Ogi Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Juve jest w stanie kupić Higuaina za tą kasę bez sprzedaży Pogby bo finanse to oni mają bardzo dobre To że ich stać to nie wątpię, bardziej chodzi mi o to że ktoś jest gotów zapłacić za niego tyle - Świat staje na głowie. A Pogba jeszcze w Juve na razie tylko dziennikarze go sprzedają za coraz większe sumy.
Kamyk Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 A Pogba jeszcze w Juve na razie tylko dziennikarze go sprzedają za coraz większe sumy fakt z tego co gdzieś widziałem to poleciał na 2 tygodnie na wakacje do jueseja więc pocałujta mnie wszyscy w czarny tyłek potrzebny jest na Wyspach, że ho ho ho . a jednak to zrobili no gamonie http://english-breakfast.przegladsportowy.pl/2016/07/25/straszliwie-sam-czyli-najgorsza-praca-swiata/
Ogi Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 A teraz niby Napoli za Milika 32mln euro . Powariowali.
Skyliner89 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 To JUVE zaszalało z tym transferem Higuaina... . Za tą kwotę spokojnie by kupili Lewandowskiego, ale pewnie woleli ogranego w Serie A Higuaina. Alves, Pjaca, Pjanić, Benatia, a teraz Higuain.Niezła paka się szykuje .To we wrześniu lub październiku trzeba na meczyk jechać Pogba nie trafi do Manchesteru UTD
Ogi Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Lewego by za tyle nie kupili, była oferta z PSG za 100mln Euro i została odrzucona ze stwierdzeniem że nie potrzebują pieniędzy i nie ma takich za które są w tym momencie gotowi go sprzedać, zresztą obiecali Carlo że Lewego nie sprzedadzą. A Juve ma skład imponujący, jeszcze Marchisio się wyleczy to biorą LM szturmem.
Damian Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Mnie nic tak nie ciekawi jak to jak zagra w tym sezonie United z The Special Five na lawce.... Edytowane 27 Lipca 2016 przez Damian
Ogi Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 UuuuuOstra przepowiednia..... No nie mów że stawiasz na kogoś z Premiership .
Kamyk Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 No nie mów że stawiasz na kogoś z Premiership . a coś Ty top ekipy z Primera Div na chwilę obecną - pomimo nudów ligowych - w Europie są nie do pobicia
Ogi Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 a coś Tytop ekipy z Primera Div na chwilę obecną - pomimo nudów ligowych - w Europie są nie do pobicia Jestem bardzo ciekaw konfrontacji w tym roku w LM, w zeszłym Juve w słabszym składzie odpadło ale po dobrej walce. Zobaczymy co Bayern pod wodzą Carlo ( jakby nie patrzeć specjalisty od LM ) pokaże w tym roku, City z Guardiolą do finału raczej nie dobrną ale pewnie trochę namieszają. Generalnie zapowiada się bardzo ciekawy sezon.
stanley Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Didier Drogba vs Arsenal16 meczów 16 goli Zlatan w debiucie, w 4 min strzela bramkę nozycami
Ogi Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Bo to Zlatan a nie jakaś kur.... popierdółka..... ;)
Rekomendowane odpowiedzi