Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Bo taka Legia ma jakieś szanse powalczyć o LM, Ruch niestety nie. A do fazy pucharowej w LE jak najbardziej im życzę żeby się dostali. Jedna sprawa jak kto gra w lidze, druga jak w pucharach - a wiesz że to czasami dwa różne oblicza ;)

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:05 ----------

http://gotowidowalki.pl/ :naughty:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 843,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bo taka Legia ma jakieś szanse powalczyć o LM, Ruch niestety nie. A do fazy pucharowej w LE jak najbardziej im życzę żeby się dostali. Jedna sprawa jak kto gra w lidze, druga jak w pucharach - a wiesz że to czasami dwa różne oblicza ;)

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:05 ----------

http://gotowidowalki.pl/ :naughty:

dobrze o tym wiem :wink4: Ale jak legła dalej bedzie robiła wyprzedaże, to dostanę wpie*dol z dryżyną z malty i bedzie po pucharach....

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:15 ----------

jarko, w małopolsce macie bodajże dwie grupy w IV lidze, do III ligi awansują dwie drużyny z I miejsca ?

Opublikowano
  • Autor

Tak, dokładnie. Dwie grupy i awansują tylko wygrani....

Opublikowano
Tak, dokładnie. Dwie grupy i awansują tylko wygrani....

czyli macie widzę spore szanse :naughty: klepnąć orzeł balin u siebie i niezłą macie przewagę :kox:

Opublikowano
  • Autor

Z Orłem mamy wyjazd... I nie jest tak kolorowo jakby się wydawało... W Balinie jest sponsor z ambicjami conajmniej jak kiedyś mieli w Heko Czermno, czy teraz w Limanovii...

Opublikowano
Z Orłem mamy wyjazd... I nie jest tak kolorowo jakby się wydawało... W Balinie jest sponsor z ambicjami conajmniej jak kiedyś mieli w Heko Czermno, czy teraz w Limanovii...

Jeżeli macie świetną atmosferę w teamie ( plus ambicje i trochę $ ) - dacie radę, z mojego małego doświadczenia tak z tego wynika.:wink:

Gdy kiedyś walczyliśmy o awans do okręgówki, klepaliśmy takie drużyny jak GKS II Katowice z kilkoma kadrowiczami z I zespołu ( atmosfera była u nas za***ista, bo nie było kasy i nikt na nas nie stawiał) na koniec wyszło tak, że musieliśmy przegrać ostatnie mecze, żeby awansował nasz sąsiad zza miedzy, który miał kasę.... :thumbdown:

Opublikowano

Jarko jak tam Hutnik? Bedzie awans? :naughty:

Opublikowano

BTW.

Nie wiem czy Ci tydzień temu wspominałem :decayed:, ale kiedyś w którejś tam rundzie PP graliśmy z Ruchem ( w Ruchu grał wtedy jeszcze Molek, Ćwielong, Messi + kilku innych z I zespołu) dostaliśmy chyba 7:1 - stanley zaliczył asystę :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Za dwa lata i wyjazd na Podkarpacie obowiązkowo :naughty: BTW Resovia w przerwie zimowej podpytywała o Naszego bramkarza ;)

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

BTW.

Nie wiem czy Ci tydzień temu wspominałem :decayed:, ale kiedyś w którejś tam rundzie PP graliśmy z Ruchem ( w Ruchu grał wtedy jeszcze Molek, Ćwielong, Messi + kilku innych z I zespołu) dostaliśmy chyba 7:1 - stanley zaliczył asystę :whistling:

Mogłeś mówić, ale ja też mogę nie pamiętać :kox:

Pamiętam na pewno: WSTAŃ, do góry głowę wznieś :naughty::naughty::naughty:

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

Jeżeli macie świetną atmosferę w teamie ( plus ambicje i trochę $ ) - dacie radę, z mojego małego doświadczenia tak z tego wynika.:wink:

Gdy kiedyś walczyliśmy o awans do okręgówki, klepaliśmy takie drużyny jak GKS II Katowice z kilkoma kadrowiczami z I zespołu ( atmosfera była u nas za***ista, bo nie było kasy i nikt na nas nie stawiał) na koniec wyszło tak, że musieliśmy przegrać ostatnie mecze, żeby awansował nasz sąsiad zza miedzy, który miał kasę.... :thumbdown:

Atmosfera w drużynie podobno jest rewelacyjna. Gramy praktycznie samymi wychowankami, czyli piłakrze którze razem na Nowohuckich osiedlach się wychowywali i przede wszystkim znają się od trampkarza... Oczywiście nie każdy z nich jest kibicem Hutnika, ale podobno są zgraną ekipą - tak twierdzą wtyczki :naughty: Finansowo - wychodzimy na prostą, premie i wypłaty w miarę regularnie :)

Opublikowano

Za dwa lata i wyjazd na Podkarpacie obowiązkowo :naughty: BTW Resovia w przerwie zimowej podpytywała o Naszego bramkarza ;)

Za dwa albo za trzy bo u nas ciśnienie na awans jest duże, jeśli nie w tym roku to w następnym musowo. Ja liczę, że za rok to ja zawitam do KRK, ale na Cracovie :decayed:

A widzisz, nie wiedziałem, że chcieli Wam bramkarza zakupić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No podobno z Dolcanem była rywalizacja o niego, ale niestety złapał jakiś drobny uraz i został u Nas na rundę wiosenną jeszcze.

Ale widzę że ciągnie Cie do Krakowa :naughty: Craxa jak spadnie to zaraz wróci, także jak nie ekstraklasa to musicie na Nas poczekać :wink:

Opublikowano

Nawet jak się obudziłem to śpiewałem: więc wstań....

Jeden Bóg wie ile to było razy zaśpiewane tej nocy...:decayed:

Opublikowano
Craxa jak spadnie to zaraz wróci, także jak nie ekstraklasa to musicie na Nas poczekać :wink:

Jak Craxa teraz spadnie a my awansujemy to spotykamy się z nimi w I lidze :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Nawet jak się obudziłem to śpiewałem: więc wstań....

Jeden Bóg wie ile to było razy zaśpiewane tej nocy...:decayed:

Chyba za każdym razem jak się mijaliśmy, a robiliśmy to dosyć często :naughty:

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Craxa jak spadnie to zaraz wróci, także jak nie ekstraklasa to musicie na Nas poczekać :wink:

Jak Craxa teraz spadnie a my awansujemy to spotykamy się z nimi w I lidze :naughty:

Okocimski to już chyba awansował, ja trzymam kciuki za Stomil z drugiego :naughty:

Opublikowano

Okocimski to już chyba awansował, ja trzymam kciuki za Stomil z drugiego :naughty:

Okocimski pewnie tak, drugie miejsce wierze ze będzie Resovii :kox:

Opublikowano

Widzew - Ruch 0:1 w 6 min :naughty:

Opublikowano

Stanley ale sam powiedz że płyta boiska na Widzewie jest w europejskich standardach :naughty:

Opublikowano
Stanley ale sam powiedz że płyta boiska na Widzewie jest w europejskich standardach :naughty:

kij tam na widzewie, zobacz jakie kartofliska moją stadiony na euro ( lech, śląsk :polew: )

Opublikowano

Nie mogę się tego Euro doczekać :decayed: kilka procent kobiet pytanych o to kto wygra Euro 2012 wskazało Brazylię :polew:

---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 13:09 ----------

A jak tam pracę na Śląskim w Chorzowie?