GILI Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 jeszcze chwila i się będą czołgać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Karny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 to sędzia chyba pojechał po bandzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Karny z d*py,dla nas lepiej bo szwaby będą musiały ruszyć mocniej. Wysłane z Nexusa 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 widocznie musiał być..tak się psuje widowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Tez byłem tego zdania ale z tej powtórki Juz Inaczej to wyglądało. BTW Wydaje mi się ze jednak było kilka sytuacji, w których sędzia gwizdal na korzyść gospodarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 sędzia z Włoch pytam - po co ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Drugiego gola helmutom strzelili jak dzieciakom ... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 pozamiatane Neuer przykozaczył auf wiedersehen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Hell yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Drugiego gola helmutom strzelili jak dzieciakom ... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka W drugiej połowie Francja lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 gospodarz musi grać dalej ale po co on wpuścił na boisko Gotze ? dotknął ze dwa razy piłki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 sędzia wypaczył wynik meczu takie moje zdanie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 tomaszewski ostro w jedynce jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) chyba, jednak prawidłowo odgwizdany Edytowane 7 Lipca 2016 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Uhm Tak samo Boateng skakał, ręce w górze Wtedy też sędzia gwizdnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Marciniak by tego nie odgwizdał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 https://twitter.com/OnetSport/status/751174006464741376 . jednak Mark C. https://twitter.com/Polsport/status/751334147734532096 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 chyba, jednak prawidłowo odgwizdany Dokładnie o tej powtórce mówiłem wczoraj. W pierwszym momencie byłem zdania, że sędzia popełnił błąd ale później zmieniłem zdanie. Spóźniony ratował się ręką aby zablokować strzał głową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi