Opublikowano 2 Kwietnia 201214 l widząc radość sir Alexa po zdobytych bramkach, widzę, że ten człowiek dalej ma głód sukcesu i głód zdobywania mistrza anglii - to jest przeebane:kox: Wiem, że reakcje trenerów są różne, ale takich reakcji u Manciniego nie widziałem, no ale wiadomo - dla niego to jest tylko kasa PS. Wiedziałem, że to będzie trudny mecz... W sumie ostatni zespół jaki zagarnął MU tytuł mistrza - to właśnie Blackburn, jeszcze z Alanem Shearerem w składzie
Opublikowano 3 Kwietnia 201214 l AC Milan za pośrednictwem swojej oficjalnej strony internetowej poinformował, że Antonio Cassano zakończył wszelakie testy medyczne ze skutkiem pozytywnym.
Opublikowano 3 Kwietnia 201214 l Cos czuje,ze dzisiaj Milan sprawi niespodzianke. Bylem w zyszlym tyg w Mediolanie,ale w dniu meczu ceny biletow bylo okolo 550eur....
Opublikowano 3 Kwietnia 201214 l do 25 min... ---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:04 ---------- 39. min - Arkadiusz Piech.
Opublikowano 3 Kwietnia 201214 l FC BARCELONA: Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Puyol, Xavi, Busquets, Iniesta, Fabregas, Messi, Cuenca. AC MILAN: Abbiati - Abate, Mexes, Nesta, Antonini, Nocerino, Ambrosini, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Robinho.
Opublikowano 3 Kwietnia 201214 l na jakim kanale leci Barca Milan? http://www.transmisje.info/index.php?option=com_content&view=article&id=106&Itemid=49