zuloo Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Wtam panowie z okolic Białegostoku kto mógł by mi skasować przegląd i oil ? Oczywiście odpłatnie w audi a4 z1995r lub polecił by mi tani warsztat. Ps. Podziekowania dla twórcy tematu Naprawa panela klimatronika i [A4 B5] - odgrzybianie klimatyzacji klimatronik naprawiony i klima odgrzybiona :dance:
Gość Keżor Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 FAQ FORUM Diagnostyki Ciężko ???[br]Dopisany: 04 Sierpień 2007, 23:38 _________________________________________________i uzupełnij profil prosze[br]Dopisany: 04 Sierpień 2007, 23:39 _________________________________________________niedoczytałem że masz 95r , spoko. ale i tak nie ten dział
zuloo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Więc jest ktoś chętny do skasowania ? Dziś zdejmowalem poduszke w kierowncy by naprawić przełącznik kierunkowskazów, udało mi sie lecz pali sie kontrolka air bag. Myśle że moze dlatego iż sprawdzalem dzilanie kierunkow bez podłączonej poduszki ? I po podłaczeniu poduszki już tak zostało Jak sądzicie? jak ktoś będzie chętny do skasowania koledze "inspekcji olejowej" to niech do niego napiszę. Zamykam, bo zaraz widzę zrobi się OT - masz inny problem to napisz gdzie indziej (zresztą o poduchach było już trochę) I pamiętaj o 2 punkcie regulaminu. [pre_pl]
Rekomendowane odpowiedzi