dawno u Nas nie było takiego snajpera...
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Heh, no pewnie ciężko go będzie zatrzymać... Niewątpliwie piłkarz rundy - już dawno u Nas nie było takiego snajpera... już wkrótce będzie jakiś następca ( Piech, Jankowski) ew. Nakoulma :gwizdanie:
jarko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Już mieliśmy tu niejakich Zahorskich, Jarków czy Sobiechów...
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Już mieliśmy tu niejakich Zahorskich, Jarków czy Sobiechów... Sobiech sobie sam winien Mam nadzieję, że w zbilżającym się towarzyskim meczu Piech pokaże, że warto na niego stawiać ( moim skromnym zdaniem - jeden w większych walczaków w naszej lidze )
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 to co zrobił Aguero .... mistrzostwo po prostu a do tego Nasri na ławce, tak jak Dzeko i brak Richardsa ależ Mancini miesza składem , niesamowite
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 z bólem serca muszę to przyznać, że M.C. jest póki co najlepiej poukładanym zespołem w l. ang A Aguero najlepszym transferem w tym sezonie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Już mieliśmy tu niejakich Zahorskich, Jarków czy Sobiechów... Sobiech sobie sam winien Mam nadzieję, że w zbilżającym się towarzyskim meczu Piech pokaże, że warto na niego stawiać ( moim skromnym zdaniem - jeden w większych walczaków w naszej lidze ) Walczak... To dobre ale na Naszą ligę :gwizdanie: No chyba że się jest obrońcą jak Wasil to co zrobił Aguero .... mistrzostwo po prostu a do tego Nasri na ławce, tak jak Dzeko i brak Richardsa ależ Mancini miesza składem , niesamowite Przegapiłem
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Już mieliśmy tu niejakich Zahorskich, Jarków czy Sobiechów... Sobiech sobie sam winien Mam nadzieję, że w zbilżającym się towarzyskim meczu Piech pokaże, że warto na niego stawiać ( moim skromnym zdaniem - jeden w większych walczaków w naszej lidze ) Walczak... To dobre ale na Naszą ligę :gwizdanie: No chyba że się jest obrońcą jak Wasil no, np Brożkowi zawsze tego brakowało
jarko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wiecznemu talentowi to chyba najbardziej talentu brakowało :gwizdanie: z bólem serca muszę to przyznać, że M.C. jest póki co najlepiej poukładanym zespołem w l. ang A Aguero najlepszym transferem w tym sezonie :gwizdanie: Czyli co, fajny byłby finał Real - MC
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wiecznemu talentowi to chyba najbardziej talentu brakowało :gwizdanie: z bólem serca muszę to przyznać, że M.C. jest póki co najlepiej poukładanym zespołem w l. ang A Aguero najlepszym transferem w tym sezonie :gwizdanie: Czyli co, fajny byłby finał Real - MC owszem, nie Real - M. U
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Czyli co, fajny byłby finał Real - MC owszem, nie Real - M. U nie psuć mi wieczoru, ok ???????? cały czas dojść do siebie nie mogę po grupowej .................
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Czyli co, fajny byłby finał Real - MC owszem, nie Real - M. U nie psuć mi wieczoru, ok ???????? cały czas dojść do siebie nie mogę po grupowej ................. każda porażka jest podstawą przyszłego sukcesu Mam nadzieję, że skład czerwonych diabłów zostanie wzmocniony, zwłaszcza, że Vidic długo nie pogra :gwizdanie:
jarko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 każda porażka jest podstawą przyszłego sukcesu Czyli twierdzisz że Real przegrał po to by mistrza zdobyć ? Czy to raczej długoterminowa podstawa ?
Rekomendowane odpowiedzi